Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė

QUOTE(Ania.ks @ 2017 01 29, 14:36)
Mes buvom, viskas tiko ir patiko, tai buvo musu pirma kelione.

Gal galite čia trumpai parašyti, info liktų kitiems pasiskaityti 4u.gif Jūs senai buvote ? Ar yra ką veikti vaikams ? Skaičiau komentarus, kad žaidimų kambarys suniokotas, vaikiško meniu tik pavadinimas unsure.gif
Ir dėl siauro paplūdimio skaičiau, bet juk galima gulėti prie baseino, o nueiti tik maudytis biggrin.gif
Ar toli artimiausia parduotuvė, autobuso stotelė, miestelis ? Gal yra arti autonuoma ?

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ieškau informacijos ką galima pamatyti Bulgarijoje. Turėsime 2 sav. ir gyvensime Ravdoje.
Labai vilioja ekskursija į Stambulą, gal kas važiavote? Kaip ir kas organizuoja, kiek trunka, ką pamatyti galima? Kiek vidutiniškai kainavo?
Kaip dėl mašinos nuomos? Kiek paskaičiau, tai visai priimtina važiuoti vietiniu transportu.
Labai norėčiau patekti į kokį nacionalinės muzikos-šokių-dainų vakarą. Gal kur aplinkui kokiame restoranėlyje tai vyksta?
O ką specifinio iš maišto vertėtų paragauti?
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2017 02 19, 16:47)
Sveikos, ieškau informacijos ką galima pamatyti Bulgarijoje. Turėsime 2 sav. ir gyvensime Ravdoje.
Labai vilioja ekskursija į Stambulą, gal kas važiavote? Kaip ir kas organizuoja, kiek trunka, ką pamatyti galima? Kiek vidutiniškai kainavo?
Kaip dėl mašinos nuomos? Kiek paskaičiau, tai visai priimtina važiuoti vietiniu transportu.
Labai norėčiau patekti į kokį nacionalinės muzikos-šokių-dainų vakarą. Gal kur aplinkui kokiame restoranėlyje tai vyksta?
O ką specifinio iš maišto vertėtų paragauti?

Aš buvau Stambulo ekskursijoje. Taip jau susiklostė, kad prieš pat isskrendant vyko tas perversmas, tad ekskursijų į ten nieks neorganizavo. Per vargus radau kas veža, bet tik 1 dienai (norėjau bent 2). Bet kai šansų pasiekt stambulą beveik nebebuvo, tiko ir 1 diena... Kaina ko gero priklauso nuo vietovės iš kur vyksit (mes vykom iš Nessebaro). Isvykom vėlu vakarą, stambule buvom 7 ryte, iš jo Isvykom 19 val... Viesbuty buvom apie 2-3 val nakties.
Kadangi ekskursija vienos dienos - programa labai suspausta ir ne visai atitiko mano lūkesčius, suradom bendraminčių iš Ukrainos ir nuo pietų atsiskyrem nuo grupės... Aplankėm viską ką planavom dar su kaupu, tik norejos ir į grand bazar, bet tam jau laiko nepakako, skyrem tik 20 min, bendram isprusimui... Bet jau nesvarbu, kiti objektai svarbesni buvo...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 02 19, 18:01)
Aš buvau Stambulo ekskursijoje. Taip jau susiklostė, kad prieš pat isskrendant vyko tas perversmas, tad ekskursijų į ten nieks neorganizavo. Per vargus radau kas veža, bet tik 1 dienai (norėjau bent 2). Bet kai šansų pasiekt stambulą beveik nebebuvo, tiko ir 1 diena...  Kaina ko gero priklauso nuo vietovės iš kur vyksit (mes vykom iš Nessebaro). Isvykom vėlu vakarą, stambule buvom 7 ryte, iš jo Isvykom 19 val... Viesbuty buvom apie 2-3 val nakties.
Kadangi ekskursija vienos dienos - programa labai suspausta ir ne visai atitiko mano lūkesčius, suradom bendraminčių iš Ukrainos ir nuo pietų atsiskyrem nuo grupės... Aplankėm viską ką planavom dar su kaupu, tik norejos ir į grand bazar, bet tam jau laiko nepakako, skyrem tik 20 min, bendram isprusimui... Bet jau nesvarbu, kiti objektai svarbesni buvo...

Ačiū! O kiek kainavo žmogui? Kad maždaug orientuočiausi situacijoje ir kur ieškojote tos ekskursijos? Kontaktus gal turite? Ravda nutolusi tik per porą kilometrų nuo Nesebaro, tai būtų labai naudinga tuos kontaktus turėti.
Kadangi savarankišką keliavimą dar propaguoju tik Europoje, tai kažkaip pradžiai tiks ekskursija smile.gif... labai noriu į Stambulą ilgesniam laikui, bet kol tokie visokie neramumai labai tiktų ir viena diena. Esu girdėjusi daug gerų atsiliepimų apie tą vienos dienos kelionę.
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2017 02 19, 17:34)
Ačiū! O kiek kainavo žmogui? Kad maždaug orientuočiausi situacijoje ir kur ieškojote tos ekskursijos? Kontaktus gal turite? Ravda nutolusi tik per porą kilometrų nuo Nesebaro, tai būtų labai naudinga tuos kontaktus turėti.
Kadangi savarankišką keliavimą dar propaguoju tik Europoje, tai kažkaip pradžiai tiks ekskursija smile.gif... labai noriu į Stambulą ilgesniam laikui, bet kol tokie visokie neramumai labai tiktų ir viena diena. Esu girdėjusi daug gerų atsiliepimų apie tą vienos dienos kelionę.

Jei bus pasirinkimas, tai tik 2 dienų rinkitės ;) nes kelionė ilga ir sunki, o miestas toks, kad ir savaitę rastumet ką veikt... Aš su dukra vykau, jai 10 metų, tai už save man atrodo 120 levu mokėjau, už ją 60, bet nesu 100% tikra dėl savo atminties... Ėjom gatvėje į visas iš eilės kelionių agentūras ir klausiau... Situacija buvo tokia, kad visi man pirštą prie smilkinio sukiojo. Nieks neveze ir garantavo kad nerasiu kas veža. Būčiau mokejus ir daugiau teztour ar novaturui - bet neveze ir jie... Prasiaus net kad man bile kokius bilietus nupirktų - lėktuvu, autobusų kad važiuočiau savarankiškai - bet jie tipo tokių paslaugų neteikia... Radau vienintelę vietą kuri vežė, tad iš džiaugsmo net pasideret pamiršau... Nors bulgarijoj nesidera jie kaip Turkijoje... Bet šiemet gal bus kita situacija ir lengvai rasit su kuo vykti ;)
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 02 19, 19:26)
Jei bus pasirinkimas, tai tik 2 dienų rinkitės ;) nes kelionė ilga ir sunki, o miestas toks, kad ir savaitę rastumet ką veikt... Aš su dukra vykau, jai 10 metų,  tai už save man atrodo 120 levu mokėjau, už ją 60, bet nesu 100% tikra dėl savo atminties... Ėjom gatvėje į visas iš eilės kelionių agentūras ir klausiau... Situacija buvo tokia, kad visi man pirštą prie smilkinio sukiojo. Nieks neveze ir garantavo kad nerasiu kas veža. Būčiau mokejus ir daugiau teztour ar novaturui - bet neveze ir jie... Prasiaus net kad man bile kokius bilietus nupirktų - lėktuvu,  autobusų kad važiuočiau savarankiškai - bet jie tipo tokių paslaugų neteikia...  Radau vienintelę vietą kuri vežė, tad iš džiaugsmo net pasideret pamiršau... Nors bulgarijoj nesidera jie kaip Turkijoje... Bet šiemet gal bus kita situacija ir lengvai rasit su kuo vykti ;)

Ačiū už atsakymą!. Laikas tikrai netinkamas ekskursijai buvo ir suprantama kodėl. Truputį beprotiška avantiūra ... o ir tokiu metu galima žiauriai strigti šalyje... gerai, kad viskas sėkmingai baigėsi. Ir dabar nėra labai saugu, bet perversmas neįvyko, situacija šiek tiek stabilizuota.. tad tikiuosi, kad tos ekskursijos atsinaujino.

Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2017 02 19, 20:41)
Ačiū už atsakymą!. Laikas tikrai netinkamas ekskursijai buvo ir suprantama kodėl. Truputį beprotiška avantiūra ... o ir tokiu metu galima žiauriai strigti šalyje... gerai, kad viskas sėkmingai baigėsi. Ir dabar nėra labai saugu, bet perversmas neįvyko, situacija šiek tiek stabilizuota.. tad tikiuosi, kad tos ekskursijos atsinaujino.

Mus vienas gidas, bulgaras lydėjo, paskui jis vedė norvegų grupę vykusią su mumis jų kalba, o mes gavom turkų gidą. Tai klausem apie saugumą - jis sakė tikrai saugų, nes visur sustiprinta apsauga ir ji matėsi. Labai daug budincios policijos, ginkluotos ir ne šiaip vazinejancios o tiesiog stovinčios ir stebinčios. Visur ramu, įprasta darbo diena, nors po perversmo gal 4 dienos buvo praėję (man atrodo mes trečiadienį ten buvom). Objektuose kur lankėm, žmonių tikrai daug, prie įėjimo apsaugos daugiau nei orouoste, su visais rentgenais ir pan... Tad objektuose irgi manau saugu. Kai perkant mus Visi taip gąsdino, tikejaus kažko baisiau...
Atsakyti
Matote, perversmas toks dalykas, kad bet kur dar ilgą laiką gali kilti neplanuoti konfliktai tiek tarp vietinių gyventojų, tiek tarp kariškių/policininkų ar šiaip kita šalis gali pasinaudoti situaciją ir panorėti "ale padėti sureguliuoti konfliktą". Būna visko 4u.gif Nuo oro uosto pasprogdinimo ir niekas neapsaugojo mirksiukas.gif ... Keliauti labai norisi, bet kartais reikia ir blaiviai vertinti situaciją. Smagu, kad viskas pasisekė. Pati tikrai dar nebūčiau ten važiavusi...

Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2017 02 20, 14:21)
Matote, perversmas toks dalykas, kad bet kur dar ilgą laiką gali kilti neplanuoti konfliktai tiek tarp vietinių gyventojų, tiek tarp kariškių/policininkų ar šiaip kita šalis gali pasinaudoti situaciją ir panorėti "ale padėti sureguliuoti konfliktą". Būna visko  4u.gif Nuo oro uosto pasprogdinimo ir niekas neapsaugojo  mirksiukas.gif ... Keliauti labai norisi, bet kartais reikia ir blaiviai vertinti situaciją. Smagu, kad viskas pasisekė. Pati tikrai dar nebūčiau ten važiavusi...

Bet Paryžiuje buvo ramu iki tos nakties... Ir kitur ramu iki tam tikrų įvykių... O čia po įvykių jau... Kur po sprogdinimu sekė nauji? Bent aš nzn kažkaip. Nežinau ir ramu... Negalėjau nevaziuot, nes tai buvo sena svajonė. Ir vien dėl Stambulo Bulgariją ėmiau. Tai jei būtumėm atsisakę - pravalas visiškas būtų buvęs, nes Bulgarija visai man nepatiko, visai ne mano kurortas, ne mano poilsis ir ne mano atostogos...
Atsakyti

Sveikos, vėl jungiuosi į BG gerbėjų būrį - po diskusijų ir svarstymų, kitos kryptys atkrito ir keliausime į BG jau ketvirtą kartą :) 

Atsakyti

Rekomenduoju apsilankyt Refan kosmetikos firminėse parduotuvėse. Puikiausi suvenyrai lauktuvėms (pvz. rožių formos muiliukai, kosmetika su įv augalų eteriniais aliejais, pilstomi kvepalai išvis super. 50 ml. metalinis buteliukas/ purškiklis kainavo apie 14-18 Lt, laiko super, pasirinkimas l.didelis.).

Dėl Refan antrinu - jei norisi įsigyti kokio rožių kremuko, aliejuko, lūpų balzamo ar muiliuko - tik Refan. Tie, parduodami turgeliuose - kioskeliuose - nė iš tolo netempia kokybe, o Refan net manęs, naudojančios tikrai  nepigią kosmetiką, nenuvylė. 

Atsakyti

O kokios automobilio nuomos kaina ?
Prieš porą metų nesidomėjom, bet lyg viena akim matėm, kad apie 30-35€ para, čia Nesebare netoli Jūsų viešbučio. O dabar internete kiek ieškau, lyg daug didesnės kainos unsure.gif

Mes nuomavomės (2015 vasarą) iš anksto, internete, mašiną mums atvarė iš Varnos, o ilsėjomės šalia Obzoro. Kainavo kiek brangiau nei nuomojantis vietoje, bet mašina buvo tik metų senumo, nepatyrėme kokių nors incidentų grąžinant (būna, kad prisikabina dėl neva apibraižytos ar supurvintos), nors nuvažiavome daaaaug km (virš 1000) ir mūsų Mažius keliaujant smarkiai "pagerino" vidaus vaizdelį....Žodžiu, viskas vyko labai sklandžiai ir patogiai. Po naudojimo agentas atvyko mašinos atsiimti iš viešbučio, mums nei eiti niekur nereikėjo, nei važiuoti. Tikrai verta auto užsisakyti internetu, per patikimą agentūrą. 

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 27 vasario 2017 - 18:46