Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė

QUOTE(Nena @ 2017 05 29, 12:07)
Tai Jums dar kantrybe apsišarvoti reikia laukiant smile.gif
mes irgi karščių nemėgstam - 25 idealiausia, tada ir vaikščiot gali ir paplūdymio malonumais mėgautis smile.gif

Oi, jau ne kazkas ir liko smile.gif Ilgiausia atrode laukti pradzioje, nes del geresnes kainos kelione uzsakiau lapkricio vidutyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukė @ 2017 05 29, 12:04)
Idomu paskaityti svieziu ispudziu.
Mes i Bulgarija vyksime tik rugsejo 10d. Turbut su orais tokia pati loterija kaip ir geguze.
Bet mes su mazu vaiku ir isvis nemegstame karsciu svarbu kad nelytu ir gerai smile.gif

Mes pernai buvome rugsejo 1-11 dienomis. Daugiau tikrai nevaziuociau, nes man per salta. Pirmas 5 dienas dar karsta buvo, o kuo toliau, tuo salciau. Lyti nelijo, jura labai silta, bet oras nebuvo tiek karstas, kad noretusi maudytis, vejuota labai buvo. Vaikai ilenda i baseina ir islenda melynomis lupomis. Tad issinuomavome masina ir keliavome.
Beje, kai klauseme viesbutyje kaip oru prognozes, ar dar ilgai taip salta bus, sake, kad cia skaitosi labai dar geras ruduo kai mes buvome, siltesnis nei iprastai.
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2017 05 29, 13:56)
Mes pernai buvome rugsejo 1-11 dienomis. Daugiau tikrai nevaziuociau, nes man per salta. Pirmas 5 dienas dar karsta buvo, o kuo toliau, tuo salciau. Lyti nelijo, jura labai silta, bet oras nebuvo tiek karstas, kad noretusi maudytis, vejuota labai buvo. Vaikai ilenda i baseina ir islenda melynomis lupomis. Tad issinuomavome masina ir keliavome.
Beje, kai klauseme viesbutyje kaip oru prognozes, ar dar ilgai taip salta bus, sake, kad cia skaitosi labai dar geras ruduo kai mes buvome, siltesnis nei iprastai.

Man atrodo, kad viskas priklauso nuo zmoniu karscio toleravomo ar netoleravomo.
Vieni prie +30 komfortiskai jauciasi, o kiti jau vargsta kai daugiau nei+25.
Pvz buvome spalio viduryje Koso saloje, man dar karstoka buvo dienomis ir vargino tas karstis. O skaitesi jau visai sezono pabaiga, visas uzsidarinejo.

Atsakyti
QUOTE(Sidabriukė @ 2017 05 29, 15:26)
Man atrodo, kad viskas priklauso nuo zmoniu karscio toleravomo ar netoleravomo.
Vieni prie +30 komfortiskai jauciasi, o kiti jau vargsta kai daugiau nei+25.
Pvz buvome spalio viduryje Koso saloje, man dar karstoka buvo dienomis ir vargino tas karstis. O skaitesi jau visai sezono pabaiga, visas uzsidarinejo.

Bet zinokit ten nebuvo net tu 25, gal ant pacios saules vidurdieni ir buvo, bet kai pucia vejas, kitaip ta siluma jauciasi. Net ir prognozes statistines rodo, kad temperatura gana zema. As ir galvojau uzteks silumos, bet gaila buvo pinigu, kai negalejom net maudytis. Beje, ir kiti zmones baseinuose ir juroje nesimaude, tai manau ne mums vieniems salta buvo ;)
Dar manau priklauso nuo vietos kur busite, nuvaziavom i Varna, ten radom centre papludimi, tikrai karsta buvo, o mes buvom Obzore, ten kalnai, gal del to vejas buvo
Atsakyti
as obzore buvau nuo rugsejo 16 iki 23 tai geras oras smile.gif karsta oras supper, na vakare ir ryte anksti tai jau vesoka, reikia dzemperiuko, bet diena super, ir jura belekiek silta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2017 05 29, 12:10)
Taip, jos sol nessebare. Maistas sakė labai įvairus, kambariai dideli. Kiek foto atsiuntė, tai žmonių vos vienas kitas. Man pačiai patiko teritorija, yra kur vaikščioti, gražu. Kai prastas oras, turškiasi vidiniame baseine smile.gif
Šiandien rašė, kad nuotaikos super, nes nuo vakar vakaro atidarė visus baseinų kalnelius, dabar saulutė kepina kaip reikalas, tai pagaliau džiaugiasi tikru poilsiu smile.gif

o kokios šaunios naujienos! o vanduo baseinuose (kalneliuose) nėra per šaltas maudynėms?
Atsakyti
QUOTE(Nena @ 2017 05 29, 15:55)
o kokios šaunios naujienos! o vanduo baseinuose (kalneliuose) nėra per šaltas maudynėms?

Suaugę nelipa biggrin.gif šalta, o vaikas duodasi bet kokiu oru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2017 05 29, 16:49)
Suaugę nelipa biggrin.gif šalta, o vaikas duodasi bet kokiu oru smile.gif

Oi įtariu pas mus panašiai bus ☺
Atsakyti
yra skrendančių birželio 7 d. ?
Atsakyti
Mes birzelio 12d smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau gauti keletą patarimų.
Liepos mėnesį skrendu į Bulgariją, į Sunny Beach [Saulėtoji pakrantė], tai norėčiau paklausti, kaip ten su kainomis?
Gal turite rekomenduojamų kavinių kur skaniai galima pavalgyti?
Taip pat aplankysiu ir Nesebarą, galbūt ir netoliese esantį Sveti Vlas paplūdimį. Kadangi busiu 7 dienas, tai nesinori vien drybsoti paplūdimyje, gal turite rekomenduojamų ekskursijų? Girdėjau,kad verta aplankyti Sozopolį, ten esantį vienuolynąsmile.gif
Lauksiu patarimųsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Aqua89 @ 2017 06 04, 15:25)
ir netoliese esantį Sveti Vlas paplūdimį.

Girdėjau,kad verta aplankyti Sozopolį, ten esantį vienuolynąsmile.gif

O kas įdomaus sv Vlas paplūdimyje ? Gal ko nežinau biggrin.gif

Niu va, ir Sozopolyje buvom, bet apie vienuolyną nežinojau verysad.gif einu pasidomėt, nes ir šiemet norėčiau Sozopolyje pasivaikščiot wub.gif
Atsakyti