Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai

O mums zada vasara uz poros dienu. Kazkodel man atrodo jog bus grazus rugsejis, grazesnis net uz rugpjuti.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 08 17, 13:12)
O mums zada vasara uz poros dienu. Kazkodel man atrodo jog bus grazus rugsejis, grazesnis net uz rugpjuti.

sakai bus šilta? Nė nesitiki. Dar svarstau ką daryti, dičkiui pirkt ar ne polo maikę trumpom rankovėm ar ne biggrin30x30.png atrodo kaip ir šalta, nereiks... O žiūrėk rugsėjį šilta bus ir reiks biggrin30x30.png nenoriu pripirkti nereikalingų šmutkių rolleyes.png

man tai ši vasara pati prasčiausia už visas. Atrodo nieko neveikiu tik dirbu dirbu ir dirbu verysad.png
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 17, 15:44)
sakai bus šilta? Nė nesitiki. Dar svarstau ką daryti, dičkiui pirkt ar ne polo maikę trumpom rankovėm ar ne  biggrin30x30.png atrodo kaip ir šalta, nereiks... O žiūrėk rugsėjį šilta bus ir reiks  biggrin30x30.png nenoriu pripirkti nereikalingų šmutkių  rolleyes.png

man tai ši vasara pati prasčiausia už visas. Atrodo nieko neveikiu tik dirbu dirbu ir dirbu  verysad.png

Ka ,mergyt, taip dirbi ? smile30x30.png
Gal lt bobu vasara bus grazi smile30x30.png pas mus irgi neispudinga vasara, kai atostogavom lijo, o va dabar visa savaite saule zeme ritinejasi bigsmile.png
Atsakyti
QUOTE(luanda @ 2016 08 16, 22:31)
Mielai paskolinciau saviskius kelioms dienoms  biggrin30x30.png

ai, gal kaip nors jau ax.png

QUOTE(luanda @ 2016 08 17, 10:34)
Sveikos  smile30x30.png
Pas mus vasarele kaip reikiant isisbegejo, grazios ,sauletos dienos  smile30x30.png

Kur jus ta saule randat mastau.png

QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 17, 15:44)
sakai bus šilta?

man tai ši vasara pati prasčiausia už visas. Atrodo nieko neveikiu tik dirbu dirbu ir dirbu 

Kadangi eisiu atostogu PAGALIAU - tia tikrai bus - o tia kitaip kazkam bus riesta lotuliukas30x30.png

Sakau dirbi ir dirbi... Aiteik pas mus dirbt - gausi 2 sav KAZKADA atostogu ir sedesi laiminga kaip belgas, akd ir tas gavai rolleyes.png O siaip tia jau jo... sita vasara tia tikra ikazkoks kosmaras, o ne vasara....
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2016 08 17, 17:45)
ai, gal kaip nors jau  ax.png
Kur jus ta saule randat mastau.png
Kadangi eisiu atostogu PAGALIAU - tia tikrai bus - o tia kitaip kazkam bus riesta  lotuliukas30x30.png

Sakau dirbi ir dirbi... Aiteik pas mus dirbt - gausi 2 sav KAZKADA atostogu ir sedesi laiminga kaip belgas, akd ir tas gavai  rolleyes.png O siaip tia jau jo... sita vasara tia tikra ikazkoks kosmaras, o ne vasara....

lotuliukas30x30.png bent viltis būtų kažkada gaut atostogas lotuliukas30x30.png
Šiaip iki rugp 1 dirbau tiesioginį darbą savo, rūpinausi vaikais viena, remontais ir sergančia anyta. Ačiū die sveiksta. Tai nors dirbt negali, bet bent vairuot gali pati. Kažką namie padeda. Iki tol turėjau 4 vaikus. Plius vyro buhalteriją tvarkiau kol "buhalterė" atostogavo. Dabar perdavinėjom dalį įmonės kitai buhalteriai, tai tokį mini auditą pasidarėm buhalterės darbo. Biški šoką gavom su anyta. Vienas niuansėlis mažas - išrašyta sąsk vienai įmonei, išsiųsta sąsk kitai įmonei. Ta įmonė apmokėjus sąsk. O kitos įmonės net programoj nėra suvestos nors sąsk ne viena išrašyta rolleyes.png ir tokių visokių panašių pilna. Apie neišsišstas sąsk nėra ką kalbėt net. Tai gerai kad tik 8 mėn jos suvedinėjami buvo. Paskui pamačiau ir pati puoliau viską žiūrėt. Žodžiu. Savamokslė kažkokia ir tinginė. Sau atlygio tik netingėjo imt biggrin30x30.png
Tai vat atrodo sėdžiu namie, bet galva kvadratinė nuo visokios veiklos. Kiek atema jėgų tie remontai rolleyes.png
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 17, 19:53)
lotuliukas30x30.png bent viltis būtų kažkada gaut atostogas  lotuliukas30x30.png
Šiaip iki rugp 1 dirbau tiesioginį darbą savo, rūpinausi vaikais viena, remontais ir sergančia anyta. Ačiū die sveiksta. Tai nors dirbt negali, bet bent vairuot gali pati. Kažką namie padeda. Iki tol turėjau 4 vaikus. Plius vyro buhalteriją tvarkiau kol "buhalterė" atostogavo. Dabar perdavinėjom dalį įmonės kitai buhalteriai, tai tokį mini auditą pasidarėm buhalterės darbo. Biški šoką gavom su anyta. Vienas niuansėlis mažas - išrašyta sąsk vienai įmonei, išsiųsta sąsk kitai įmonei. Ta įmonė apmokėjus sąsk. O kitos įmonės net programoj nėra suvestos  nors sąsk ne viena išrašyta rolleyes.png  ir tokių visokių panašių pilna. Apie neišsišstas sąsk nėra ką kalbėt net. Tai gerai kad tik 8 mėn jos suvedinėjami buvo. Paskui pamačiau ir pati puoliau viską žiūrėt. Žodžiu. Savamokslė kažkokia ir tinginė. Sau atlygio tik netingėjo imt  biggrin30x30.png
Tai vat atrodo sėdžiu namie, bet galva kvadratinė nuo visokios veiklos. Kiek atema jėgų tie remontai  rolleyes.png

Iš kur jūs tokią gavot? unsure30x30.png

Klausyk, kaip dabar su columbia dydžiais? Gal žinai? Aš žiūriu mažiui ir nežinau, kurį dydį imti 12/18 ar 18/24 sad.png Su vienu gali būti viduržiemy išaugsim, kitam pradžioj skęsim lotuliukas30x30.png
Atsakyti
QUOTE(luanda @ 2016 08 17, 10:34)
Kazin kaip Katiniena ?dar leliaus nesupuoja  smile30x30.png

Dėkui, kad teiraujies biggrin30x30.png
Supuoju jau savo bernužėlį wub30x30.png dar savaitės nėr smile30x30.png jeckau kokie tie leliukai nuostabūs wub30x30.png kaip kvepia... mielybė wub30x30.png

Pas mus lyja be perstojo irgi.. nefaina, nes dukra neina į lauką per lietų, kad ir su lietaus apranga biggrin30x30.png sakau eik pasipurvint, tai pedantė net pagalvot negali apie purvo lašelį ant savęs 😂😂
Atsakyti
Katiniena, sveikinimai! 4u.png Kaip sesė brolį priėmė? Vardą gal turit jau?

Tina, kad Tavo žodžiai išsipildytų! Suplanavom savaitgalį ilgąjį į LV patraukti. Viską susikroviau ir arena vyresnėlis su vėjaraupiais cool30x30.png

Man labai kerta per savivertę darbo paieškos. Neįsivaizdavau, kad jau amžius gali kliūti! Pasirodo, kad 30 jau nurašo... O ką kalbėt apie du mažamečius.
Atsakyti
Sveikos,
merginos, greit rasykit ka skanaus darot is moliugo, praphoviau didlei, sriubos priviriau, ka cia dar gero ir skanaus padarius.

QUOTE(Usnee @ 2016 08 17, 22:01)
Klausyk, kaip dabar su columbia dydžiais? Gal žinai? Aš žiūriu mažiui ir nežinau, kurį dydį imti 12/18 ar 18/24 sad.png Su vienu gali būti viduržiemy išaugsim, kitam pradžioj skęsim  lotuliukas30x30.png

is kur galvoji siustis?

QUOTE(Katiniena @ 2016 08 17, 22:11)
Supuoju jau savo bernužėlį wub30x30.png dar savaitės nėr smile30x30.png jeckau kokie tie leliukai nuostabūs  wub30x30.png kaip kvepia... mielybė wub30x30.png

Sveikinimai didziausi 4u.png , kaip sese reaguoja?
Atsakyti
Aš moliūgo nemėgstu biggrin30x30.png bet labai giria moliūgo saldainius. Ai, dar esu kelpusi Kalėdinį moliūgo pyragą (turėtų būti google), tai net man skanu buvo.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.png

Katiniena, didžiausi sveikinimai 4u.png mirksiukas.png

Angola, va tai tau, sveikatos vyresnėliui 4u.png

Maniškė kruopa irgi visą vasarą iš ligų neišlipa...Birželio mėn. prieš pat išvažiuojant atostogauti susirgo tonzilitu. Ačiū Die per pirmas atostogų dienas atsigavo ir nereikėjo keisti planų. Dabar gi vėl bronchitas, ir vėl tupi namuose. Labai gaila vaiko, kai net per vasarą neišėjo sveikatėlės pastiprinti. Kiek galėdavo seneliai ją padabodavo, tai nevesdavom į daržą, nes kaip taisyklė: savaitė darže, dvi namuose....Tikiuosi per ateinančias atostogas pasimėgausim labiau saule ir šiluma ir sveikatėles pastiprinsim.

Tina, nenusimink, rasi su laiku savo darbuką, geriau išlaukti (ypač jei turi tokią galimybę), nei nerti stačia galvą į nemėgstamą veiklą 4u.png

Dingo mano mylimiausias šypsniukas, kur per galvą sau tranko biggrin30x30.png ir šiaip nebefaini, nejudantys rolleyes.png
Atsakyti
Katiniena, sveikinimai wub30x30.png
Kaip pati jautiesi? Kaip mažoji reaguoja į broliuką?
QUOTE(Usnee @ 2016 08 17, 23:01)
Iš kur jūs tokią gavot?  unsure30x30.png

Klausyk, kaip dabar su columbia dydžiais? Gal žinai? Aš žiūriu mažiui ir nežinau, kurį dydį imti 12/18 ar 18/24 sad.png Su vienu gali būti viduržiemy išaugsim, kitam pradžioj skęsim  lotuliukas30x30.png

Kaimynė bigsmile.png tai nė minčių nebuvo nepasitikėt. Tokia kieta visa laik buvo, taip kalbėdavo kad eilės stovi prašydami paimt buhalteriją lotuliukas30x30.png

Žinok kas liečia dabartinius modelius - sako atitinka. Nėra mažinti. Yra dabar su flysiniu vidum. Šiaip netingėk ir pažiūrėk oze 4u.png

Bijau daržo. Kai pakalbu kiek serga vaikai lankydami, net šiaušias plaukai. blink30x30.png
Atsakyti