Labas.
O mes smaginamės namie. Ketvirtadienį dukra gavo traumą daržely - skilęs pėdikaulis. Auklėtoja pasakoja, kad dukra šoko nuo tokio medinio traukinuko lauke (jis ~40cm aukščio), nors sakė nešokinėti. Dukra - kad pastumė draugė. Iš pradžių galvojau net į santarus nevažiuot, galvoju gal biškuti tymtelėjo ar ką, bet kai atvažiavau, žiūriu nė kojos neprimina. Nulėkėm į santarus, padaro fotke ir pasako, kad skilimas. Tai lengvas šokas man buvo. Tai dabar 2sav gipsas. Viliuos, kad po to jau nuims jį.
QUOTE(pasisiutus @ 2016 09 19, 09:36)
Tai vat laukia linksmybes
Susidėlios viskas
Smagūs pokyčiai
QUOTE(wikne @ 2016 09 19, 09:58)
Kas del pietu miego, tai maniske nebe visada miega. Darzely tik miega, namuose ir ypač savaitgaliais tai retai. Dažniausiai jei planų kokių turim tai ir neguldom, jei toli važiuojam tai mašinoj pamiega
Man toks pietų nemiegojimas kartais visai į naudą, nes tada vakare eina anksčiau miegoti
Mes jau taip pat grįžtam į įprastas vėžes. Šian mažoji pirmą dieną šį rudenį į daržą iškeliavo...išsiilgusi draugų
Paskiepijom skiepu nuo visų tų brinchinių ligų (nepamenu kaip jis vadinasi
) tai tikiuosi, kad nors kiek jis mums gelbės, nes maža to, kad praeitus visus metus prasirgo, tai dar ir vasarą iš ligų neišlipom, tai gaila taip vaiko....
Mamos, kokias rudenines kepures vaikams perkat? Aš dar vis mastau apie užrišamas, kažkaip tada ramiau, kad ausys šiltai paslėptos
Mum ir tas pietų miegas dažnai gadina reikalus. Kol su abiem išsikrapštai, tai žiūrėk jau kokį 10.30-11 net. O čia jau 12-12.30 miegot reikia. Pati tai dažniau net nesiultų, bet tada nuo kokios 15val tiek ožių pareina, kad vajė vajė
nors būna, kad nepamiega, bet iki vakaro geros nuotaikos išbūna.
Gal pneumo skiepas? Mūsiškiai dar negavo jo, kaip privalomo, o va brolis jau gavo. Jei daug sirgs manišė, tai ir mąstau juo paskiepyti. O nuo meningokoko nežadat skiepyt? Aš kažkaip abejingai į jį žiūriu...
Aš tai be raištuku, tas paprastas. PAti jas užsimaukšlina, tai patogu. Žiemai irgi mąstau apie šalmuką, jei nešios. Jei ne, tada su raištukais ir mova, kur užsitraukia kaklo viršuj.