O kodel jums turejo skirti antibiotikus? Mums nieks nebego, tempos nebuvo, bet bendra savijauta savaite kokia prastesne buvo. Manau, kad per greit kakokio rezultao tikites. Juk buvo atlikta operacija, isgramdyti adenoidai, nosiaryklej atvira zaizda, kuri turi uzgyti. Dar gali atsirast nemalonus kvapas. Visa tai normalu. Jums nedave lapo kaip elgtis po operacijos?
QUOTE(Tina* @ 2017 02 16, 23:22)
O kodel jums turejo skirti antibiotikus? Mums nieks nebego, tempos nebuvo, bet bendra savijauta savaite kokia prastesne buvo. Manau, kad per greit kakokio rezultao tikites. Juk buvo atlikta operacija, isgramdyti adenoidai, nosiaryklej atvira zaizda, kuri turi uzgyti. Dar gali atsirast nemalonus kvapas. Visa tai normalu. Jums nedave lapo kaip elgtis po operacijos?
Lapa dave, bet kiek zinau net po dantienos siuvimo skiria antibiotikus, o cia gi adenoidai... Suprantu, kad jum keistai atrodo, kad taip greit tikiuosi rezultato. Tiesiog bukle tokia pati kaip ir pries operacija. Kaip buvo tirstas sekretas desinei snervei taip ir yra ir prakvepuoja nosyte tik tada, kai istraukiu ta sekreta.

Euforija, as vistik manau, kad reik dar laiko, kad issivalytu. Operuoja tik sveikus vaikus, bet po operacijos gali atsirast slogyte.
I ka reiktu atkreipt demesi - ar nekraujuoja. Kad nebutu kraujopludzio.
O kiek ma trauke dantu, tai jokiu antibu neskyre. Isskyrus ta atveji, kai iskrito kresulys ir komplikavosi.
I ka reiktu atkreipt demesi - ar nekraujuoja. Kad nebutu kraujopludzio.
O kiek ma trauke dantu, tai jokiu antibu neskyre. Isskyrus ta atveji, kai iskrito kresulys ir komplikavosi.
Sveikos, tai kur visos dingusios? Kaip gyvena mūsų bendraamžiai? Kaip šiais metais ligos, gal jau sveikesni?
Mes tai visai neblogai gyvenam, laukiam pavasario.
Mergyte, o ten tavo sūnus dalyvavo Lietuvos talentuose? Nežinau kodėl bet apie tave pagalvojau kai pamačiau tą berniuką
As ir ta pati pagalvojau 
Eufforija, kaip jauciates? Turbut dabar jau viskas liuks.

Sveikos,
Talentuos aš irgi pagalvojau apie mergytės vyresnėlį
tik mergytės Joriui treji 
Tina, o Tu darbą turi, radai?
Talentuos aš irgi pagalvojau apie mergytės vyresnėlį

Tina, o Tu darbą turi, radai?
Angola, ne as dar nedirbu. O turi gal man pasiulyma?
Visas mano darbas kolkas - vaikai. Bet kaip jau ir noretusi iseit dirbt, papildomi pinigai nepamaisytu.

QUOTE(Tina* @ 2017 03 14, 16:17)
As ir ta pati pagalvojau 

Aciu, Tina, kad teiraujates

Dabar jauciames zymiai geriau tik dar menkas nosinumas islikes. Lb tikiuosi, kad ir tai praeis.
Kaip jum sekasi?
QUOTE(salexa @ 2017 03 14, 12:53)
<p>Sveikos, tai kur visos dingusios? Kaip gyvena mūsų bendraamžiai? Kaip šiais metais ligos, gal jau sveikesni?</p><p>Mes tai visai neblogai gyvenam, laukiam pavasario. </p><p>Mergyte, o ten tavo sūnus dalyvavo Lietuvos talentuose? Nežinau kodėl bet apie tave pagalvojau kai pamačiau tą berniuką
</p>

Oi kaip malonu Jus matyt plepant

Nea, ne mano

O Joris šaunuolis. Labai daug dirba kad tuos skaičius suvaldytų

Niu o mes gyvenam gana gerai

Niu o kaip jūs, merginos? Kaip mūsų nebemažieji Birželinukai?
Sveikos
Smagu skaityti jog visiems birželinukams taip šauniai viskas sekasi
Pas mus irgi viskas gerai, labai judrus mano vaikinas, neužgija nei keliai nei mėlynės
. Rudenį jau žygiuos į mokyklą, o mama į darbuką

Smagu skaityti jog visiems birželinukams taip šauniai viskas sekasi

Pas mus irgi viskas gerai, labai judrus mano vaikinas, neužgija nei keliai nei mėlynės

Sveikos,
Merginos, o gal kraustomės į FB? Nu, taip žiauriai nepatogu tam SM. Bent man. Vistiek FB visos būnam, tai žymiai lengviau būtų komunikuoti.
Merginos, o gal kraustomės į FB? Nu, taip žiauriai nepatogu tam SM. Bent man. Vistiek FB visos būnam, tai žymiai lengviau būtų komunikuoti.