QUOTE(Aimeja @ 2016 09 06, 10:03)
Tau 100 proc. dėmesys, su žmona jokių savaitgalių, neskiria dėmesio, būna tik su tavim, tai kodėl jis nesiskiria? Kodėl? Kam tada tai žmonai meluoti, apgaudinėti, jei nemyli, nu normalus, protingas vyras, tai išsiskirtų ir eitų pas mylimą moterį, t.y. pas tave ir gyvenat sau kartu laimingai.
Koks tikslas gyventi dvigubą gyvenimą, jai su tavim jam gerai ir visas laikas tau?
Tik jau nepradėk apie tai, kad dabar ne laikas, negali, žmona jautri, vaikai, verslas, finansai, turtai, negali, nes prieš giminę gėda, draugus ir t.t. Nes tai standartiniai vedusių vyrų makaronai.
O vaikų jis turi?
Koks tikslas gyventi dvigubą gyvenimą, jai su tavim jam gerai ir visas laikas tau?
Tik jau nepradėk apie tai, kad dabar ne laikas, negali, žmona jautri, vaikai, verslas, finansai, turtai, negali, nes prieš giminę gėda, draugus ir t.t. Nes tai standartiniai vedusių vyrų makaronai.
O vaikų jis turi?
Ne, jis nieko nemakaronina, o aš bijodama negatyvo draudžiu kalbėti apie mūsų ateitį. Pati siūlau mėgautis ir nesukti galvos. Jis žino, kad jis man ne juokas, aš žinau tą patį. Kol kas man to pilnai.
Nežinau kodėl negalėtų skirtis... Man atrodo, kad žmonės skirtis gali tada, kai labai blogai šeimoj, o pas juos viskas normaliai, nei jie barasi, sutaria lyg normaliai. Čia per mane jis laiko jai neskiria. Šeima yra šventas reikalas, o kadangi taip nutiko, reikia palaukti. Bet čia mąstymas mano, ne jo. Jis labai išgyvena, kad taip viskas vyksta, nes žmona tikrai šauni ir ji tikrai nenusipelnė tokių apgaudinėjimų. Bet nieko nekeičiam, plaukiam. Taigi nelengva.
Laiko jis jai neskiria visai. Aš šito visai nesuprantu, kodėl ji nesiveržia kartu visur. Čia tikrai klaustukas. Būna, kad leidžiam laiką su jo draugais ir vaikais, be jos. Taip mes abu turim po porą vaikų. To paties amžiaus, tos pačios lyties, jie puikiai sutaria. Oficialiai kaip bendradarbių vaikai, o šiaip keista matyti.
Aimėja
Truputį palietei ką reikėjo, tiksliai, dabar pagalvojau, taigi koks tikslas taip gyventi? Nebent su abiem jam labai gerai, nepaisant to, kad su ja mažai laiko praleidžia? O gal bijo su manim tos pačios buities?
Žiūrėsim. Pakalbėsim kada. Bet ne šiandien, baisoka.