QUOTE(Katiniena @ 2016 08 18, 12:22)
Ačiū
jaučiuos gerai. Pagimdžiau per valandą, sėdėt galiu, viskas liuks
žymiau geriau nei po pirmo gimdymo
Sveikinimai
Tas mažiuku kvapas - nu tikrai kartais nenormali jauties, bet jie taaaaip kvepia
Dėl antro gimdymo aš ir sutinku; lengvai greitai ir be streso
o susitraukimai tai jo, trečias gimdymas atrodo
QUOTE(Tina* @ 2016 08 19, 00:05)
Deja, deja. Tikrinimas pati primityviausia procedura buhalterijoj. Kol nebaigiau kursu - nemaniau kad tai toks sudetingas mokslas ir darbas. Reikia ne vienus metus padirbet, kad taptum buhaltere.
Mano mama daaaug metų dirba valstybinėj. Tiek mačius aš, kad tokio darbo nenorėčiau niekaip. Gal privačioj lengviau kažkiek. Bet vis tiek, tikrai turi gimti buhalteriu ir mėgti
Papildyta:
QUOTE(Angola @ 2016 08 17, 23:21)
Man labai kerta per savivertę darbo paieškos. Neįsivaizdavau, kad jau amžius gali kliūti! Pasirodo, kad 30 jau nurašo... O ką kalbėt apie du mažamečius.
Aš ir pamąstau, kaip reikės ieškotis darbo po tiek metų pertraukos ir su 2 vaikais. Bet tikiu, kad viskas bus gerai
QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 18, 10:11)
Kaimynė
tai nė minčių nebuvo nepasitikėt. Tokia kieta visa laik buvo, taip kalbėdavo kad eilės stovi prašydami paimt buhalteriją
Žinok kas liečia dabartinius modelius - sako atitinka. Nėra mažinti. Yra dabar su flysiniu vidum. Šiaip netingėk ir pažiūrėk oze
Bijau daržo. Kai pakalbu kiek serga vaikai lankydami, net šiaušias plaukai.
nu jo, taip ir būna kai garsiai rėkia...
Reiks pasižiūrėt. Mažiui jau išsisprendė klausimas. Dičkė dabar liko
Tai nereiškia, kad tavo sirgs tiek
Mes pakankamai gerai atlankėm, tikpo daržo pradėjo sirgt. Nors lopšiuke vaikų nebūdao daug. Dabar, jei pilna grupė bus, tai didesnė rizika jaučiu pareina