Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(*South* @ 2016 09 07, 15:57)
Bendradarbiu susitikimai su vaikais? Tokiu bajeriu dar negirdejau biggrin.gif .
Tai kaip su tom naktim, miega meiluzis su jumis, o ka zmonai sako?
Saket, kad viena turit, dabar jau vaikai. Ai, eiline kuryba sita istorija.

Po porelę turim, koks dar vienas vaikas biggrin.gif Mergaitė berniukas mergaitė berniukas, niekas nei vakar nei užvakar nebuvo kitaip.

Na taip, po darbų susitinkam pažaisti į parką, pavakarieniauti ir labai dažnai tai darom. Na, bent jau kas antrą savaitę.

Dėl miegojimo, tai čia atskira respublika, mūsų darbų užsiėmimų specifika leidžia nepareiti namo, sakykim taip. Minėjau, kad aplinkybės mums labai palankios.

Žodžiu, beveik viskas į vienus vartus, supratau ką galvojat. Pasikalbėjau, gal kažkokių minčių atėjo, ačiū ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo All_about_love: 07 rugsėjo 2016 - 16:17

Buna bendradarbiu vakareliai su vaikais, buna. Mes, pvz, ir vasaros atidaryma ir uzdaryma atsveciam, ir i boulinga su vaikais keliaujam, koki savaitgali su vaikais i filma nueinam, visi bendraamziai, ir tevai, ir vaikai, tai ko gi ne.
Atsakyti

Saket, kad viena turit, dabar jau vaikai. Ai, eiline kuryba sita istorija.

South, uzsieni vieksmas vyksta. Uzsienyje tai yra normalu.
Sake, kad turi po porele. Kitaip nesu skaiciusi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 07, 17:11)
Dėl miegojimo, tai čia atskira respublika, mūsų darbų užsiėmimų specifika leidžia nepareiti namo, sakykim taip. Minėjau, kad aplinkybės mums labai palankios.
Žodžiu, beveik viskas į vienus vartus, supratau ką galvojat.  Pasikalbėjau, gal kažkokių minčių atėjo, ačiū ir sėkmės  4u.gif

Nepradinkit, įdomu, kaip toliau viskas bus 4u.gif

Ar esate jam kada sakiusi apie savo jausmus jam? Apie svajones būti kartu?

Dėl miegojimo: jis išvis kada nors grįžta pas žmoną? Ar tiek dienomis, tiek naktimis būna tik su jumis? O kur tada jūsų vaikai būna?
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2016 09 07, 21:06)
Nepradinkit, įdomu, kaip toliau viskas bus  4u.gif

Ar esate jam kada sakiusi apie savo jausmus jam?
Taip. Ir tai yra akivaizdu.
Apie svajones būti kartu?
Ne... Vengiu apie tai kalbėti, nenoriu. Ne todėl, kad abejočiau tuo, todėl, kad nenoriu pirma žengti šito žingsnių, šitų kalbų. Susidėlios vienaip ar kitaip.
Dėl miegojimo: jis išvis kada nors grįžta pas žmoną? Ar tiek dienomis, tiek naktimis būna tik su jumis? O kur tada jūsų vaikai būna?
Vaikai jau dideli, tiek jo, tiek mano. Kartais lieka vieni, kartais pas tėvą, jis gyvena šalia. Labai aiškint nereikia - atseit darbas. Žinoma, kad grįžta, geriausiu atveju pavyksta pora kart per savaitę ištrūkti, kartais dažniau, kartais rečiau. Kartais tiesiog užnaktinėjam, kartais dienom dingstam. Sukamės juodai iš tikro, kol kas nevargina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo All_about_love: 07 rugsėjo 2016 - 21:51
QUOTE(BurmeSS @ 2016 09 07, 13:22)
o ne vaikai dažniausiai nukenčia?

O prie ko čia meilužė? Tai tik to vyro ir jo žmonos reikalas. O šiaip, tai daug ką pasako ir apie patį vyrą. Negarbingas jis. Nors ar dažnai meilužiaujantys elgiasi garbingai?
Atsakyti
QUOTE(Anndora @ 2016 09 07, 21:47)
O prie ko čia meilužė? Tai tik to vyro ir jo žmonos reikalas. O šiaip, tai daug ką pasako ir apie patį vyrą. Negarbingas jis. Nors ar dažnai meilužiaujantys elgiasi garbingai?

Tai abu mes elgiamės negarbingai, priešingu atveju nesislėptume. Ir aš jį pateisinu, tai pasako daug ir apie mane. Bet čia nuo požiūrio priklauso. Užsimerki ir gerai. Tam kartui.
Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 07, 22:50)
Tai abu mes elgiamės negarbingai, priešingu atveju nesislėptume. Ir aš jį pateisinu, tai pasako daug ir apie mane. Bet čia nuo požiūrio priklauso. Užsimerki ir gerai. Tam kartui.

Būtent. Tam kartui. Aš jūsų nesmerkiu ir suprantu. Pati buvau tose rogėse. Daugiau niekada nekartočiau.
Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 07, 22:50)
Tai abu mes elgiamės negarbingai, priešingu atveju nesislėptume. Ir aš jį pateisinu, tai pasako daug ir apie mane.

Aišku, kad daug ką pasako. smile.gif Bendrąja prasme apie moteris. Kaip dažnai normalus vienišas vyras (nevedęs ar išsiskyręs) susideda su ištekėjusia moterimi, kuri gyvena su vyru, šeimoje ir jį tenkina tokie ryšiai, tokia padėtis, situacijos. Vyrai nelinkę taip savęs nužeminti, jam neleidžia savigarba dalintis moters su kitu vyru. Dažniausiai moterys linkę save taip nuvertinti, tobulais dargi tokius vyrus laiko. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 09 rugsėjo 2016 - 12:15
QUOTE(Aimeja @ 2016 09 09, 12:14)
Aišku, kad daug ką pasako.  smile.gif Bendrąja prasme apie moteris. Kaip dažnai normalus vienišas vyras (nevedęs ar išsiskyręs) susideda su ištekėjusia moterimi, kuri gyvena su vyru, šeimoje ir  jį tenkina tokie ryšiai, tokia padėtis, situacijos. Vyrai nelinkę taip savęs nužeminti, jam neleidžia savigarba dalintis moters su kitu vyru. Dažniausiai  moterys linkę save taip nuvertinti, tobulais dargi tokius vyrus laiko.  smile.gif

Todel, kad istekejusios moterys, maziau leidziasi i pagundu pasauli.Jei ji seimoje jauciasi mylima ir vertinama, jai nera poreikio patinkinti tik fizini potrauki. Kai tuo tarpu vyrams gali uztekti ir to.
Ir dar manau, jei vyrui patinka moteris, nera didelio skirtumo istekejusi ji ar ne. O yra tokiu, kuriems tai privalumas. Maziau dramu. Zirzimo, kad vestum ja. Ir mazesne tikimybe "netyciukai". Nes yra dar ir tokiu, kurios taip manipuliuoja vyrais. Nera sventos ir tos moterys. Deje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 07, 17:11)
Žodžiu, beveik viskas į vienus vartus, supratau ką galvojat. 

Naivu būtų tikėtis, kad atėjus į tokią temą, visos ims linkčioti ir pritarti, ach kaip viskas gražu tame jūsų meilužiavime. Bet man labai įdomios jūsų mintys, jūsų vertinimai ir pamąstymai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2016 09 09, 12:14)
Kaip dažnai normalus vienišas vyras (nevedęs ar išsiskyręs) susideda su ištekėjusia moterimi, kuri gyvena su vyru, šeimoje ir  jį tenkina tokie ryšiai, tokia padėtis, situacijos. Vyrai nelinkę taip savęs nužeminti, jam neleidžia savigarba dalintis moters su kitu vyru. Dažniausiai  moterys linkę save taip nuvertinti, tobulais dargi tokius vyrus laiko.  smile.gif

Oi būna.. Turiu "ant akių" tokį variantą.

AAL, o ko tu tikiesi iš tų santykių? Pati sau atsakyk atvirai smile.gif
Atsakyti