QUOTE(mamuke68 @ 2017 06 13, 19:11)
...aš įsivaizduoju, kad nelabai yra ką lankyti ir ržiūrėti labai jau... Teks pragulėti paplūdimyje atr prie baseino. Ir gerai, nes visose kitose kelionėse -bėgte, lėkte, kuo daugiau pamatyt, aplankyt. O čia -guli ir ilsiesi - valgai ir nelieknėji
Čia jau priklauso nuo lūkesčių ir patirties. Man asmeniškai patiko Sozopolis, draugei - nepaliko įspūdžio. Nessebaras patiko visiems. Balčiko botanikos sodas ir karalienės Marijos rezidencija - nieko ypatingo, nots nuotraukos gaunasi gražios. Kaliakros iškyšulys - fantastiniai vaizdai
Papildyta:
...aš įsivaizduoju, kad nelabai yra ką lankyti ir ržiūrėti labai jau... Teks pragulėti paplūdimyje atr prie baseino. Ir gerai, nes visose kitose kelionėse -bėgte, lėkte, kuo daugiau pamatyt, aplankyt. O čia -guli ir ilsiesi - valgai ir nelieknėji
Čia jau priklauso nuo lūkesčių ir patirties. Man asmeniškai patiko Sozopolis, draugei - nepaliko įspūdžio. Nessebaras patiko visiems. Balčiko botanikos sodas ir karalienės Marijos rezidencija - nieko ypatingo, nots nuotraukos gaunasi gražios. Kaliakros iškyšulys - fantastiniai vaizdai
Papildyta:
Čia jau priklauso nuo lūkesčių ir patirties. Man asmeniškai patiko Sozopolis, draugei - nepaliko įspūdžio. Nessebaras patiko visiems. Balčiko botanikos sodas ir karalienės Marijos rezidencija - nieko ypatingo, nors nuotraukos gaunasi gražios. Kaliakros iškyšulys - fantastiniai vaizdai , taip pat labai patiko akmenų miškas (vbitye kamni) - ypatinga energetika, - įvairaus dydžio akmeninės kolonos didelėje teritorijoje, - kadais čia buvusios jūros dugnas o atrodo kaip šventyklos liekanos.