Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai

QUOTE(Tina* @ 2016 08 18, 16:00)
Katiniena, dideli sveikinimai  4u.png

Ačiū smile30x30.png
QUOTE(Angola @ 2016 08 18, 17:44)
Katiniena, labai gražus vardas, himdyms irgi geras  4u.png

Tina, ieškasui, bet įtariu, kad dar bent 15 metų ten pat sėdėsiu, nes šiuo metu atrodo, kad neįmanoma susirasti.

Dėkui smile30x30.png

Aš manau, kad atsiras darbas,kai visai nesitikėsi smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Angola @ 2016 08 18, 17:44)
Katiniena, labai gražus vardas, himdyms irgi geras  4u.png

Tina, ieškasui, bet įtariu, kad dar bent 15 metų ten pat sėdėsiu, nes šiuo metu atrodo, kad neįmanoma susirasti.

Imanoma, jei daug noru neturesi biggrin30x30.png Varau per pokalbius ir tikiuos ilipt i sau tinkama traukini, kuriuo toli nuvaziuociau, tai daug kas atkrenta, o siaip jau galejau padet dirbti kelis kartus.
Papildyta:
QUOTE(pasisiutus @ 2016 08 18, 21:12)
Na tiap - teisybe biggrin30x30.png O siaip gal tu rimtai apie kursus pagalvok? Bent jau butu ramybe kad tikra iviskas ok, jau nekalbu apie tia, kad dabar vistiek is esmes tikrinti viska reikai - tia jau praktiskai beveik tas pats gaunasi.....

Deja, deja. Tikrinimas pati primityviausia procedura buhalterijoj. Kol nebaigiau kursu - nemaniau kad tai toks sudetingas mokslas ir darbas. Reikia ne vienus metus padirbet, kad taptum buhaltere.
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 08 18, 12:22)
Ačiū smile30x30.png jaučiuos gerai. Pagimdžiau per valandą, sėdėt galiu, viskas liuks smile30x30.png žymiau geriau nei po pirmo gimdymo

Sveikinimai 4u.png 4u.png 4u.png
Tas mažiuku kvapas - nu tikrai kartais nenormali jauties, bet jie taaaaip kvepia wub30x30.png wub30x30.png wub30x30.png
Dėl antro gimdymo aš ir sutinku; lengvai greitai ir be streso cool30x30.png o susitraukimai tai jo, trečias gimdymas atrodo biggrin30x30.png

QUOTE(Tina* @ 2016 08 19, 00:05)
Deja, deja. Tikrinimas pati primityviausia procedura buhalterijoj. Kol nebaigiau kursu - nemaniau kad tai toks sudetingas mokslas ir darbas. Reikia ne vienus metus padirbet, kad taptum buhaltere.

Mano mama daaaug metų dirba valstybinėj. Tiek mačius aš, kad tokio darbo nenorėčiau niekaip. Gal privačioj lengviau kažkiek. Bet vis tiek, tikrai turi gimti buhalteriu ir mėgti biggrin30x30.png
Papildyta:
QUOTE(Angola @ 2016 08 17, 23:21)
Man labai kerta per savivertę darbo paieškos.  Neįsivaizdavau, kad jau amžius gali kliūti!  Pasirodo, kad 30 jau nurašo... O ką kalbėt apie du mažamečius.

Aš ir pamąstau, kaip reikės ieškotis darbo po tiek metų pertraukos ir su 2 vaikais. Bet tikiu, kad viskas bus gerai smile30x30.png

QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 18, 10:11)
Kaimynė  bigsmile.png tai nė minčių nebuvo nepasitikėt. Tokia kieta visa laik buvo, taip kalbėdavo kad eilės stovi prašydami paimt buhalteriją  lotuliukas30x30.png

Žinok kas liečia dabartinius modelius - sako atitinka. Nėra mažinti. Yra dabar su flysiniu vidum. Šiaip netingėk ir pažiūrėk oze  4u.png

Bijau daržo. Kai pakalbu kiek serga vaikai lankydami, net šiaušias plaukai.  blink30x30.png

nu jo, taip ir būna kai garsiai rėkia...

Reiks pasižiūrėt. Mažiui jau išsisprendė klausimas. Dičkė dabar liko biggrin30x30.png

Tai nereiškia, kad tavo sirgs tiek 4u.png
Mes pakankamai gerai atlankėm, tikpo daržo pradėjo sirgt. Nors lopšiuke vaikų nebūdao daug. Dabar, jei pilna grupė bus, tai didesnė rizika jaučiu pareina smile30x30.png

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 08 18, 23:05)
Imanoma, jei daug noru neturesi  biggrin30x30.png Varau per pokalbius ir tikiuos ilipt i sau tinkama traukini, kuriuo toli nuvaziuociau, tai daug kas atkrenta, o siaip jau galejau padet dirbti kelis kartus.

matai, pas mane pats darbas yra visai neblogas, jis man nerealiai patinka, bet yra du niuansai: 1) jokia karjeros tikimybė; 2) atlyginimas (per 8 metus atlyginimas pakilo 8 eurais, kai minimumas tuo tarpu - dvigubai).
O Utenoje tokį darbą kaip aš dirbu, dar yra 2 vietos, kur galėčiau dirbti biggrin30x30.png ir iš ten niekas artimiausiu metu (na, kokių 10-1 metų kaip minimum), tikrai nesiruošia išeiti biggrin30x30.png
tai vat, eiti į bet kur nesinori. Iš kitos pusės, minimumą tik oficialiai siūlo, visa kita - vokelyje arba nesuprantamuose prieduose.
Atsakyti
Pasisiutus, taip, apie kursus mąstau 4u.png
Ir taaaip. Klaida didžiausia buvo pasitikėti pažįstamu žmogumi. Nu bet jau nieko nepakeisi. Išsitaisiau elementarius dalykus. Perduota buhalterija kitai buhalteriai. Surašiau senajai pastebėtas klaidas. Norės išsitaisys. Jei ne - ištaisys po audito, nes pagal teisininką mūsų, už tokias klaidas atsakys pati buhalterė (yra dalis klaidų kur vadovas atsako, dalis kur neša atsakomybę buhalterė). Yra ir klaida viena labai didelė, bet jau sugalvojom kaip ištaisyti. Nes už ją jau atsakytų vyras. Žodžiu. Ant jos užsiundžius auditą - manau netektų licenzijos.
Atsakyti
Katiniena kuo didžiausi sveikinimai! Ramaus ir malonaus laiko jums!

Atsakyti
QUOTE(Usnee @ 2016 08 19, 07:44)
Mano mama daaaug metų dirba valstybinėj. Tiek mačius aš, kad tokio darbo nenorėčiau niekaip. Gal privačioj lengviau kažkiek.

Nepaguosiu - nes privacioj 100 kart sunkiau buna nei kur kitur wink.png Ir tai liecia bet ka - tiek buhalterija, tiek visa kita. Nes yra vienas pagrindinis skirtumas - valstybinej daugiau maziau vadovui nusispjauti ar vienas ar du zmones darba ta atliks (na cia kaip pvz), nes vistiek realiai tia yra valstybes pinigai. O vat privatininkui... jie iesko kuo pigiau (t.y. kuo maizua moketi) ir kad kuo daugiau padarytu. Tai ka realiai valstybineje daro 2-3 zmones labai ir net labai neretai pas privatininka ta pati padaro 1 ar koks 1.5 zmogaus. Tai patikekit nei per kur ne lengviau pas privatininka wink.png

QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 19, 09:22)
Ant jos užsiundžius auditą - manau netektų licenzijos.

Is vienos puses kaip ir negrazu atrodo. Bet na is kitos... turi zmogus atsakyti uz savo darba. Ir dar tarkim gerai jums, kai vat sugebejot susigaudyti. O ka sakyt kai pvz taip atliktu darba zmogui kuris na tikrai visiskai nenusimano nieko toje buhalterijoje... juk pinigus tai gauna uz atlikta darba, kuris turi buti kokybiskas.
Atsakyti
pasisiutus, tam ir yra vidinis bei isorinis auditas. Tvarkingos imones nuolat ji atlieka savo iniciatyva. Buhalterijoj taip jau yra: Доверяй, но проверяй smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2016 08 19, 20:34)
Is vienos puses kaip ir negrazu atrodo. Bet na is kitos... turi zmogus atsakyti uz savo darba. Ir dar tarkim gerai jums, kai vat sugebejot susigaudyti. O ka sakyt kai pvz taip atliktu darba zmogui kuris na tikrai visiskai nenusimano nieko toje buhalterijoje... juk pinigus tai gauna uz atlikta darba, kuris turi buti kokybiskas.

Aš galvoju, kad ateis laikas ir viskas susidėlios jai. Gal tik mums taip darė... nors iš tikro ne kartą pasakojo, kaip tėvas jos padėdavo išsisukti nuo pvz VMI tikrinimų ar pan. Mes kaip ir pasibaigėm jau tikrinimus, atrodo išsisuksim su minimaliais nuostoliais.

QUOTE(Tina* @ 2016 08 19, 23:37)
pasisiutus, tam ir yra vidinis bei isorinis auditas. Tvarkingos imones nuolat ji atlieka savo iniciatyva. Buhalterijoj taip jau yra: Доверяй, но проверяй  smile30x30.png

Kažkodėl abejoju ar ji savo noru audituodavosi bigsmile.png ir nesistebiu visai. Tik niekaip nesuvokiu kaip galėjau taip nepatikrinti... nors jau įtarimų turėjau kad yra ne visai gerai atliekama paslauga.... jau kai vyras pasakė apie pinigų inkasavimą sunerimau. Paskui dar kai paklausdavau ar vyras gauna ataskaitas apie skolingas įmones... o dar kai paimiau papkes, tai supratau, kad ir pvm deklaracijų nebuvo pateiktų.... žodžiu, tikiuosi dėl jos pačios, kad tai tik mums taip darė... kitu atveju manau ilgai netemps dirbdama šį darbą.
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2016 08 19, 14:35)
Katiniena kuo didžiausi sveikinimai! Ramaus ir malonaus laiko jums!

Ačiū smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 20, 10:24)
Kažkodėl abejoju ar ji savo noru audituodavosi  bigsmile.png ir nesistebiu visai. Tik niekaip nesuvokiu kaip galėjau taip nepatikrinti... nors jau įtarimų turėjau kad yra ne visai gerai atliekama paslauga.... jau kai vyras pasakė apie pinigų inkasavimą sunerimau. Paskui dar kai paklausdavau ar vyras gauna ataskaitas apie skolingas įmones... o dar kai paimiau papkes, tai supratau, kad ir pvm deklaracijų nebuvo pateiktų.... žodžiu, tikiuosi dėl jos pačios, kad tai tik mums taip darė... kitu atveju manau ilgai netemps dirbdama šį darbą.

Oho, giliai jus cia neret. Del PVM galit turet nemazu nemalonumu.
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 20, 10:24)
žodžiu, tikiuosi dėl jos pačios, kad tai tik mums taip darė...

kazkaip tuo abejojju, nes... na nesvarbu kam darai - vistiek darba dirbi vienodai atsakingai. tai jei jei privelta klaidu visur ir t.t. - tai vadinasi ir su kitais dirbama taip apt. Netikiu kad va jums vieniems taip netikusiai buhalterija vede... O dar ypac jei turi kas padeda issikapstyti ir isvengti visokiu auditu....
Atsakyti