atsiprašau, jeigu paprastas klausimas, bet greitomis permetus neradau internete...
Noriu numegzti vaikams po snood'ą (movą) ir nežinau kokio turėtų būti ilgio ir kokio pločio. Pradėjau megzti ripsu, plotis geras sprindis. Ar nebus per platu? Mezgu su 3 nr virbalais, tai man jau iššūkis, taip nesinori ardyti
atsiprašau, jeigu paprastas klausimas, bet greitomis permetus neradau internete...
Noriu numegzti vaikams po snood'ą (movą) ir nežinau kokio turėtų būti ilgio ir kokio pločio. Pradėjau megzti ripsu, plotis geras sprindis. Ar nebus per platu? Mezgu su 3 nr virbalais, tai man jau iššūkis, taip nesinori ardyti
Tikrai ne per platus. O pats geriausias ilgis- tiek galvos apimciu, kiek kartu apsukama planuojate megzti. Jei 2 kartus apsukamas, 2xgalvos apimtis. Ivertinkite patysima po skalbimo
Vikte, labai super aš kai spalvotai megzt nemoku visai,tai man tokie visokie darbai įspūdingai atrodo foto aš keliu iš raverly.com kadangi ten sukeliu visus savo mezginius ir konspektukus kas iš ko ir kaip daryta ;)