QUOTE(mrau @ 2016 09 10, 18:45)
AAL, o ko tu tikiesi iš tų santykių? Pati sau atsakyk atvirai
Jei visai atvirai... noriu šito vyro savo gyvenime Tik nenoriu būti paguodos prizu (ji sužino apie mus, nori skyrybų, man lieka vyras, o ne - jis mane pasirenka) . Ar įmanoma tai ar ne neįsivaizduoju ir galvoti kol kas nenoriu.Papildyta:
QUOTE(Marseta @ 2016 09 10, 10:01)
Naivu būtų tikėtis, kad atėjus į tokią temą, visos ims linkčioti ir pritarti, ach kaip viskas gražu tame jūsų meilužiavime. Bet man labai įdomios jūsų mintys, jūsų vertinimai ir pamąstymai
Na, ne taip šią temą įsivaizdavau pirmiausia, t. y. maniau, kad čia mažiau moralinių normų ir teisėjavimo. Bet tai manęs negąsdina tiesą sakant, nes gyvenu aš, žinau kaip yra iš tiesų ir visiems, kurie galvoja, kad tiek aš, tiek tas vyras esame kažkoks didelis blogis, pasakyčiau, kad na, tebūnie. Niekada per šitiek metų nebuvau laimingesnė, nors pasižymiu tuo, kad esu apskritai labai laimingas žmogus ir skundžiuosi mažai kada, jis taip pat pasimetęs, kad taip gerai gali būti (kalbam apie visišką vienas kito priėmimą). Tiesiog, kad ir kaip būtų saldu, kartais užklumpa nerimo minutėlės, tokios metu ir atsibeldziau čia. O po to tiesiog klausimai atsakymai, tokia štai mano čia buvimo priežastis.
P. S. Ta žmona tikrai gera. (Kiek man žinoma) Tas žiauriai užknisa )) Kitokiu atveju seniai pabaiga būtų aiški. O dabar kybom visiškoj nežinioj ir pasimetime.