15 dienų į priekį prognozės rodo Burgas 23-25 šilumos https://www.accuweat...st/47424?day=11
Animacija greičiausiai dar nebus įsivažiavusi arba jos visai nebus, bet jei tai nėra svarbu, manau apturėsite gerą laiką
Anksti geguze dar i Bulgarija,jei tikslas pliazunes atostogos, as sakau as zinau, esu ten buvus 7 kart,siemet 8 vaziuosiu keista,kad agentai bruka ta Bulgarija tokiu metu aisku zmnes susigundo zema kaina. As be birzelio vidurio ten tikrai nevaziuociau
mes prieš 2 m buvom liepos pradžioje 1 d.- 8 d., tai sušalti sugebėjom būdami prie jūros.
mes prieš 2 m buvom liepos pradžioje 1 d.- 8 d., tai sušalti sugebėjom būdami prie jūros.
Na yra pakankamai žmonių važiuojančių lapkričio-kovo mėn. į Druskininkus, Birštoną ar mūsų pajūrį. Ne visiems žmonėms idealios atostogos +26 jūros vanduo aš jei nebūčiau dar atostogavusi ir darbas leistų, gavusi gerą kainą su malonumu dumčiau artimiausiom savaitėm į Bulgarijos pajūrį:
Pridėta:
Agentūros, kurios pardavinėja paketus į Bulgariją tokiu metu ir neužsimena apie klimato ypatumus (o ypač, jei mato, jog su vaikais šeimos planuoja skristi) - elgiasi tiesiog kiauliškai...
<div>
<p>Na yra pakankamai žmonių važiuojančių lapkričio-kovo mėn. į Druskininkus, Birštoną ar mūsų pajūrį. Ne visiems žmonėms idealios atostogos +26 jūros vanduo aš jei nebūčiau dar atostogavusi ir darbas leistų, gavusi gerą kainą su malonumu dumčiau artimiausiom savaitėm į Bulgarijos pajūrį:</p>
Agentūros, kurios pardavinėja paketus į Bulgariją tokiu metu ir neužsimena apie klimato ypatumus (o ypač, jei mato, jog su vaikais šeimos planuoja skristi) - elgiasi tiesiog kiauliškai...
Žiūrint, ko tikimasi. Jeigu norisi tiesiog saulutės, galimai - su lietumi, labiau pakeisti aplinką nei intensyviai pliažintis/maudytis, tada viskas ok. Jeigu tikimasi pasyvaus pliažinio poislio - galima ir nusivilti.
Pritariu, kad agentai turėtų suteikti neklaidinančią informaciją. Aš net labai piktinausi, ir net komentarus atitinkamus rašiau, kai agentūros savo FB puslapiuose dėdavo reklaminius pasiūlymus balandžio mėn. Turkijai su vandens kalnelių, vaikų baseinų su visokiomis pramogomis nuotraukomis, nors tiksliai žino, kad jų siūlomuose viešbučiuose nešildomi baseinai ir juose vanduo būna ledinis ir daugeliu atveju vandens kalnelius viešbučiai įjungia tik kai įšyla orai...
aš tik g
http://www.webcams.b...tel_golden_ina/
Čia daug BG kamerų:
http://www.webcams.bg/top/
Sveikos, mes irgi svarstome apie atostogas Bulgarijoje liepos mėnesį (2 suaugę ir 1 vaikas). Manau, su orais nebus problemų, tik kainos didokos.. Esu skaičiusi, kad vienas geresnių variantų keliaujant su vaikais yra Albenos kurortas - platus paplūdimys, nemokami gultai prie jų, ramybė, nemažai žalumos. Tačiau nuo Varnos oro uosto jis yra tolėliau už kitus populiaresnius kurortus, kad dažnai net gidai iki jo nelydi, nes išlipa anksčiau.
Gal kas esat buvę Albenoje ir turit kokių atsiliepimų? Kaip ten su viešbučiais, pramogom, lankytinom vietom? Taip pat kiek laiko truko kelionė nuo oro uosto iki viešbučio?
Iš anksto ačiū už atsakymus
Nuo ALbenos netoli yra Balčiko Botanikos sodas, taip pat Kaliakros iškyšulys. Nėra toli Akmenų Miškas ir Aladža vienuolynas. Į Akmenų Mišką važiuokite vakare, ten labai gražu prieš pat saulėlydį.
Nesebaras, Sozopolis - jau pietinė BG pajūrio pusė, taigi, jums būtų jau toloka.
Neteko būti Albenoje, bet plačių paplūdimių Bulgarijoje yra ir daugiau.