QUOTE(Tina* @ 2016 09 21, 19:17)
As tai hemeopatija netikiu
nors mano seuo, budama farmacininke, labai ja giria, nors jai turetu but smegenai apie cheminius vaistus but isplauti
Greitas seses komentaras: "Tie faktoriai tas pats priespienis karves tik nesuprantu uz ka tokius milijonus moket. Nesamone. Jei neturi kur pinigu det, gali pirkt."
Dėl homeopatijos tai nei šalininkė nei nešalininkė. Kai kas man 100 kart geriau homeopatijos nei chemija, o kai kas tik chemija o ne homeopatija. Bet čia kalbu jau plačia prasme ne vien apie vaikus. Bet kaip pavyzdys mano teta, tai ji pas gydytoja tik dėl biuletenio. Jokių cheminių vaistų nei sau nei vaikams neduoda, viską su homeopatu gydo. Tai ir plaučių uždegimą vaikui išgydė homeopatiniais vaistais, ką naudoja iš cheminių tai ibumetinas ir paracetamolis viskas. Bet taip gydyti reikia laiko labai turėti ir nedirbti, pavyzdys sloga. Kai prasideda vieni žirniukai kokie 5 kartai per dieną, jei ten slogos turinys keičiasi kiti, ir tų vaistų ten pakeičia kokius 5. Tas pats ir su kitom ligom. Kartais pasiūlo ir mums kokių vaistų tai tinka ir patinka.
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 09 21, 20:56)
Tina, o ka sesuo mano apie Curamed? Ten irgi karviu priespienis, verta kazi pirkt ar tiesiog eilinis pinigu metymas?
Mums gydytoja ligoninėje sakė jis toks kaip baigus sirgti arba kai būna mini gerklė paraudus, geriausia jos nuomone Hexalyse ir Faringospray. Bet čia tik jos nuomonė, bet mūsų atveju padėjo.
QUOTE(Tina* @ 2016 09 21, 23:30)
Ai dar sako, tos kur vartoja tuos tf, tai kaip pamisusios, nebandyk priestaraut
o man tai jau vien buteliuku vaizdas tinkliniu marketingu kvepia.
O taip, kas vartoja tai jau ten manjakai, kolegė kai girdė vaikui irgi ten oi kaip faina, bet dabar kažkaip atsipeikėjo
O gal esat Sebidin naudojus (su žirafa kur yra) ar jums padeda? Buvau čia kažkada nupirkus tai kažkaip jokio poveikio nemačiau
galvoju ar čia irgi reklama tik ar tik mums jie netinka
[url=http://www.ticker.7910.org/eng]