Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai

QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 09 18, 08:48)
Kas per pokyčiai?  bigsmile.gif

Ai, darbines blush2.gif Pavyko gauti ko senokai siekiau - aisku su tuo ir atsakomybe isaugo ir dar aibe visokiu "pliusu" prisidejo lotuliukas.gif (busiu vyr.konstr.) O dar gi kolegijoj "smagu" siuo momentu, nes reikai ir siaip isivaziuoti, ir va dar neakivaizdininkus kita sav turesiu - tai reik vos ne viso semestro kursa perziureti ka ir kaip uzduoti, nes dalykas naujas prisidejo...
Atsakyti
Mes tai ir pasirgom, ir pasveikom jau. Taip epizodiskai. Kazkodel itariu, kad nuo Rybomunyl suregavo. Nes siaip virusas taip greit nepraeitu. Dickei buvo uzkilus 40 tempa, kitadien kaip uoga sveika. O mazei pora daliu, slogyte. Tas ivadinis triju savaiciu kursas ne toks jau nekaltas. Na bet duok Dieve , kad veiktu toliau kaip priklauso.

pasisiutus, tu saunuole 4u.gif aplamai siam forume labai tave megstu uz tavo naturaluma, mokejima gyventi, blaiviai vertinti situacija. Del to tau ir sekas. Saunu, taip ir toliau! Praeita savaite buvau Urme UT sandely ir kaip tik tave prisiminus buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2016 09 18, 18:47)
Ai, darbines  blush2.gif Pavyko gauti ko senokai siekiau - aisku su tuo ir atsakomybe isaugo ir dar aibe visokiu "pliusu" prisidejo  lotuliukas.gif (busiu vyr.konstr.) O dar gi kolegijoj "smagu" siuo momentu, nes reikai ir siaip isivaziuoti, ir va dar neakivaizdininkus kita sav turesiu - tai reik vos ne viso semestro kursa perziureti ka ir kaip uzduoti, nes dalykas naujas prisidejo...

Šaunuolė bigsmile.gif tu sugebėsi viską thumbup.gif

Jau ligų tai bijau unsure.gif kol kas nieko nebuvo labai, bet dar tik rugsėjis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 09 19, 08:30)
Jau ligų tai bijau  unsure.gif kol kas nieko nebuvo labai, bet dar tik rugsėjis  unsure.gif

O gal tavo bus tas stebuklingas variantas, kai nesirgs. Negali zinot.
Dabar orai kvaili - rytai be proto salti, diena isyla. Sunku teisingai aprengt. O tinkamas apsirengimas kone svarbiausias. Paskui, kad tevai serganciu nevestu. Du pagrindiniai faktoriai. Na ir dar, kad vaikas nestresuotu, nes tada irgi serga.

Mano dicke kaip jau ir pripratus, bet siandien ryte uzsisvajojo. Zinai, as noriu, kad sese butu sveika ir eitu i darzeli, o as sirgciau ir buciau namie. Ir ziuri visa palaimingai issisiepus i mane doh.gif Bet jai darzely dabar daug veiklos - anglu kalbos pamokos, sokiai, tai manau greit uzsimirsta. Siandien issinese visa isdidi sasiuvini anglu pamokoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 19 rugsėjo 2016 - 08:31
QUOTE(Tina* @ 2016 09 18, 23:35)
labai tave megstu uz tavo naturaluma, mokejima gyventi, blaiviai vertinti situacija.

Na kad nemoku as gyventi, uoj kaip nemoku... Na taip - darbine puse tai kaip ir sekasi man (bet cia gal todel kad labai savo veziose jauciuosi). Bet vat kiti reikalai... dar uoj kaip yra kur tobuleti. Ir cia didziausia beda kad esu linkus iplaukti pasroviui verysad.gif Va ir dabar - suplanavus buvau atisrusiuoti rubeliu kalnus ka parduoti ir pan - tia taip ir stovi po stalu dezes... Nes na terminai jokie nespaudzia... Tai vis "kita diena"... Nors va.. ismeciau tikrai daug maziuku rubeliu,nes paziurejau kad jau ir dovanojimui gla nebelabai, tik po namus jau tokie. dar pardaviau isdidesniu daiktu nemazai - tai sese dziugia zinia pranese lotuliukas.gif
Na ir dar viena mano savybe kuri tikrai ne i nauda seimynai - tia kad esu tikras degtukas... tai uoj kaip galiu vos ne is oro pratrukti ir aprekti kone uz smulkmena unsure.gif Tik vat kaip susitvarkyti su siuo reikalu neisivaizduoju.. Vienintelis man padedantis "receptas" - tai buti zmonese - tada sansu mazai, nes juk nerekausi viesoj erdvej.. Bet vat namie kaip ta reikala ispresti...

QUOTE(Mergyte <3 @ 2016 09 19, 08:30)
Šaunuolė  bigsmile.gif tu sugebėsi viską  thumbup.gif

Teks lotuliukas.gif Pati sua kilpa ant kaklo uzsineriau, nes siuo metu pas mus labai itampa yra (kruvis nemazas, puse etato ir tiap "plaukiojo", kol dar mokines bandom apsimokinti ir prades norm dirbti - tai dar viena kolege irgi susimazino kruvi, nes i kursus sugalvojo savo lesomis vaziuoti mokytis....) Tai vat laukia linksmybes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pasisiutus, sveikinu thumbup.gif Saunuole tu, viskas bus puikiai, nes kaip pati sakei, sedi savose rogese mirksiukas.gif

Mergyte, koki darza mazius pradejo lankyti?

Kas del pietu miego, tai maniske nebe visada miega. Darzely tik miega, namuose ir ypač savaitgaliais tai retai. Dažniausiai jei planų kokių turim tai ir neguldom, jei toli važiuojam tai mašinoj pamiega smile.gif Man toks pietų nemiegojimas kartais visai į naudą, nes tada vakare eina anksčiau miegoti ax.gif

Mes jau taip pat grįžtam į įprastas vėžes. Šian mažoji pirmą dieną šį rudenį į daržą iškeliavo...išsiilgusi draugų smile.gif Paskiepijom skiepu nuo visų tų brinchinių ligų (nepamenu kaip jis vadinasi g.gif ) tai tikiuosi, kad nors kiek jis mums gelbės, nes maža to, kad praeitus visus metus prasirgo, tai dar ir vasarą iš ligų neišlipom, tai gaila taip vaiko....

Mamos, kokias rudenines kepures vaikams perkat? Aš dar vis mastau apie užrišamas, kažkaip tada ramiau, kad ausys šiltai paslėptos g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2016 09 19, 09:58)
Mamos, kokias rudenines kepures vaikams perkat? Aš dar vis mastau apie užrišamas, kažkaip tada ramiau, kad ausys šiltai paslėptos  g.gif

drinks_cheers.gif o ziema salmukus, ner geriau darzo atveju, nes ten nieks siltai salikais neapkamso.
Atsakyti
Sveikos,
o kaip temutė pagyvėjus.

Pasisiutus sveikinimai ! Viską suspėsi, juk dažniausiai taip būna kad kuo daugiau reikia padaryti tuo daugiau padarai mirksiukas.gif

Mes gyvenam normaliai, kažkaip lekia tos dienos, ligų bijau kaip velnias kryžiaus tai visokių nesamonių duodu tam vaikui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2016 09 19, 11:48)
ligų bijau kaip velnias kryžiaus tai visokių nesamonių duodu tam vaikui  lotuliukas.gif

Magija uzsiimi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasisiutus, saunuole thumbup.gif

Pas mus lekimas visur prasidejo, vaikai i mklas, as i mokslus, dar salia anglu ir matematika pradejau eiti rolleyes.gif tai oj kiek reikalu.
Vakar mklele lt mokslo metai prasidejo, siemet turiu 3-4m vaikuciu grupeje net 17 pipiru biggrin.gif ir dar nepabaiga.
Mazius mano dar pamiega pietuku, jei vaziuojam masinoj miega, jei ne namie apie 1 val dar miega, va ir dabar lekiu zadinti nes i mkla zygiuosim brolio pasiimt smile.gif
Dickis jau pakoseja taip negraziai, dar ir sloga kabinasi tai bus jauciu smagumelis g.gif
Atsakyti
Labas.

O mes smaginamės namie. Ketvirtadienį dukra gavo traumą daržely - skilęs pėdikaulis. Auklėtoja pasakoja, kad dukra šoko nuo tokio medinio traukinuko lauke (jis ~40cm aukščio), nors sakė nešokinėti. Dukra - kad pastumė draugė. Iš pradžių galvojau net į santarus nevažiuot, galvoju gal biškuti tymtelėjo ar ką, bet kai atvažiavau, žiūriu nė kojos neprimina. Nulėkėm į santarus, padaro fotke ir pasako, kad skilimas. Tai lengvas šokas man buvo. Tai dabar 2sav gipsas. Viliuos, kad po to jau nuims jį.

QUOTE(pasisiutus @ 2016 09 19, 09:36)
Tai vat laukia linksmybes  biggrin.gif

Susidėlios viskas 4u.gif Smagūs pokyčiai drinks_cheers.gif

QUOTE(wikne @ 2016 09 19, 09:58)
Kas del pietu miego, tai maniske nebe visada miega. Darzely tik miega, namuose ir ypač savaitgaliais tai retai. Dažniausiai jei planų kokių turim tai ir neguldom, jei toli važiuojam tai mašinoj pamiega  smile.gif  Man toks pietų nemiegojimas kartais visai į naudą, nes tada vakare eina anksčiau miegoti  ax.gif

Mes jau taip pat grįžtam į įprastas vėžes. Šian mažoji pirmą dieną šį rudenį į daržą iškeliavo...išsiilgusi draugų  smile.gif Paskiepijom skiepu nuo visų tų brinchinių ligų (nepamenu kaip jis vadinasi  g.gif ) tai tikiuosi, kad nors kiek jis mums gelbės, nes maža to, kad praeitus visus metus prasirgo, tai dar ir vasarą iš ligų neišlipom, tai gaila taip vaiko....

Mamos, kokias rudenines kepures vaikams perkat? Aš dar vis mastau apie užrišamas, kažkaip tada ramiau, kad ausys šiltai paslėptos  g.gif

Mum ir tas pietų miegas dažnai gadina reikalus. Kol su abiem išsikrapštai, tai žiūrėk jau kokį 10.30-11 net. O čia jau 12-12.30 miegot reikia. Pati tai dažniau net nesiultų, bet tada nuo kokios 15val tiek ožių pareina, kad vajė vajė biggrin.gif nors būna, kad nepamiega, bet iki vakaro geros nuotaikos išbūna.

Gal pneumo skiepas? Mūsiškiai dar negavo jo, kaip privalomo, o va brolis jau gavo. Jei daug sirgs manišė, tai ir mąstau juo paskiepyti. O nuo meningokoko nežadat skiepyt? Aš kažkaip abejingai į jį žiūriu...

Aš tai be raištuku, tas paprastas. PAti jas užsimaukšlina, tai patogu. Žiemai irgi mąstau apie šalmuką, jei nešios. Jei ne, tada su raištukais ir mova, kur užsitraukia kaklo viršuj.
Atsakyti
QUOTE(Usnee @ 2016 09 19, 16:23)
Labas.

O mes smaginamės namie. Ketvirtadienį dukra gavo traumą daržely - skilęs pėdikaulis. Auklėtoja pasakoja, kad dukra šoko nuo tokio medinio traukinuko lauke (jis ~40cm aukščio), nors sakė nešokinėti. Dukra - kad pastumė draugė. Iš pradžių galvojau net į santarus nevažiuot, galvoju gal biškuti tymtelėjo ar ką, bet kai atvažiavau, žiūriu nė kojos neprimina. Nulėkėm į santarus, padaro fotke ir pasako, kad skilimas. Tai lengvas šokas man buvo. Tai dabar 2sav gipsas. Viliuos, kad po to jau nuims jį.
Susidėlios viskas  4u.gif  Smagūs pokyčiai  drinks_cheers.gif
Mum ir tas pietų miegas dažnai gadina reikalus. Kol su abiem išsikrapštai, tai žiūrėk jau kokį 10.30-11 net. O čia jau 12-12.30 miegot reikia. Pati tai dažniau net nesiultų, bet tada nuo kokios 15val tiek ožių pareina, kad vajė vajė  biggrin.gif  nors būna, kad nepamiega, bet iki vakaro geros nuotaikos išbūna.

Gal pneumo skiepas? Mūsiškiai dar negavo jo, kaip privalomo, o va brolis jau gavo. Jei daug sirgs manišė, tai ir mąstau juo paskiepyti. O nuo meningokoko nežadat skiepyt? Aš kažkaip abejingai į jį žiūriu...

Aš tai be raištuku, tas paprastas. PAti jas užsimaukšlina, tai patogu. Žiemai irgi mąstau apie šalmuką, jei nešios. Jei ne, tada su raištukais ir mova, kur užsitraukia kaklo viršuj.

Ufff...kaip nesmagu unsure.gif linkim kuo greičiau pasveikti 4u.gif Išguli visą dieną? kaip tvarkaisi?

Taip, pneumo skiepas. Mums jis nemokamai priklauso. Ilgai siaip delsem, bet dabar tikiuosi, kad bus geriau smile.gif

Jau matau kokia bėda mums bus žiemą su visais rengimaisis doh.gif Jau dabar neina įkalbėti užsidėti šiltesnę striukę, rengtis nori taip kaip pati sugalvoja, nesvarbu, kad bus per šalta...ir šiaip, paskutiniu metu jai viskas nepatogu...nepatogūs triusikėliai (nesvarbu, kad prieš porą dienų jie buvo patogiausi biggrin.gif ), nepatogios kelnės, pėdkelnės...gerai tik su timpom...žodžiu, vargstam su rengimusi juodai....
Atsakyti