Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai

QUOTE(salexa @ 2016 08 09, 12:35)
Mergyte tai čia mūsų vaikučiai iš birželinukų didžiausi smile30x30.png
Maniškės ūgis tai 105 cm , o svoris 16 kg. Koja šiuo metu 26-27 dydžio batus nešiojam, nes vienų gamintojų vieni kitų kiti geri smile30x30.png
O rūbus perku 110 cm, nes 104 cm jau viskas trumpoka

Ohoho. Tikrai nemazi kai kurie. Mano penkiamete 110 ir 18 kg.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 08 09, 23:07)

Mano penkiametis už Taviškė dar smulkesnis biggrin30x30.png

Mažasis stambesnis, tai jau šortus nešioja abu vienodus, kitą vasarą ir vasarinės maikes vienodas nešios.

Ribomunyl didžiojoj daly vakarų Europos parduodamas tik su receptu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 08 10, 00:07)

Tai kad mano 7,5 metų 117 cm ir 21 kg biggrin30x30.png o dar kūno sudėjimas smulkesnis, tai dabar jau jei vienam maikė tip top, tai kitam į didumą, bet kiti specialiai perka vaikams didesnes kad ilgiau užtektų ir taip tas didumas atrodo, kaip mano mažiukui brolio rūbai biggrin30x30.png
Atsakyti
kokie smailikai lotuliukas30x30.png juoko_asaros.png
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 10, 14:08)
kokie smailikai  lotuliukas30x30.png  juoko_asaros.png

Va kur dingę buvo bigsmile.png tobulinosi sm prie fb derinosi biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Usnee @ 2016 08 10, 22:57)
Va kur dingę buvo  bigsmile.png  tobulinosi sm prie fb derinosi  biggrin30x30.png

As irgi pagalvojau kur dingo jie smile30x30.png
Atsakyti
Sveikos,
sypnsiukai tai jau jooo... senieji zyyymiai geresni buvo sad.png

O as tai dziaugisuosi tyla ir ramybe namie - vaikai liko pas senelius. Ale tik beda - jau pirma diena kazkaip per tylu ir per nuobodu namie pasidare biggrin30x30.png Keista kazkaip ir neiprasta.... O geirausia tai dar pries isvaziuojant is seneliu taip dziaugiausi kad galesiu pirm pamiegoti kie ktik sirdis geis, nieks nezadins - tai jau parpsiu.... aha.... akys pacios 8 val stacios ir nors tu ka lotuliukas30x30.png Vat ir "pamiegojau"
Atsakyti
Man irgi be vaikų nuobodu, kai savaitę kaime praleido, tai tikrai nebuvo kas veikia namuose biggrin30x30.png
Vat, kai yra darbų namuose daug, tai niekas nenori jų apsiimti pažiūrėti biggrin30x30.png
Atsakyti
O mane nervas ima, kad vasara, o visi aplinkui kosti - kriokia. Ypatingai vaikai. Ne mano biggrin30x30.png Isivaizduoju kas bus kai isleisiu rugseji i darza. Greit baigsis vasaros idile.
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2016 08 16, 19:23)
Sveikos,
sypnsiukai tai jau jooo... senieji zyyymiai geresni buvo sad.png

O as tai dziaugisuosi tyla ir ramybe namie - vaikai liko pas senelius. Ale tik beda - jau pirma diena kazkaip per tylu ir per nuobodu namie pasidare biggrin30x30.png Keista kazkaip ir neiprasta.... O geirausia tai dar pries isvaziuojant is seneliu taip dziaugiausi kad galesiu pirm pamiegoti kie ktik sirdis geis, nieks nezadins - tai jau parpsiu.... aha.... akys pacios 8 val stacios ir nors tu ka  lotuliukas30x30.png Vat ir "pamiegojau"

Mielai paskolinciau saviskius kelioms dienoms biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 08 16, 19:32)
O mane nervas ima, kad vasara, o visi aplinkui kosti - kriokia. Ypatingai vaikai. Ne mano  biggrin30x30.png Isivaizduoju kas bus kai isleisiu rugseji i darza. Greit baigsis vasaros idile.

Pas mus ir su vaikais apsirgę (na dvi poros draugų). O ir patys lyg norėjom sirgti, vieną dieną aukšta tempa pabuvo ir dingo. Aš sakau, jei taip vasarą sugebėjom pasirgti, tai kas darželį rudenį darysis, nenriu nė pagalvot tada bigsmile.png
Atsakyti
Sveikos smile30x30.png
Pas mus vasarele kaip reikiant isisbegejo, grazios ,sauletos dienos smile30x30.png ismoko mazasis su dviraciu vaziuoti, pries tai su balansiniu niekur nesiskyre tai duodam ralius po parkus smile30x30.png
Kazin kaip Katiniena ?dar leliaus nesupuoja smile30x30.png
Atsakyti