Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(Aimeja @ 2016 09 06, 10:03)
Tau 100 proc. dėmesys, su žmona jokių savaitgalių, neskiria dėmesio, būna tik su tavim, tai kodėl jis nesiskiria? Kodėl? g.gif Kam tada tai žmonai meluoti, apgaudinėti, jei nemyli, nu normalus, protingas vyras, tai išsiskirtų ir eitų pas mylimą moterį, t.y. pas tave ir gyvenat sau kartu laimingai.
Koks tikslas gyventi dvigubą gyvenimą, jai su tavim jam gerai ir visas laikas tau?

Tik jau nepradėk apie tai, kad dabar ne laikas, negali, žmona jautri, vaikai, verslas, finansai, turtai, negali, nes prieš giminę gėda, draugus ir t.t. Nes tai standartiniai vedusių vyrų makaronai.  biggrin.gif

O vaikų jis turi?  g.gif

Ne, jis nieko nemakaronina, o aš bijodama negatyvo draudžiu kalbėti apie mūsų ateitį. Pati siūlau mėgautis ir nesukti galvos. Jis žino, kad jis man ne juokas, aš žinau tą patį. Kol kas man to pilnai.

Nežinau kodėl negalėtų skirtis... Man atrodo, kad žmonės skirtis gali tada, kai labai blogai šeimoj, o pas juos viskas normaliai, nei jie barasi, sutaria lyg normaliai. Čia per mane jis laiko jai neskiria. Šeima yra šventas reikalas, o kadangi taip nutiko, reikia palaukti. Bet čia mąstymas mano, ne jo. Jis labai išgyvena, kad taip viskas vyksta, nes žmona tikrai šauni ir ji tikrai nenusipelnė tokių apgaudinėjimų. Bet nieko nekeičiam, plaukiam. Taigi nelengva.

Laiko jis jai neskiria visai. Aš šito visai nesuprantu, kodėl ji nesiveržia kartu visur. Čia tikrai klaustukas. Būna, kad leidžiam laiką su jo draugais ir vaikais, be jos. Taip mes abu turim po porą vaikų. To paties amžiaus, tos pačios lyties, jie puikiai sutaria. Oficialiai kaip bendradarbių vaikai, o šiaip keista matyti.

Aimėja

Truputį palietei ką reikėjo, tiksliai, dabar pagalvojau, taigi koks tikslas taip gyventi? Nebent su abiem jam labai gerai, nepaisant to, kad su ja mažai laiko praleidžia? O gal bijo su manim tos pačios buities?
Žiūrėsim. Pakalbėsim kada. Bet ne šiandien, baisoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo All_about_love: 06 rugsėjo 2016 - 10:30
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 06, 11:28)
Šeima yra šventas reikalas.

Tu čia su ironija ar rimtai sakai? g.gif Nuo tos minutės, kai vyras atsigula į kitą lovą pas meilužę, pas juo šeimos jau nėra, apie jokius šventus dalykus, net kalbėt būtų gėda.
Papildyta:

Žiūrėsim. Pakalbėsim kada. Bet ne šiandien, baisoka.

Baisu todėl, kad giliai širdyje žinai atsakymą- pasirinktų žmoną, o ne tave. Pabandyk kategoriškai pasakyti arba skiriesi, arba baigiam, tokia padėtis tau nepatinka. Pažiūrėsi, kiek tu jam brangi.
Papildyta:
Nebent su abiem jam labai gerai, nepaisant to, kad su ja mažai laiko praleidžia?

Aišku, kad gerai, kodėl turtų būti blogai. Vaidina prieš visus gerą vyrą, gerą tėvą, puiki šeima, graži žmona, o čia bac, jis neištikimas, kitą rado, kaip žiūrėtų giminės, draugai, tėvai, bendradarbiai, gi sugriūtų visas gyvenimas, puikus, patogus, o dar neaišku ar su tavim pasisektų, liktų prie suskilusios geldos.

Tai jis dar ir tėvas ne koks. Namuose nebūna. Vaikai žmonai palikti, kai su tavim būna. Ar kartu ir vaikus vežasi su tavim visada? Jei tau 100 proc. dėmesio, tai kiek vaikams?
Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 05, 17:18)
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 09 05, 08:31)

Ačiū, įdomios įžvalgos.

Na, nikas, sukurtas tai specialiai šiai temai, todėl spręsti apie tai nereiktų, nors tiesa, giliai savyje esu romantiška ir meilės man reikia (nors kaip jau sakiau, tai nebuvo man kažkas iš būtinųjų poreikių, aš laiminga esu iš savęs). Gėlytėm ir šokoladais manęs niekada nesuviliosi, bet tas jo toks ypatingas, ne paviršinis atidumas, rūpestis ir dėmesys man yra pati didžiausia romantika.

Jis nėra tobulas, jei pažiūrėtume apskritai kalbant, nei jis ten labai gražus, nei tvarkingas, namie mažai būna, nes labai daug dirba, netgi šiek tiek konservatyvokas, bet jis turi keletą dalykų, kurių nesutikau kituose vyruose ir jau nebetikėjau, kad taip gali būti. Dėl tų subtilių dalykų, jis man yra tobulas. Buitis ir tikras gyvenimas su tokiu žmogumi būtų pati didžiausia gyvenimo laimė, mylėčiau ir mylėčiau tokį biggrin.gif

Kaip melagio ir išdaviko aš jo nematau, nes taip gali bet kam nutikti, nei jis ką nužudė, nei kam koją pakišo, čia yra gyvenimas. Specialiai plano neturėjo: "a. dabar eisiu ieškoti antros moters".

Žinau, kad greičiausiai baigsis blogai man (labai stiprūs žmonos finansai, gyvenimas griūtų radikaliai, darbovietė yra galima sakyti jos, visa kita), bet... o gal darau klaidą taip galvodama, o gal kaip tik aš esu tas žmogus, kuris atskirs netinkamus vienas kitam žmones? Man tai tikrai nereikia žmogaus, kuris viena akim dairytųsi atgal, bet kas ten žino, gal nereiktų užsiblokuoti.

Tikriausiai viską sudėlios laikas, tik pakalbėti norėjau.

Marijos žemėj nieko naujo. Jūsų svaigulys mane stebina. Kiek Jums metų? Jūs esate tas žmogus, kuris atskirs netinkamus vienas kitam žmones???? Taigi prieš tai rašėte, kad jie net labai tinkami vienas kitam? Ar čia Jūs netinkama?
Atsakyti
ALL about love, pritariu nuomone, kad jūs dabar išgyvenat rožinį periodą, bet kiek ilgai jums to pakaks, ar nesinorės daugiau kažko, aišku, kad norėsis, tada prasidės reikalavimai iš jūsų pusės, vyriškas kažin ar jus pasirinks...jei reikalavimų nebus, vis tiek nuketėjusioji pusė būsite jūs...paimkit atvirkštinį variantą, du vyrai ir viena moteris, taip ginebūna, vyrai jei jiems blogai greit daro sprendimus šiuo atveju jam viskas netgi labai gerai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 05, 16:18)
gyvenimas griūtų radikaliai, darbovietė yra galima sakyti jos, visa kita),

Darbo nebijot netekti? g.gif Jei jau viskas išaiškėtų, panašu, kad būtumėte pirmoji (arba vienintelė), kuri nukentėtų.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2016 09 06, 10:46)
Tai jis dar ir tėvas ne koks. Namuose nebūna.

ŠIS, apie kurį kalbame, kaip tėvas nėra labai geras, jei kalbam apie laiką praleistą kartu, bet štai, mano buvęs vyras yra fantastiškas tėvas. Ir kas iš to, jei kalbame apie mane? :) Mano buvęs kaip vyras, kaip partneris yra visiškas nulis. Na, čia daug niuansų.

Aš minėjau, kad ŠIS, dabartinis turi trūkumų, bet man jie visiškai ne esminiai. Aš taip pat nesu ta mama, kuri kasdien kepa kotletus.

QUOTE(Dumka @ 2016 09 06, 14:00)
Darbo nebijot netekti? g.gif Jei jau viskas išaiškėtų, panašu, kad būtumėte pirmoji (arba vienintelė), kuri nukentėtų.

Ne, visiškai ne. Aš finansiškai tvirta. Jam pasikeitusi darbovietė (net ne darbas, ne profesija, o darbovietė), taip pat gyvenimo nesugriautų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo All_about_love: 06 rugsėjo 2016 - 15:19
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 06, 16:18)
ŠIS, apie kurį kalbame, kaip tėvas nėra labai geras, jei kalbam apie laiką praleistą kartu, bet štai, mano buvęs vyras yra fantastiškas tėvas. Ir kas iš to, jei kalbame apie mane? :) Mano buvęs kaip vyras, kaip partneris yra visiškas nulis. Na, čia daug niuansų.

Aš minėjau, kad ŠIS, dabartinis turi trūkumų, bet man jie visiškai ne esminiai. Aš taip pat nesu ta mama, kuri kasdien kepa kotletus.
Ne, visiškai ne. Aš finansiškai tvirta. Jam pasikeitusi darbovietė (net ne darbas, ne profesija, o darbovietė), taip pat gyvenimo nesugriautų.

Jūs Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Fate Fate @ 2016 09 06, 15:21)
Jūs Lietuvoje?

Ne, kodėl toks klausimas? :)
Iš visų keturių, jei pridėsim šiame žaidime nežaidžianti mano buvusį, tai tik aš esu lietuvė.
Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 06, 16:46)
Ne, kodėl toks klausimas? smile.gif
Iš visų keturių, jei pridėsim šiame žaidime nežaidžianti mano buvusį, tai tik aš esu lietuvė.

Taip ir pagalvojau, jad Jus ne Lietuvoj. Dirbant meiluzio zmonos versle ir tvirtai jaustis finansine prasme Lietuvoje nebutu lengva.
Atsakyti
QUOTE(Fate Fate @ 2016 09 06, 20:35)
Taip ir pagalvojau, jad Jus ne Lietuvoj. Dirbant meiluzio zmonos versle ir tvirtai jaustis finansine prasme Lietuvoje nebutu lengva.

Aš dirbu su projektais, nesu nuolatinė darbuotoja, tiesiog pavadinau dėl paprastumo "darbe", "kolegos" ir panašiai.
Atsakyti
būna žmonės įsimyli..
bet jei per jūsų skylę jis vaikus apleido (o taip atrodoo, jei jau žmonai neskiria laiko),. tai sudžiūkit jūs viena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 09 07, 08:35)
būna žmonės įsimyli..
bet jei per jūsų skylę jis vaikus apleido (o taip atrodoo, jei jau žmonai neskiria laiko),. tai sudžiūkit jūs viena  lotuliukas.gif

Vargšelis. Suviliojo jį mat. Už virvelės nusivedė ir nuo žmonos ir nuo vaikų. cool.gif
Atsakyti