Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(Anndora @ 2016 09 07, 09:47)
Vargšelis. Suviliojo jį mat. Už virvelės nusivedė ir nuo žmonos ir nuo vaikų. cool.gif

ne vargšelis, abu labu tokie. Prašom, baladokitės į sveikatą, bet kad tai šeimai nekenktų.
Atsakyti
O prie ko čia aš, kad linkite baladotis? Nuskriaudžiau jus? Tai gi vyras šeimą turi, tai lai jis ir būna atsakingas.
Atsakyti
QUOTE(Anndora @ 2016 09 07, 09:52)
O prie ko čia aš, kad linkite baladotis? Nuskriaudžiau jus? Tai gi vyras šeimą turi, tai lai jis ir būna atsakingas.

ne jūs su tuo puikiu vyru baladojatės, neprisiimkite laurų lotuliukas.gif
AAL baladojasi.
Atsakyti
Tai prašom man ir nelinkėti. biggrin.gif Atsibalados ir atsibos vienam ar kitam. Tik neaišku kokios bus emocinės pasekmės. O dažniausiai ,jūsų didžiam džiaugsmui, nukenčia meilužė, o vyrukas pasišvilpaudamas grįžta į šiltą šeimos guolį.
Atsakyti
QUOTE(Anndora @ 2016 09 07, 10:03)
Tai prašom man ir nelinkėti. biggrin.gif Atsibalados ir atsibos vienam ar kitam. Tik neaišku kokios bus emocinės pasekmės. O dažniausiai ,jūsų didžiam džiaugsmui, nukenčia meilužė, o vyrukas pasišvilpaudamas grįžta į šiltą šeimos guolį.

Situo, konkreciu atveju, galvociau, kad praspirtu ji, ta grazi ir sekminga zmona. Jei tai jos verslas, kam jai reikalingas uzkurys ir dar bledunas?
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2016 09 07, 10:40)
Situo, konkreciu atveju, galvociau, kad praspirtu ji, ta grazi ir sekminga zmona. Jei tai jos verslas, kam jai reikalingas uzkurys ir dar bledunas?

Tai kai sužinos, ir praspirs ax.gif
Atsakyti
Ką veikia žmona, kol jos vyras su meiluže arba dar ir su visais vaikais? Verslą suka? Ar irgi su meilužiu? g.gif
Atsakyti
Man cia kazkas nesirisa. Sako, kad su zmona viskas gerai, seima sventas reikalas, kai tuo tarpu dulkina kita ir naktim negrizta net? Negi zmona tokia durna ir nesupranta, kas vyksta? Leidziat laika su jo vaiku, tai vaikas nepasako mamai, kad tetis su kazkokia moterimi buna?
Atsakyti
QUOTE(Anndora @ 2016 09 07, 10:03)

o ne vaikai dažniausiai nukenčia?
Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 06, 16:18)
ŠIS, apie kurį kalbame, kaip tėvas nėra labai geras, jei kalbam apie laiką praleistą kartu, bet štai, mano buvęs vyras yra fantastiškas tėvas. Ir kas iš to, jei kalbame apie mane? :) Mano buvęs kaip vyras, kaip partneris yra visiškas nulis. Na, čia daug niuansų.

Aš minėjau, kad ŠIS, dabartinis turi trūkumų, bet man jie visiškai ne esminiai. Aš taip pat nesu ta mama, kuri kasdien kepa kotletus.

Kiekvienas vertina pagal save. Tavo vietoje vertinčiau taip. Gerbiu vyrus, kurie susiradę naują meilę, būna sąžiningi, priima sprendimus, pasako žmonai, skiriasi, nežemina šeimos, rūpinasi vaikais, toliau sau laimingai gyvena su kita moterimi, neapgaudinėdamas jos. Mane toks vyro elgesys verstų tikėti, kad sąžiningai elgsis ir su manim. Kitu atveju galvočiau, apgaudinėja žmoną, apgaus ir mane. Vaikai. Lyg ir nesvarbu. Bet vėlgi, jei nerūpi savi vaikai, prastas tėvas, kiek svarbi galiu būti aš, svetima moteris. Tai daug ką pasako apie žmogų. O dar jei esi nei pirma, nei paskutinė meilužė jo gyvenime, tai iš viso iki tobulo vyro toli, toli... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2016 09 07, 11:07)
Tai kai sužinos, ir praspirs  ax.gif

Kažkodėl visoms drąsuolėms žmonoms įsijungia "neatiduosiu" ir reikia nereikia, bet kokio laiko įsikibusios, žinoma "dėl vaikų" dažniausiai.

QUOTE(Marseta @ 2016 09 07, 11:35)
Ką veikia žmona, kol jos vyras su meiluže arba dar ir su visais vaikais? Verslą suka? Ar irgi su meilužiu?  g.gif

Neįsivaizduoju.
Prie ko tie vaikai čia visoms užkliuvo, jie jau dideli, nereikia paskui juos lakstyti.

QUOTE(*South* @ 2016 09 07, 11:40)
Man cia kazkas nesirisa. Sako, kad su zmona viskas gerai, seima sventas reikalas, kai tuo tarpu dulkina kita ir naktim negrizta net? Negi zmona tokia durna ir nesupranta, kas vyksta? Leidziat laika su jo vaiku, tai vaikas nepasako mamai, kad tetis su kazkokia moterimi buna?

Vyksta nuolatiniai bendadarbių su vaikais sustikimai, dažniausiai žmona ten nevažiuoja. Tai būna ne viena teta ir dėdė. Kartais atvažiuoja, atrodo normali, įdomi.

QUOTE(BurmeSS @ 2016 09 07, 12:22)
o ne vaikai dažniausiai nukenčia?
Dėl ko? Mano vaikai labiausiai laimingi, kai aš laiminga. O tokia esu be jų tėvo.

QUOTE(Aimeja @ 2016 09 07, 12:37)
Kiekvienas vertina pagal save. Tavo vietoje vertinčiau taip. Gerbiu vyrus, kurie susiradę naują meilę, būna sąžiningi, priima sprendimus,  pasako žmonai, skiriasi, nežemina šeimos, rūpinasi vaikais, toliau sau  laimingai gyvena su kita moterimi, neapgaudinėdamas jos. Mane toks vyro elgesys verstų tikėti, kad sąžiningai elgsis ir su manim. Kitu atveju galvočiau, apgaudinėja žmoną,  apgaus ir mane. Vaikai. Lyg ir nesvarbu. Bet vėlgi, jei nerūpi savi vaikai, prastas tėvas, kiek svarbi galiu būti aš, svetima moteris. Tai daug ką pasako apie žmogų. O dar jei esi nei pirma, nei paskutinė meilužė jo gyvenime, tai iš viso iki tobulo vyro toli, toli... smile.gif

Na, čia daug "jeigu".
Niekur nesakiau, kad jis prastas tėvas, bet mano nuomone ir ne pats geriausias. Taip, aš žinau, kad jis apgaudinėja žmoną. Taip, jis netobulas būtų Jums ir dar tūkstančiams moterų. Man jis pats geriausias.

Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 07, 15:28)
Kažkodėl visoms drąsuolėms žmonoms įsijungia "neatiduosiu" ir reikia nereikia, bet kokio laiko įsikibusios, žinoma "dėl vaikų" dažniausiai.
Neįsivaizduoju.
Prie ko tie vaikai čia visoms užkliuvo, jie jau dideli, nereikia paskui juos lakstyti.
Vyksta nuolatiniai bendadarbių su vaikais sustikimai, dažniausiai žmona ten nevažiuoja. Tai būna ne viena teta ir dėdė. Kartais atvažiuoja, atrodo normali, įdomi.
Dėl ko? Mano vaikai labiausiai laimingi, kai aš laiminga. O tokia esu be jų tėvo.
Na, čia daug "jeigu".
Niekur nesakiau, kad jis prastas tėvas, bet mano nuomone ir ne pats geriausias. Taip, aš žinau, kad jis apgaudinėja žmoną. Taip, jis netobulas būtų Jums ir dar tūkstančiams moterų. Man jis pats geriausias.

Bendradarbiu susitikimai su vaikais? Tokiu bajeriu dar negirdejau biggrin.gif .
Tai kaip su tom naktim, miega meiluzis su jumis, o ka zmonai sako?
Saket, kad viena turit, dabar jau vaikai. Ai, eiline kuryba sita istorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *South*: 07 rugsėjo 2016 - 15:58