Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė

QUOTE(ramzyte @ 2017 05 03, 12:12)
Mano mama su sese į Nesebarą jau šio mėnesio gale lekia, o patys tik rugpjūtį smile.gif tad lauksim šviežių įspūdžių smile.gif

Oi kaip įdomu bus sulaukti šviežių įspūdžių ! - mes birželio 5 d. į Sol Nessebar Mare vyksim ☺
Atsakyti
QUOTE(Nena @ 2017 05 08, 19:51)
Oi kaip įdomu bus sulaukti šviežių įspūdžių ! - mes birželio 5 d. į Sol Nessebar Mare vyksim ☺

Va radau nebloga apzvalga apie Sol Nessebar, zinoma jei suprantate rusiskai
„отпуск в БОЛГАРИИ 2016“: http://www.youtube.c...LDc3SlukofNb6SG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 08 gegužės 2017 - 21:39
QUOTE(Nena @ 2017 05 08, 18:51)
Oi kaip įdomu bus sulaukti šviežių įspūdžių ! - mes birželio 5 d. į Sol Nessebar Mare vyksim

Man rodos, jos irgi ten pat smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas siuo metu ilsisi Bulgarijoje ar nesenai buvo ir gali pasakyt kokie orai? 4u.gif
Atsakyti
Laukiam šviežių įspudžių smile.gif kas ilsisi BG ar kas gryš smile.gif
Atsakyti
Laukiam laukiam, labai viskas smalsu
Atsakyti
Tiesiogiai iš Nesebaro : oras puikus, nei debesėlio, žmonės deginasi smile.gif
Atsakyti
o jūros vanduo dar labai šaltas ar jau galima maudytis?
Atsakyti
QUOTE(Angelina11 @ 2017 05 24, 14:00)
o jūros vanduo dar labai šaltas ar jau galima maudytis?

Iki jūros dar nenuėjo, oras +22 , tai nemanau, kad jūra spėjo įšilti, bet vaikas baseine duodasi smile.gif
Atsakyti
Vakar grizom is Bulgarijos. Vanduo dar saltas tiek juroje, tiek baseinuose. Oras permainingas, tai saule kepina, tai apsiniauke, bet is esmes neblogas. Lijo tik 1diena. Vakarai vesus, reikia megztinio silto.
Pati Bulgarija nesuzavejo, buvau pirma karta, grizciau tik pagulet prie baseino, apziuret nelabai yra ka, keliaut nelabai yra kur. Gamta panasi kaip Lt, tik daug skurdziau. Bet pajuris grazus, viesbutis irgi buvo puikus. Maistas, servizas puikus !
Atsakyti
QUOTE(*murine* @ 2017 05 25, 18:12)
Vakar grizom is Bulgarijos. Vanduo dar saltas tiek juroje, tiek baseinuose. Oras permainingas, tai saule kepina, tai apsiniauke, bet is esmes neblogas. Lijo tik 1diena. Vakarai vesus, reikia megztinio silto.
Pati Bulgarija nesuzavejo, buvau pirma karta, grizciau tik pagulet prie baseino, apziuret nelabai yra ka, keliaut nelabai yra kur. Gamta panasi kaip Lt, tik daug skurdziau. Bet pajuris grazus, viesbutis irgi buvo puikus. Maistas, servizas puikus !

Kur atostogavote?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2017 05 25, 21:58)
Kur atostogavote?

Salia Nesebaro. Suny beach. Viesbutis Dit Evrika beach. Viesbutis labai geras ! Rekomenduoju.
Atsakyti