Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai

QUOTE(Angola @ 2016 08 18, 08:24)
Aš moliūgo nemėgstu biggrin30x30.png bet labai giria moliūgo saldainius. Ai, dar esu kelpusi Kalėdinį moliūgo pyragą (turėtų būti google), tai net man skanu buvo.

apie moliugo saldainius ir as girdejau, reiks susikaupt ir gal pabandyt, tik dziovykles dar nenusipirkau, tai gal orkaitej reiks pabandyt, pyraga ir reiks pasiieskojus ismegint, dekui
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 08 17, 23:11)
Dėkui, kad teiraujies biggrin30x30.png
Supuoju jau savo bernužėlį wub30x30.png dar savaitės nėr smile30x30.png jeckau kokie tie leliukai nuostabūs  wub30x30.png kaip kvepia... mielybė wub30x30.png

Pas mus lyja be perstojo irgi.. nefaina, nes dukra neina į lauką per lietų, kad ir su lietaus apranga biggrin30x30.png sakau eik pasipurvint, tai pedantė net pagalvot negali apie purvo lašelį ant savęs 😂😂

Sveikinimai smile30x30.png ramiu nakteliu, gausaus pienelio ! 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Angola @ 2016 08 17, 23:21)
Katiniena, sveikinimai!  4u.png Kaip sesė brolį priėmė? Vardą gal turit jau?

Man labai kerta per savivertę darbo paieškos.  Neįsivaizdavau, kad jau amžius gali kliūti!  Pasirodo, kad 30 jau nurašo... O ką kalbėt apie du mažamečius.

Ačiū! Išprotėjusi ji dėl brolio smile30x30.png bučiuoja, glosto, rūpinasi, antra mama smile30x30.png labai ji iš savęs globėjiška, rūpestinga.
Gintaras smile30x30.png šiais metais pirmas Klaipėdoj biggrin30x30.png

Kaip aš bijau darbo paieškos... jau matau kaip užsiparinsiu.
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 08 18, 08:46)
Sveikos,
merginos, greit rasykit ka skanaus darot is moliugo, praphoviau didlei, sriubos priviriau, ka cia dar gero ir skanaus padarius.
Sveikinimai didziausi 4u.png , kaip sese reaguoja?

Moliūgą gali šaldyt. Gali prisidaryt tyrės ir ją šaldyt, kad mažiau vietos užimtų. Dar moliūgų sirupas kavai skanu, jei mėgsti gardinti kavas kažkuo.
Šitie labai geruliai:
pyragas
tortas
Jei darai uogienes, tai labai skani obuolienė maišyta su moliūgais smile30x30.png

Ačiū už sveikinimus smile30x30.png
QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 18, 10:11)
Katiniena, sveikinimai  wub30x30.png
Kaip pati jautiesi? Kaip mažoji reaguoja į

Ačiū smile30x30.png jaučiuos gerai. Pagimdžiau per valandą, sėdėt galiu, viskas liuks smile30x30.png žymiau geriau nei po pirmo gimdymo smile30x30.png
QUOTE(luanda @ 2016 08 18, 12:07)
Sveikinimai  smile30x30.png  ramiu nakteliu, gausaus pienelio ! 4u.png

Dėkui smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 08 18, 11:22)
Moliūgą gali šaldyt. Gali prisidaryt tyrės ir ją šaldyt, kad mažiau vietos užimtų. Dar moliūgų sirupas kavai skanu, jei mėgsti gardinti kavas kažkuo.
Šitie labai geruliai:
pyragas
tortas
Jei darai uogienes, tai labai skani obuolienė maišyta su moliūgais smile30x30.png

Ačiū už sveikinimus smile30x30.png

Ačiū smile30x30.png jaučiuos gerai. Pagimdžiau per valandą, sėdėt galiu, viskas liuks smile30x30.png žymiau geriau nei po pirmo gimdymo smile30x30.png

Dėkui smile30x30.png

dekui uz idejas, apie sirupa net nebuvau girdejus, kaip idomiai, as vienais metais buvau darius kaskokia uogiene ir gavosi skani bet recepto nerandu, ten lyg su apelsinais buvau, nu reiks bandyt atgamint.

oho kokia greituole, smagu girdet kad gerai jautiesi, ar tiesa kad labiau skauda antra karta gimdant?(cia man gydytoja taip sake, kad viskas vyksta greiciau bet buna skaudziau).
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 08 18, 12:52)
oho kokia greituole, smagu girdet kad gerai jautiesi, ar tiesa kad labiau skauda antra karta gimdant?(cia man gydytoja taip sake, kad viskas vyksta greiciau bet buna skaudziau).

Aš ir dukrą greit pagimdžiau, tai skirtumo nelabai spėjau pajusti biggrin30x30.png dab gal nebuvo kada galvot apie skausmą, nes viens du ir viskas biggrin30x30.png tik spėk kvėpuot kaip lekuojantis šuo biggrin30x30.png atvažiavau į GN su 6cm ir po valandos jau gimė. Va, gimdos susitraukimai po gimdymo buvo siaubas... tikrai kaip naujas gimdymas.. sąrėmiai gryni biggrin30x30.png nuo skausmo net žvakutę davė. Maitinant užeidavo. Su pirma nebuvo to. O šiaip atsigavimas ir savijauta nepalyginamai geresnė.. gal dar tas, kad klyno neskauda duoda savo smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 08 18, 13:04)
Aš ir dukrą greit pagimdžiau, tai skirtumo nelabai spėjau pajusti biggrin30x30.png dab gal nebuvo kada galvot apie skausmą, nes viens du ir viskas biggrin30x30.png tik spėk kvėpuot kaip lekuojantis šuo biggrin30x30.png atvažiavau į GN su 6cm ir po valandos jau gimė. Va, gimdos susitraukimai po gimdymo buvo siaubas... tikrai kaip naujas gimdymas.. sąrėmiai gryni biggrin30x30.png nuo skausmo net žvakutę davė. Maitinant užeidavo. Su pirma nebuvo to. O šiaip atsigavimas ir savijauta nepalyginamai geresnė.. gal dar tas, kad klyno neskauda duoda savo smile30x30.png

Man irgi po antro gimdymo susitraukimai labiau jautėsi 4u.png bet tik pirmas dvi sav. Paskui praėjo. Ir irgi klyno neskaudėjo kaip su pirmu biggrin30x30.png tai jaučiausi kaip beveik negimdžius biggrin30x30.png

Labai gražus vardas wub30x30.png Abu su sesyte temiškai sudera 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 18, 13:45)
Man irgi po antro gimdymo susitraukimai labiau jautėsi  4u.png bet tik pirmas dvi sav. Paskui praėjo.  Ir irgi klyno neskaudėjo kaip su pirmu  biggrin30x30.png tai jaučiausi kaip beveik negimdžius  biggrin30x30.png

Labai gražus vardas  wub30x30.png Abu su sesyte temiškai sudera  4u.png

Man dvi dienas skaudėjo, db jau nebe smile30x30.png
Nederinom vardo, bet savaime susiderino biggrin30x30.png
Atsakyti
Angola,ieskai darbo?

Katiniena, dideli sveikinimai 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 18 rugpjūčio 2016 - 15:01
Katiniena, labai gražus vardas, himdyms irgi geras 4u.png

Tina, ieškasui, bet įtariu, kad dar bent 15 metų ten pat sėdėsiu, nes šiuo metu atrodo, kad neįmanoma susirasti.
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 17, 19:53)
lotuliukas30x30.png bent viltis būtų kažkada gaut atostogas  lotuliukas30x30.png

Na tiap - teisybe biggrin30x30.png O siaip gal tu rimtai apie kursus pagalvok? Bent jau butu ramybe kad tikra iviskas ok, jau nekalbu apie tia, kad dabar vistiek is esmes tikrinti viska reikai - tia jau praktiskai beveik tas pats gaunasi.....

QUOTE(Katiniena @ 2016 08 17, 23:11)
Supuoju jau savo bernužėlį wub30x30.png dar savaitės nėr smile30x30.png jeckau kokie tie leliukai nuostabūs  wub30x30.png kaip kvepia... mielybė wub30x30.png

Sveikinimai 4u.png

QUOTE(Angola @ 2016 08 17, 23:21)
Man labai kerta per savivertę darbo paieškos.  Neįsivaizdavau, kad jau amžius gali kliūti!  Pasirodo, kad 30 jau nurašo... O ką kalbėt apie du mažamečius.

kas cia per blink30x30.png Na ok, suprantu kad pvz kokia padaveja ar striptizo sokeja gal ir "per sena' gali pasirodyt, bet nu ieskant normalaus darbo..... blink30x30.png

QUOTE(Angola @ 2016 08 18, 09:24)
Aš moliūgo nemėgstu biggrin30x30.png bet labai giria moliūgo saldainius.

Uvadinta "prabangiai" - bet realiai tai tera moliugu cukatos (arba kitaip dziovinti moliugai) wink.png Nors kad skanus tia nesigincysiu biggrin30x30.png

QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 18, 10:11)
Kaimynė  bigsmile.png tai nė minčių nebuvo nepasitikėt. Tokia kieta visa laik buvo, taip kalbėdavo kad eilės stovi prašydami paimt buhalteriją  lotuliukas30x30.png

O vat cia ir didziausia klaida wink.png Kiek teko pastebeti jau kas laaabai giriasi koks puikus specas - tai tiap ir zinok kad nieko gero. O ypac jei tia kiek artimiau pazystamas zmogus....

QUOTE(Vedrynelis @ 2016 08 18, 10:50)
apie moliugo saldainius ir as girdejau, reiks susikaupt ir gal pabandyt, tik dziovykles dar nenusipirkau, tai gal orkaitej reiks pabandyt

Orkaitej tikrai gaunasi. Beja, kai bandizua man orkaitej net geirau buvo, nei su dziovykle, nes beda ta, kad ant dziovykles per dideli tarpai buvo (labai gla pati nusmulkinau su gabaliukais). O su kep popieriumi taip oras necirkuliavo tia dziuvimas ne koks buvo.
Beja, nuo tu "saldainiu" lieka laaaaabai skanus sirupas (ar uogiene) - priklausomai nuo to, kiek kantrubes bus virti. Kuo ilgiau tuo tirstesne gaunasi. Bet skonis neapsakomas biggrin30x30.png

O siaip kas liecia moliugus - tia as juos kaip ir cukinijas - kraunu visur ir visokiais pavidalais biggrin30x30.png Siaip blyneliai labai skanu su jais. O ir aisku topu topas 9bent man) - tia trinta sriuba smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2016 08 18, 20:12)
Orkaitej tikrai gaunasi. Beja, kai bandizua man orkaitej net geirau buvo, nei su dziovykle, nes beda ta, kad ant dziovykles per dideli tarpai buvo (labai gla pati nusmulkinau su gabaliukais). O su kep popieriumi taip oras necirkuliavo tia dziuvimas ne koks buvo.
Beja, nuo tu "saldainiu" lieka laaaaabai skanus sirupas (ar uogiene) - priklausomai nuo to, kiek kantrubes bus virti. Kuo ilgiau tuo tirstesne gaunasi. Bet skonis neapsakomas biggrin30x30.png

O siaip kas liecia moliugus - tia as juos kaip ir cukinijas - kraunu visur ir visokiais pavidalais biggrin30x30.png Siaip blyneliai labai skanu su jais. O ir aisku topu topas 9bent man) - tia trinta sriuba  smile30x30.png

o kaip tu juos darai, papasakok trumpai, kiek laiko dziovini, vienur radau kad para dziovina, kitur kad tik dvi val, tai kaip cia is tikro?
ir kaip blynelius kepi?
mes ir megstam trinta sriuba ir dar labai skanu taip vadinami "durniukai" http://www.beatosvir...viu-virtinukai/
ir dar darom tokia uogiene http://astriai-saldu...nu-uogiene.html
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 08 18, 21:26)
o kaip tu juos darai, papasakok trumpai, kiek laiko dziovini, vienur radau kad para dziovina, kitur kad tik dvi val, tai kaip cia is tikro?
ir kaip blynelius kepi?
mes ir megstam trinta sriuba ir dar labai skanu taip vadinami "durniukai"  http://www.beatosvir...viu-virtinukai/
ir dar darom tokia uogiene  http://astriai-saldu...nu-uogiene.html

radai ko paklaust biggrin30x30.png Pernai dariau - tikrai nebepamenu kiek laiko dziovinau bet per 2 val tai tikrai neisdziuna (tiksliau jei karstesne orkaite isdziuna - bet labiau gal "iskepa"). Na, bet ir kad para reiktu dziovinti irgi nepamenu. Nes per nakti tikrai nebudejau biggrin30x30.png Aisku derinau kazkiek laika kad namie buciau.
O proceso tiksliai nepamenu. Bet esme kazkas tokio: gabaliukus uzpili cukrum, laikai per nakti (ar pan). Poto Nuverdi kazkiek ir man rodos vel laikai. Ir poto vel verdi kol skaidrus palieka (man cia mistika visiska - gla mano viryle netinkama - bet arba neverda, arba perverda man.... rolleyes.png ) Na ir tada jau galiausiai semi ir dedi ant skardos ir dziovini... Na zaidimo daug, bet is tikro verta wink.png

Kas del blyneliu - tia tesla "kaip visada" + tarkuotas moliugas (kartais visai smulkiai - kaip kugeliui pvz, kartais su burokine tarka kokia).... Na ir imaisai ir kepi biggrin30x30.png Na, kazkaip as tingiu su receptias terliotis - visada su tokiais ir panasiai dalykais improvizuoju lotuliukas30x30.png
Atsakyti