QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 08 06, 18:11)
Sveikos.
Patyrusios mamos, kreipiuosi į jus
Kuo rengti vaikus darželyje? Daugiau įdomi viršutinė dalis, nes kelnės patogiausia tokios, kad būtų be sagų, nevaržytų judesių (kokios treninginės), o kaip viršus? Nešioja jie ten džempus kokius? Ar geriau per galvą maunami ar užsegami? Ar tik maikutės kokios ir ploni bliuzoniukai? Ar atvesti su džempu ir paskui numauti palikti spintelėje, esant reikalui uždeda? Kaip su papildomais rūbais? Reik turėt komplektų "avarijų" atveju jei apsipils ar pan? Kokią avalynę renkatės - basutės? Tapukai? Gal kas TOMS išbandėt? US tie TOMS pigiai labai, sako lengvi ir patogūs
nes basutes bus išaugęs
O kaip su botais? Kokius rudeniui pirkti? Gal turit kas Crocs su pašiltinimu? Žodžiu... jau galva susisuko
Gal kvaili klausimai, bet kai supirkt reikia, tai kažkaip norisi protingai
Saip del visko yra labai individualu. Siaip dazniausiai (jei aukletojos tikrai normalios) - tia ir nurengia ar parengia papildomai jei reikia. Siaip dar kuo rengti vaika priklauso ir nuo grupes siltumo. Pas mus pvz labai silta grupe, tai rengiu apatine maikute (su kuria ir pietu miega) + palaidine kokia ilgom rankovem/golfas ir t.t.. Cia kalbu apie saltaji laikotarpi. Bet jei buna "neramu" - neretai ir su kokia liemene ar dzemepriuku atvedu - jei reikia veliau nurengia aukletojos. O vat del kelnyciu tia maniskiai saltuoju laiku buna su... pedkelnem. Labai nemegstu tu "teninginiu" - man dar namie tai puse bedos. Norspasitaiko kartais ir smagiu panasiu (turim keleta tokiu) - tai kaip ir niko tokiom rengti. BEto ir dar is praktiskumo puses - daug paprasciau ryte tik nurengti kokias kombio kelnes ir paleisti - nei nurengti ir + papildomai aprengti kokiom kelnem....
Kas del atsarginiu rubu - bent vienas komplektas manau privalomas (geriausia gal net du), nes vistiek visko pasitaiko. Ir pas mus buna kartais taip, kad jei kokio rubelio pritruksta - tai kito vaiko paima ir "pasiskolina".
Dar del dzemperiu su/be uztrauktuku ar per galva maunamu - tai manau dar ir nuo vaiku priklauso. Pvz mano jau puikiai moka patys uztrauktukus uzsegti (nebent pasitiako koks kur jau tikrai sunkiai isideda ir traukiasi) - tai nera bedos su jokiais.
Del avalynes - tai bent saviskius su basutem laikau darzely, stengiuosiu kuo atvuresnes deti, nes man uzdaros kazkaip iskart lygu prakaituojancioms kojoms (nesakau kad taip butina iis tirko yra, bet man tokios asociacijos).