QUOTE(Hmmm... @ 2016 09 02, 09:58)
Ką aš žinau
Ne aš gi tuos skelbimus kūriau
Pavyzdžiui
Pažiūrėjau ir valytojas, tai niekas reikalavimų kursams ar specialiems gebėjimams neužrašę. Kruopštumas ir sąžiningumas - pagrindinis reikalavimas valytojoms
Matyt sunku surasti tokias, o jei dar reikalausi, kad būtų mokymus baigusios, tai pats galėsi valyti 
Papildyta:
Tai lygiai taip pat ir čia likę - matosi nuomonė tik tų, kurie garsiai rėkia aniems atgal. Tai tikrai nereiškia, kad visi Lietuvoje menkina sąžiningą emigrantų darbą, nesvarbu kiek daug ar mažai jie ten pasiekė. Man rodos, kad dauguma džiaugiasi, kad žmonės gyvena ir gali išgyvent. Tikrai nėra taip, kad visi menkina ar pavydi, ar kitaip tuos emigrantus smerkia.

Pažiūrėjau ir valytojas, tai niekas reikalavimų kursams ar specialiems gebėjimams neužrašę. Kruopštumas ir sąžiningumas - pagrindinis reikalavimas valytojoms

Papildyta:
Tai lygiai taip pat ir čia likę - matosi nuomonė tik tų, kurie garsiai rėkia aniems atgal. Tai tikrai nereiškia, kad visi Lietuvoje menkina sąžiningą emigrantų darbą, nesvarbu kiek daug ar mažai jie ten pasiekė. Man rodos, kad dauguma džiaugiasi, kad žmonės gyvena ir gali išgyvent. Tikrai nėra taip, kad visi menkina ar pavydi, ar kitaip tuos emigrantus smerkia.
Tai kad vargu ar be diplomo turėsi 5 metų sėkmingą darbo patirtį UŽSIENIO rinkose.
Kiek moka, tokias ir samdo. O šiaip tai jos vienos nedirba, yra prižiūrėtojas, kuris jau turi būti su išsilavinimu, jis ir mokymus praveda ir su darbo specifika supažindina.
Tai, kad dažniausiai tie išvažiavę ir menkina likusiųjų Lietuvoje darbą.