Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(mrau @ 2016 09 10, 18:45)
AAL, o ko tu tikiesi iš tų santykių? Pati sau atsakyk atvirai smile.gif
Jei visai atvirai... noriu šito vyro savo gyvenime smile.gif Tik nenoriu būti paguodos prizu (ji sužino apie mus, nori skyrybų, man lieka vyras, o ne - jis mane pasirenka) . Ar įmanoma tai ar ne neįsivaizduoju ir galvoti kol kas nenoriu.
Papildyta:
QUOTE(Marseta @ 2016 09 10, 10:01)
Naivu būtų tikėtis, kad atėjus į tokią temą, visos ims linkčioti ir pritarti, ach kaip viskas gražu tame jūsų meilužiavime. Bet man labai įdomios jūsų mintys, jūsų vertinimai ir pamąstymai  4u.gif

Na, ne taip šią temą įsivaizdavau pirmiausia, t. y. maniau, kad čia mažiau moralinių normų ir teisėjavimo. Bet tai manęs negąsdina tiesą sakant, nes gyvenu aš, žinau kaip yra iš tiesų ir visiems, kurie galvoja, kad tiek aš, tiek tas vyras esame kažkoks didelis blogis, pasakyčiau, kad na, tebūnie. Niekada per šitiek metų nebuvau laimingesnė, nors pasižymiu tuo, kad esu apskritai labai laimingas žmogus ir skundžiuosi mažai kada, jis taip pat pasimetęs, kad taip gerai gali būti (kalbam apie visišką vienas kito priėmimą). Tiesiog, kad ir kaip būtų saldu, kartais užklumpa nerimo minutėlės, tokios metu ir atsibeldziau čia. O po to tiesiog klausimai atsakymai, tokia štai mano čia buvimo priežastis.
P. S. Ta žmona tikrai gera. (Kiek man žinoma) Tas žiauriai užknisa smile.gif)) Kitokiu atveju seniai pabaiga būtų aiški. O dabar kybom visiškoj nežinioj ir pasimetime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo All_about_love: 10 rugsėjo 2016 - 22:28
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 10, 22:20)
Na,  ne taip šią temą įsivaizdavau pirmiausia, t. y.  maniau,  kad čia mažiau moralinių normų ir teisėjavimo. 

Taip, davatkų čia sočiai smile.gif Bet forumas viešas...
Nekreipk dėmesio, tos pačios narės nuolat gaudo naujas paklydėles ir atakuoja tais pačiais moralais, žodis žodin, nieko naujo. Matyt joms to reikia. Just skip it ;)

Turbūt dauguma čia ateina, kai pradeda skaudėt. Todėl išsikalbėt noris, tiesa? Prisimenu ir save kai čia užklydau: būtent tuo momentu, kai situacija iš vidaus ėmė graužt. Pirmus mėnesius euforijoje jokių forumų nereikėjo.

Anksčiau ar vėliau teks tuos esminius klausimus pakelt, jei taip rimtai žiūri į jį ir brangus. Tau pačiai geriau, jei nedelsi. Nes vėliau imsi kitaip matyt situaciją, rasis nepasitenkinimas, nuoskaudos. Pasaugok save ;)
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2016 09 09, 12:14)
Kaip dažnai normalus vienišas vyras (nevedęs ar išsiskyręs) susideda su ištekėjusia moterimi, kuri gyvena su vyru, šeimoje ir  jį tenkina tokie ryšiai, tokia padėtis, situacijos. Vyrai nelinkę taip savęs nužeminti, jam neleidžia savigarba dalintis moters su kitu vyru. Dažniausiai  moterys linkę save taip nuvertinti, tobulais dargi tokius vyrus laiko.  smile.gif

Tai kad atvirkščiai sakyčiau smile.gif Pažvelkit kad ir į pažinčių puslapį: kiek moterų ieško sex partnerių ir kiek vyrų? Dažniausiai jiems giliai dzin ar ji laisva ar ne, svarbu nori susitikinėt.
Kas kita, kad tokiuose santykiuose vyrai mažiau seilėjasi, tiesiog ima malonumus ir nedramatizuoja.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 09 03, 20:56)
Ištikimu būt neužtenka.Santykiuose reikia visumos,o ypač supratimo.Dazniausiai vyrai nori tik kad juos suprastų ,ir ne tai kad nori,o reikalauja

as ta puikiai suprantu, kad neuztenka tik istikimu buti. supratimo reikia abiems ieskot. su tavim nesutinku, kad tik vyrai dazniau nori, kad juos suprastu
Papildyta:
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 09 03, 21:05)
Klysti.As jau nebeturiu jausmų tam kitam

tai jau issikapstei is tu jausmu? jei tai tiesa, tada sveikinu
Atsakyti
QUOTE(Anndora @ 2016 09 07, 10:03)
Tai prašom man ir nelinkėti. biggrin.gif Atsibalados ir atsibos vienam ar kitam. Tik neaišku kokios bus emocinės pasekmės. O dažniausiai ,jūsų didžiam džiaugsmui, nukenčia meilužė, o vyrukas pasišvilpaudamas grįžta į šiltą šeimos guolį.

nelystu i seima, nenukentetu. tokia padeti pati pasirinko. gink dieve, neteisinu as vyruko. abu kalti
Papildyta:
QUOTE(*South* @ 2016 09 07, 11:40)
Man cia kazkas nesirisa. Sako, kad su zmona viskas gerai, seima sventas reikalas, kai tuo tarpu dulkina kita ir naktim negrizta net? Negi zmona tokia durna ir nesupranta, kas vyksta? Leidziat laika su jo vaiku, tai vaikas nepasako mamai, kad tetis su kazkokia moterimi buna?

tai gal cia toks savotiskas zaidimas ju, vyro ir zmonos. jis turi, ji turi. pailsi nuo rutinos tokiu budu.
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2016 09 11, 17:18)

tai jau issikapstei is tu jausmu? jei tai tiesa, tada sveikinu

As buvau durna. Visus tris metus.
Dėkinga esu naujai pažinčiai.Atgavau vertę su kaupu.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 09 11, 17:57)
As buvau durna. Visus tris metus.
Dėkinga esu naujai pažinčiai.Atgavau vertę su kaupu.

tai dabar kitas pagunda yra?
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2016 09 11, 18:04)
tai dabar kitas pagunda yra?

Dar ne pagunda.Mėgaujuos dėmesiu ir lyginu.Laksčiau po 100 km kad dvi valandas palaukčiau ir valandą pabučiau su ex.Žinojau kad ne taip turi būti.
Dabar viskas viskas kitaip..
Atsakyti
QUOTE(username @ 2016 08 16, 20:15)
mirksiukas.gif
Issikeleme į naujus namus. Skyrybos juda. O mes irgi nesnaudžiam. Laukiam šeimos pagausėjimo smile.gif

thumbup.gif wub.gif Sveikinu.

Senokai čia lankiausi, kas gi naujo? 4u.gif Pasakų fėja, naujas pagunda?
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2016 09 12, 08:10)
Senokai čia lankiausi, kas gi naujo?  4u.gif Pasakų fėja, naujas pagunda?

Laabas! Smagu tave matyt smile.gif
Mano statusas nepasikeitė, vis dar čia...
Kaip tu, kas naujo, kaip laikaisi, kokiom nuotaikom gyveni?
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2016 09 10, 19:45)
Oi būna.. Turiu "ant akių" tokį variantą.

Kaip gi tau sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(black*orchid @ 2016 09 12, 21:47)
Laabas! Smagu tave matyt smile.gif
Mano statusas nepasikeitė, vis dar čia...
Kaip tu, kas naujo, kaip laikaisi, kokiom nuotaikom gyveni?

apile cia ziuriu paskutiniu metu 4u.gif. Nuotaikos mano jau ramios ir stabilios. Gyvenam su pagunda. Pakolkas kitu pagundu nereikia mirksiukas.gif .
Atsakyti