QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 17, 19:53)
bent viltis būtų kažkada gaut atostogas
Na tiap - teisybe
O siaip gal tu rimtai apie kursus pagalvok? Bent jau butu ramybe kad tikra iviskas ok, jau nekalbu apie tia, kad dabar vistiek is esmes tikrinti viska reikai - tia jau praktiskai beveik tas pats gaunasi.....
QUOTE(Katiniena @ 2016 08 17, 23:11)
Supuoju jau savo bernužėlį
dar savaitės nėr
jeckau kokie tie leliukai nuostabūs
kaip kvepia... mielybė
Sveikinimai
QUOTE(Angola @ 2016 08 17, 23:21)
Man labai kerta per savivertę darbo paieškos. Neįsivaizdavau, kad jau amžius gali kliūti! Pasirodo, kad 30 jau nurašo... O ką kalbėt apie du mažamečius.
kas cia per
Na ok, suprantu kad pvz kokia padaveja ar striptizo sokeja gal ir "per sena' gali pasirodyt, bet nu ieskant normalaus darbo.....
QUOTE(Angola @ 2016 08 18, 09:24)
Aš moliūgo nemėgstu
bet labai giria moliūgo saldainius.
Uvadinta "prabangiai" - bet realiai tai tera moliugu cukatos (arba kitaip dziovinti moliugai)
Nors kad skanus tia nesigincysiu
QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 18, 10:11)
Kaimynė
tai nė minčių nebuvo nepasitikėt. Tokia kieta visa laik buvo, taip kalbėdavo kad eilės stovi prašydami paimt buhalteriją
O vat cia ir didziausia klaida
Kiek teko pastebeti jau kas laaabai giriasi koks puikus specas - tai tiap ir zinok kad nieko gero. O ypac jei tia kiek artimiau pazystamas zmogus....
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 08 18, 10:50)
apie moliugo saldainius ir as girdejau, reiks susikaupt ir gal pabandyt, tik dziovykles dar nenusipirkau, tai gal orkaitej reiks pabandyt
Orkaitej tikrai gaunasi. Beja, kai bandizua man orkaitej net geirau buvo, nei su dziovykle, nes beda ta, kad ant dziovykles per dideli tarpai buvo (labai gla pati nusmulkinau su gabaliukais). O su kep popieriumi taip oras necirkuliavo tia dziuvimas ne koks buvo.
Beja, nuo tu "saldainiu" lieka laaaaabai skanus sirupas (ar uogiene) - priklausomai nuo to, kiek kantrubes bus virti. Kuo ilgiau tuo tirstesne gaunasi. Bet skonis neapsakomas
O siaip kas liecia moliugus - tia as juos kaip ir cukinijas - kraunu visur ir visokiais pavidalais
Siaip blyneliai labai skanu su jais. O ir aisku topu topas 9bent man) - tia trinta sriuba