QUOTE(Agrefa @ 2016 08 01, 10:17)
*Man irgi taip atrodo, kad viskas yra žymiai paprasčiau, nei bandoma gilintis. Panos, negi nebuvot jaunos ir nėjot 2 ar keliais frontais .
**Į namus vežiesi tą žmogų, su kuriuo planuoji ateitį. O tie, kurie dėl tavęs alpsta va taip ir laikomi nei šiaip, nei taip-nei aš jiems ką žadėdavau, nei per daug dėmesio rodydavau, nei po namus vežiodavaus, nei miegodavau su jais . Nori su manimi būti, negali be manęs, alpsta, suokia, kaip aš esu nepakartojama ir kad mirs be manęs-prašom, suteikiu laimę pamatyti šiek tiek mane. O aš toliau gyvenu savo gyvenimą .
**Į namus vežiesi tą žmogų, su kuriuo planuoji ateitį. O tie, kurie dėl tavęs alpsta va taip ir laikomi nei šiaip, nei taip-nei aš jiems ką žadėdavau, nei per daug dėmesio rodydavau, nei po namus vežiodavaus, nei miegodavau su jais . Nori su manimi būti, negali be manęs, alpsta, suokia, kaip aš esu nepakartojama ir kad mirs be manęs-prašom, suteikiu laimę pamatyti šiek tiek mane. O aš toliau gyvenu savo gyvenimą .
*taip, jauna buvau, nors ir dabar dar ne sena bet NE, dviem frontais niekad nejau.
**o del viso kito sutinku 100 procentu
QUOTE(BurmeSS @ 2016 08 01, 10:34)
tai variantas, tačiau gali būti ir visiškai nesuderinami libido. Apsives, duos ji jam, bet tegu nesvajoja, kad tai darys dažnai, draugaus toliau jis su savo dešine, pyks, tada šeimai atia.
na, gal duos.... apvaisinimui, 2 kart per gyvenima..... Nes pasirodys, kad sekso jai nereikia.