QUOTE(pienas @ 2017 02 19, 16:47)
Sveikos, ieškau informacijos ką galima pamatyti Bulgarijoje. Turėsime 2 sav. ir gyvensime Ravdoje.
Labai vilioja ekskursija į Stambulą, gal kas važiavote? Kaip ir kas organizuoja, kiek trunka, ką pamatyti galima? Kiek vidutiniškai kainavo?
Kaip dėl mašinos nuomos? Kiek paskaičiau, tai visai priimtina važiuoti vietiniu transportu.
Labai norėčiau patekti į kokį nacionalinės muzikos-šokių-dainų vakarą. Gal kur aplinkui kokiame restoranėlyje tai vyksta?
O ką specifinio iš maišto vertėtų paragauti?
Aš buvau Stambulo ekskursijoje. Taip jau susiklostė, kad prieš pat isskrendant vyko tas perversmas, tad ekskursijų į ten nieks neorganizavo. Per vargus radau kas veža, bet tik 1 dienai (norėjau bent 2). Bet kai šansų pasiekt stambulą beveik nebebuvo, tiko ir 1 diena... Kaina ko gero priklauso nuo vietovės iš kur vyksit (mes vykom iš Nessebaro). Isvykom vėlu vakarą, stambule buvom 7 ryte, iš jo Isvykom 19 val... Viesbuty buvom apie 2-3 val nakties.
Kadangi ekskursija vienos dienos - programa labai suspausta ir ne visai atitiko mano lūkesčius, suradom bendraminčių iš Ukrainos ir nuo pietų atsiskyrem nuo grupės... Aplankėm viską ką planavom dar su kaupu, tik norejos ir į grand bazar, bet tam jau laiko nepakako, skyrem tik 20 min, bendram isprusimui... Bet jau nesvarbu, kiti objektai svarbesni buvo...
Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."