Labas
As slogyte plaunu juros vandeniu, kartais sulasinu lasiuku
Nuo gerklws is lt turiu curamed ciulpiamu ir faringospray purskiama, cia uk is vis iki 6 m vaikams nerekomenduoja sirupu nuo kosulio, nors pilnos lentynos visur, jei labao gerkle raudona israso pacio paprasciausio, kazkas panasaus kaip musu pertusinas. Visad jo turiu namie ypac kai sausas kosulys peiepuolinis mums padeda, net siaip daug skysciu , pasigarinam ir dazniausiai praeina be vaistu
QUOTE(salexa @ 2016 09 22, 11:13)
Tai ar nebus protargolis, nes jis irgi gaminamas vaistinėj. Rudos spalvos?
Ne ne, ten su antibu is L raides (uzkrito) ir adrenalinu.
O sese komntaras apie protargoli: "Protargolis seniena kaip reta su sidabru, vaiksciosit juodom nosim "
Angola, maudosi po šaltu vandeniu vaikai? Negaliu net įsivaizduot kaip pripratinai?
QUOTE(Katiniena @ 2016 09 22, 16:13)
Angola, maudosi po šaltu vandeniu vaikai? Negaliu net įsivaizduot kaip pripratinai?
Tu jų paklausk, nes man šalta į juos ir žiūrėti o šiaip gi ir maudynių sezoną atidarė gi 05.07 kai pripratę, tai jiems pats tas mariose buvo
QUOTE(Angola @ 2016 09 22, 12:12)
(nuo Pasisiutus nukopijavo
Ot tia gaila nepatentavau, galeciau dabar pretanzijas reikst O siaip tai sakiau isemet siusiu salmukus aga.... jau dabar matua kaip siunu - speju nusipirksiu, o jei ne - per nakti vel tokais pat tik didesnes pasisiusiu
QUOTE(Katiniena @ 2016 09 22, 17:13)
kaip pripratinai?
as zinok jauciu cia itk nuo vaiku priklauso. Mano maziukai pamenu rekdavo kaip kol 37l temp laikiau, kol nepradejau ruosti "pagal save" - t.y. siltesnio. Iskart viskas pasitvarke. Bet saltesnio vandens tai jau nebelabai jie... iskart rekia kad salta Nors vat kokiam ezere (arba keime backoj) - tai dzin jau - bele tik vandnes yra
Ai, su vyru juokemes... gavom jau darzelio foto. Tai nu ka as galiu pasakyti - net fotosopint zmoniskai nemoka Akivaizdziai matosi kad grupe fotografuota per du kartus (viena kruvele vaiku ir kita) - tai net sudet nesugebejo abieju be tarpelio, kad taip i akis nekristu. galvojau gal cia tik man pasirode - parodizau vyrui - ta pati pasake, draugui vienam - irgi sako tai jo akivaizdziai matosi... Nu kaip tiap dirbt... Nors vat kur abieju vaik utik foto - tai labai graziai padaryta
Beja, klausiams vilnietems... Speju gariunuose nera kokio zaidimu kambario? nes i mamu muge vaziuoju su vaiakis (nu ne tik i ja, daugaiu planu turim ale isvyka pasidarysim dienos, itk kad be vyro, nes dirbs). tai vat m,astua gla yra kam palikt pasaugot tuos vaikus porai valandu kol su sese apsidairysim....
Bet kaip gerai, kad taip grūdinasi aš visą laiką mėgau tik karštą vandenį
Pasisiutus, parodyk kokias kepures čia siuvi? Man reik bernui kažko patogaus ir faino. Dab pasiuvau porą su nuleistom ausytėm, bet kažkaip viena per didelė, kitai raištukų reikia galvoju gal siūt tiesiog "kandonkes", bet kažin ar leliukui labai jau bus patogu jos vežime
Pasisiutus, parodyk kokias kepures čia siuvi? Man reik bernui kažko patogaus ir faino. Dab pasiuvau porą su nuleistom ausytėm, bet kažkaip viena per didelė, kitai raištukų reikia galvoju gal siūt tiesiog "kandonkes", bet kažin ar leliukui labai jau bus patogu jos vežime
QUOTE(Katiniena @ 2016 09 22, 21:29)
Bet kaip gerai, kad taip grūdinasi aš visą laiką mėgau tik karštą vandenį
Kad foto dabar neisivaizduoju kur atknist Siaip tai "nusikopinau" modeli is columbijos kepuriu Jei rasiu kazkur ikelsiu i koki fb... BEt esme tokia kad is sonu tokios kaip ir lyg ausytes eina, bet i nugaros puse labai neuzkyla, kad kuo daugiau galvos uzdengtu. Ir dar aisku su raisteliais na ir virsus toks ale staciakampis - tai atrodo beveik kaip kokios kates ausys Kazkaip labai noreciau kokius salmukus pasisiut bernams, bet gi va ikvepimo nesulaukiu niekaip....
Kas del vandnes as irgi tik laaabai karstam vandeny prausiuosiu.. As net vasara per karscius nesugebu po saltu dusu palyst
Katiniena, įdėjau į FB mūsų.
Pilka siūta Pasisiutus, o mėlyna - anytos. Foto poros metų senumo...
Pilka siūta Pasisiutus, o mėlyna - anytos. Foto poros metų senumo...
QUOTE(pasisiutus @ 2016 09 22, 22:32)
Kazkaip labai noreciau kokius salmukus pasisiut bernams, bet gi va ikvepimo nesulaukiu niekaip....
Aš savo merginai anais metais siuvau šalmuką į daržą. Labai patogu buvo. Pagal iškarpą iš ottobre. Jei reikės, galiu paknisti kompe. Pdf ji. Nereiks tada nieko galvot, ten su dydžiais yr
Lauksiu tavo kepkos papaišymo
QUOTE(Katiniena @ 2016 09 22, 23:17)
Aš savo merginai anais metais siuvau šalmuką į daržą. Labai patogu buvo. Pagal iškarpą iš ottobre. Jei reikės, galiu paknisti kompe. Pdf ji. Nereiks tada nieko galvot, ten su dydžiais yr
tai ir man nereik labai galvos sukti kasl iecia konstrukcija ir lekalus... Tiesiog beda yra TINGIU.. Na moraliskai ikvepimo nera... o kai nera tia tada net nesedu, nes tenka ardyti po n kartu.... Na zodziu jei ikvepiams pagaus pasiusiu, jei ne.. taip ir liks. Nors net ir flyso turiu, ir siaip trikotazo tinkamo...
QUOTE(Tina* @ 2016 09 22, 15:49)
Ne ne, ten su antibu is L raides (uzkrito) ir adrenalinu.
O sese komntaras apie protargoli: "Protargolis seniena kaip reta su sidabru, vaiksciosit juodom nosim "
Kas sena nebūtinai bloga
Katiniena gal gali atkasti šalmuko pdf, nes reiks manau maniškei jau šalmuko šiais metais. Tai prašyčiau kad sesė padėtų pasiūti
QUOTE(salexa @ 2016 09 23, 09:53)
Kas sena nebūtinai bloga
Taip taip, pilnai sutinku Ji ir nesake, kad blogas, tik kad senas labai vaistas ir dazo nosi o jei jums veikia, tai super.
O as ruosiuos det i skelbimus Columbia kiepka, nepatiko man ji kazkodel. Prastovejo nenesiojama. Tik etiketes nuimtos ir pasimatuota.