Su maniškiu buvo gal koks mėnesiukas toks nevaldomo vaiko. Paskui aprimo. Labai daug šnekėt pradėjo, susitarti eina jau. Tai gal lengviau visoms pusėms
Tina, o tu nenori daryti apskaitos namie paėmus kokias mažesnes įmonėles?
Dabar turim mes buhalterę. Nesikeiksiu, nes vieša erdvė. Bet šiaip...
Mano vyras tikrai nėra buhalteris ir neturi žalio supratimo apie kai kuriuos niuansus. Pvz kokio PVM niuansų ir padengimo ar kokių grynų pinigų įnešimų ir kaip sutvarkyti tai buhalteriškai. Klausia tos buhalterės. Sako ji, tai dėk į kortą pinigus ir tiek. Dabar darė balansą, sako tau įmonė skolinga tiek ir tiek, negalima dėti pinigų taip į kortą
o prieš tai klausė, gal daryt taip anaip. Sako ne ne, nereik, neapsikrauk
Pati pasiemiau sutikrinti SF, žiūriu neapmokėtų yra sąsk. Atidaviau visas SF, sakau sutikrink VISUS mokėjimus, nes nemokėsiu nei cento tau
Ir šiaip sakau, kaip tu sugebėjai balansą padaryti
Žodžiu, paskui susitinkam mes, tai ji oi, man čia skambina rėkia, kad vadovas to nepadaro, ano nepadaro. Sakau čia šiaip buhalterės reikalas tokius dalykus daryti, o ne ieškoti išrašytų įmonei SF liepos mėnesį už praitų metų lapkritį
Tai stovi visa nepatenkinta
Pati dabar SF surašinėju, kad matyčiau įplaukas paskui pagal jas, nes su ta tai vargo vakarienė. O jau kai pašneki su ja, tai kokia kieta buhalterė, kad eilės stovi kiek pas ją nori
tai įtariu tokios tik baisiai apie save gerai galvojančios, bet kai pamatai kaip dirba
Jau anyta kai pamatė sąskaitų išrašymo tvarką, tai sako man atrodo jog ji savamokslė
Ir šiaip papkių tvarka, kur gautos/siųstos/apmokėtos/neapmokėtos viskas į vieną sugrūsta
tai sakau nenuostabu kad nieko neranda
Net kokie darbuotojų antstoliai toje pačioje papkėje