Labas rytas
Temuke kokia aktyvi
Jus visos apie svented, o pas mus vis nesibaigiantis gimtadieniu maratonas,vakar atsventem dickio 7-aji gimtadieni
Dabar jau atostogauja vaikai nuo siandien,tai galim sventems ruostis ramiai, dovanos supirktos beliko supakuoti savaitgali sventem sislekiam su draugu seimyna i kalnu miestuka, tikuos bus smagu, tai dar laukia didysis apsipirkimas
Vakar pradziuginau senelius, nupirkau vaikams ir sau bilietus i lt, tai kiek sziaugsmi vaikams jog vasario gale net savaite sveciuosis pas senelius
QUOTE(Tina* @ 2016 12 19, 00:52)
Aha, bet rotas nuo smerties netoli
QUOTE(luanda @ 2016 12 19, 09:37)
Jus visos apie svented, o pas mus vis nesibaigiantis gimtadieniu maratonas,vakar atsventem dickio 7-aji gimtadieni
Vakar pradziuginau senelius, nupirkau vaikams ir sau bilietus i lt, tai kiek sziaugsmi vaikams jog vasario gale net savaite sveciuosis pas senelius
Aš kažkaip visada maniau kad vaikams labai nesmagu gimti per Kalėdas. Po to tieeek ilgai laukti švenčių reikia
Faina, kad jau supranta kelionės prasmę vaikai Maniškiui turbūt dar giliai dzin būtų
QUOTE(kroshkyte @ 2016 12 19, 16:33)
Aš kažkaip visada maniau kad vaikams labai nesmagu gimti per Kalėdas. Po to tieeek ilgai laukti švenčių reikia
Faina, kad jau supranta kelionės prasmę vaikai Maniškiui turbūt dar giliai dzin būtų
Ne tik supranta, bet ir laukia nebuve jie Lt beveik 3 metus ....
Su graziausiomis metu sventemis ! Tegul ateinantys metai atnesa meile siluma ir jaukuma i jusu namus
Su praėjusiom šventėm visas
ale tema, tai atsigauna, tai vėl numiršta
Kaip gi gyvena mūsų birželinukai?
Katiniena, kaip rūpestėliai ir džiaugsmeliai su dviem, vis nesirodai
Tina, kaip tavo reikalai su darbo paieška? Aš irgi jau pribrendau kursams. Būsiu pagalbininkė anytai
Dar turiu klausimą, gal kas žino kur geriau eiti į anglų kl kursus?
ale tema, tai atsigauna, tai vėl numiršta
Kaip gi gyvena mūsų birželinukai?
Katiniena, kaip rūpestėliai ir džiaugsmeliai su dviem, vis nesirodai
Tina, kaip tavo reikalai su darbo paieška? Aš irgi jau pribrendau kursams. Būsiu pagalbininkė anytai
Dar turiu klausimą, gal kas žino kur geriau eiti į anglų kl kursus?
Sveikos,
Tikrai apmirus kazkaip musus temute....
O as negaliu atsizdiuagti - kazkaip stebuklingai mano pc dingo naujoji versija supermamu, rode senaja - valio nes prie naujos taip ir nepripratau, kazkokia mistika man jos veikimas....
Ar nesusalot... Nes mums tas saltis tai brr - aciu die kad savaitgalis ir nereikejo i darba grustis tokiam salty
Tikrai apmirus kazkaip musus temute....
O as negaliu atsizdiuagti - kazkaip stebuklingai mano pc dingo naujoji versija supermamu, rode senaja - valio nes prie naujos taip ir nepripratau, kazkokia mistika man jos veikimas....
Ar nesusalot... Nes mums tas saltis tai brr - aciu die kad savaitgalis ir nereikejo i darba grustis tokiam salty
Panašu, kad apmirus temukė
Bet va kaip keista, su sūnaus mamkom, tai fb labai prilipo. O čia žiūriu kažkaip kaip sm liko, taip ir liko
Mergyte, draugė apie ames kursus šnekėjo. Irgi ieškosi kur mokintis, ir šie, kaip supratau, viršų ima. Aš tai anglų tobulintis jau 3metus einu...ir nenueinu
QUOTE(Usnee @ 2017 01 15, 23:32)
<p>Panašu, kad apmirus temukė
</p><p>Bet va kaip keista, su sūnaus mamkom, tai fb labai prilipo. O čia žiūriu kažkaip kaip sm liko, taip ir liko
</p><p></p><p>Mergyte, draugė apie ames kursus šnekėjo. Irgi ieškosi kur mokintis, ir šie, kaip supratau, viršų ima. Aš tai anglų tobulintis jau 3metus einu...ir nenueinu
</p><p></p><p></p>
</p><p>Bet va kaip keista, su sūnaus mamkom, tai fb labai prilipo. O čia žiūriu kažkaip kaip sm liko, taip ir liko
</p><p></p><p>Mergyte, draugė apie ames kursus šnekėjo. Irgi ieškosi kur mokintis, ir šie, kaip supratau, viršų ima. Aš tai anglų tobulintis jau 3metus einu...ir nenueinu
</p><p></p><p></p>
eisim kartu
mamos, kur perkat http://www.internati...Capsules_29811/ iš LT?
nesuvokiu kas su mano mažium darosi. Nuo gruodžio pradžios kosti. Daugiau nieko nėra tik sausas kosulys. Atrodo pasveiksta, nebekosti. Nueinam į darželį išsisveikę, po 2 dienų VĖL pasidarėm kraujo tyrimą, geležies mažoka. Atradau GNLD vitaminus vita-square. Sako gerai labai ir imunitetui ir sudėtis labai gera. Ir dabar ieškau dar šitų... nebežinau jau ko griebtis...
QUOTE(Mergyte <3 @ 2017 01 16, 10:29)
eisim kartu
nesuvokiu kas su mano mažium darosi. Nuo gruodžio pradžios kosti. Daugiau nieko nėra tik sausas kosulys. Atrodo pasveiksta, nebekosti. Nueinam į darželį išsisveikę, po 2 dienų VĖL pasidarėm kraujo tyrimą, geležies mažoka. Atradau GNLD vitaminus vita-square. Sako gerai labai ir imunitetui ir sudėtis labai gera. Ir dabar ieškau dar šitų... nebežinau jau ko griebtis...
Neperku LT, labai jau brangūs. Paskutinį kartą pirkau iš healthpeach, tai gavosi po 17,70 euro už 180 kapsulių. Pigiausia buvau radus už 25 eurus LT.
chlamidijų, mikoplazmų tyrimą darė? Minčių dėl astmos nėra?
QUOTE(Angola @ 2017 01 16, 17:47)
Neperku LT, labai jau brangūs. Paskutinį kartą pirkau iš healthpeach, tai gavosi po 17,70 euro už 180 kapsulių. Pigiausia buvau radus už 25 eurus LT.
pirkau šian už 20
nu nea, nėra tokių minčių. Nuo sauso prie šlapio pereina kosulys. Plaučiai buvo pilni karkalų. O su kosuliu ir sloga yra. Akys blizga, atrodo kaip sergantis. Tai tfu tfu tfu, gal ne astmos Vakar sniegu žaidė, paverkė kažko, tai gal nedasveikęs buvo ir atkrito
Aš pirmą kartą kai pradėjo kosėti, per greit išleidau į daržą. Tada savaitę pavaikščiojo ir iškrito visai. Tada 1,5 sav namie sveikom, tada vėl pora dienų išėjo daržan, tada Kalėdos ir išvažiavom į Birštono SPA keliom dienom, o ten baseinas nepritaikytas mažiems buvo, o jame būt žiauriai norėjo, tai paskutintą dieną kosėt vėl pradėjo, tada pralaikėm namie 2 sav. Plaučiai pilni karkalų buvo, kai jau švarūs buvo, vėl išleidom daržan... ir va po savaitgalio... sniege žaidė ir vėl matyt pakako to.
Plius dar geležies stoka pas jį. Gal dar duoda imuniteto nusilpimui tai. Žodžiu, pripirkau vitaminų, mitybą koreguosiu ir lauksiu pavasario gal gi baigsis viskas...
Sveikos,
Mergyte, sveikit Pilna dabar tų bacilų, nespėja išsveikt nuo vienų, pasigauna kitas....
Aš patyliukais džiaugiausi, kad maniškė visą rudenį be ligų daržą atlankė, tai nuo gruodžio pirmos kai atkrito sirgt.....ir atrodo, tik išsigydėm, išleidau į daržą, po trijų dienų auklėtoja skambina, prašo vaiką su temp. pasiimti tai begydydama kruopą, patik atkritau, su bronchitu savaitę namuose varčiausi...
O jau savaitgalis koks gražus buvo abi dienas tik sutemus namo iš miškų parsirasdavom, reik atsidžiaugti, kol sniego yra
Mergyte, sveikit Pilna dabar tų bacilų, nespėja išsveikt nuo vienų, pasigauna kitas....
Aš patyliukais džiaugiausi, kad maniškė visą rudenį be ligų daržą atlankė, tai nuo gruodžio pirmos kai atkrito sirgt.....ir atrodo, tik išsigydėm, išleidau į daržą, po trijų dienų auklėtoja skambina, prašo vaiką su temp. pasiimti tai begydydama kruopą, patik atkritau, su bronchitu savaitę namuose varčiausi...
O jau savaitgalis koks gražus buvo abi dienas tik sutemus namo iš miškų parsirasdavom, reik atsidžiaugti, kol sniego yra
Ačiū Wikne, pasėdėsim pora savaičių namie. Nebekosti, sveikas, bet išsisveikt norim iki galo
Dabar dičkis serga. Pasiemiau iš mokyklos su beveik 40 tempos. Šian jau visai sveikas. Matysim kaip toliau, gal nereiks savaitę namie tupėt
Merginos, o normalu kad nuo geležies papildų viduriai suminkštėja?
Dabar dičkis serga. Pasiemiau iš mokyklos su beveik 40 tempos. Šian jau visai sveikas. Matysim kaip toliau, gal nereiks savaitę namie tupėt
Merginos, o normalu kad nuo geležies papildų viduriai suminkštėja?