Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(kin @ 2018 07 23, 23:02)
o ko jam nesutikt?

Tai, jei vien techniskai gauti ooo, ir moters nereikia. Ko ten be jausmu dar su kazkuo susitikineti?
Na as taip galvoju. Galvoju, kad mrau dar turi jam jausmus. Moterys, bent dauguma su jausmais gulasi i lova. Be jausmu, tai nors uz pinigus.

Nezinau. Bent man taip atrodo, kad jei jausmai(meile) baigesi, tai ir santykiai baigiasi. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 07 23, 21:16)

pasikeitusi, ar turi ką naujo, ar po ano - EUG - jau nieko nebesinori...kepi vyrui pyragus?
dieve, kur dingo vsos senbuvės...turbūt čia skaito nikus paskeitę...kokios buvo istorijos...ypač vienos, kur maniau, meilužiai šitek, laiko, tuoj apsiženys...bet vat, jis išsiskyrė ir vedė kitą...atmeni tą niką?smile.gif tu jau buvai man ją sykį priminus...

Gal knox?
Visai įdomu ir man užsukt paskaityt savo senus verkšlenimus čia..Gal ir mano ex pagunda kas pamena..Mes pažįstami jau penkerius metus. Nesimatėm du metus. Pajuokaujam kad keliai mūsų dar susitiks..
Atsakyti

kaip iš šono žmona meilužei turi atrodyti ne kiaulė ir ne egotistė, man įdomu? rolleyes.gif

Buna, kad meiluzes naudojasi tais vyrais lygiai taip pat, kaip jie jomis. Tada tokios ir geba suprasti, kad nei ta zmona ragana, nei tas vyras stebuklas. Reti atvejai, bet buna. 

Atsakyti

Ir nereikia ant manęs pykti, mėtytis įžeidžiais epitetais, kurie manęs nežeidžia, kad laimę radau šitaip, geriau pasidžiaukit gi  :) 

Jeigu cia man, tai nei epitetais meciausi, nei pykstu. Mano tikslas tikrai nebuvo jus izeisti. Man atrodo jus labai ramiai i viska reaguojate, jei matyciau, kad esate labai jautri, as turbut net nebuciau rasiusi to, ka parasiau. Dabar jau abu issiskyre, beliko buti laimingiems ir as jums tikrai to linkiu.  :4u: 

Man tas jusu teiginys vienas pasirode nelogiskas ir kartu labai tradicinis tokioje situacijoje. Del to ir pakomentavau. Gal ir nereikejo. 

Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2018 07 23, 15:08)
>Mūsų atveju jis tikrai neieškojo, neturi jis laiko tokiom nesąmonėm, o ji lakstė visada į vakarėlius ir klubus. Apskritai jis per geras buvo, niekada jokio blogo žodžio apie ją nesakė, nors ji yra juoda egoistė ir išnaudotoja, kiaulė kažkokia, nenoriu čia detalių pasakoti smile.gif  Bet ji sugebėjo kažkaip apmulkinti, išnaudoti (aš savęs klausiu, kodėl jis toks išmintingas ir kartu toks kvailas buvo, nesuprantu). Jam buvo šokas mano atsiradimas, nes greitai suprato, kad rado artimą sielą ir daugiau. Negana to - kaip gali būti, kad moteris ne tik ima, bet ir duoda. Aš psichologine prasme jį ant kojų pastačiau, jis sustiprėjo, atsirado daugiau ugnelės akyse, netgi bendri jų draugai nesmerkia, o džiaugiasi už jį, nes mato, koks jis yra laimingas. 
Man analogiškai, buvo didelis šokas, negalėjau patikėt ilgai, - koks paradoksas, kad vyras, kuris man taip tinka yra vedęs. Man niekada netrūko dėmesio iš vyrų ir turiu pakankamai proto, kad suprasčiau kur lendu, bet kai supratau jų santykius, išsianalizavau save - ar tai ne nuotykis, ar ne ambicija ir pan., nusprendžiau laukti. Tai va. Ir nereikia ant manęs pykti, mėtytis įžeidžiais epitetais, kurie manęs nežeidžia, kad laimę radau šitaip, geriau pasidžiaukit gi  smile.gif 
Manipuliuoti juo nežadu, nesvarbu, kad jis linkęs į tai, nes jis geras, nuostabus, gilus žmogus, su kuriuo labai įdomu gyventi, todėl mėgaujuosi, o kaip bus toliau, niekas nežino smile.gif  </p>

nesusilaikiau, nu nebuna taip doh.gif

aha butent, veda ir yra daug kam tinkami, o tie kurie nevede matomai su didesniai sturkumais, kam cia sokiruotis? biggrin.gif

o kas cia ant jusu pyko? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2018 07 23, 22:16)
[
lutuke, aišku manau, kad tikrai. ne ivsi atvejai, bet tikrai moterims patogu turėti vyrąi ir viską jau iš inercijos. pinigai, buitis. jausmai minmalūs. tokie, kurie tiktų gyvent su "bet kuriuo geru žmogumi". ir tai, manau,nėra sąžininga. nevertinu, neteisiu. bet jei žinočiau, kad vyras temyli mane tik kaip "dūšią" ir tik "dėl vaikų" - laukia, kol vaikai užaugs, aš nelaukčiau...
p.d. kita vertus, gerbiu žmones, kurei dėl vaikų susitaria - susitaria - abu - neslėpdami, (kad abu nebejaučia nieko vienas kitam, tik pagarbą vienas kitam kaip vaikų gmdytojams ir jems tas lygivertiškai tinka) - užauginti vaikus, o tada jau paspaudžia vienas kitam rankas...

zinokis, nepazystu tokiu , nera pas mane draugu rate tokiu smile.gif vis tiek pas dauguma tie jausmai yra...o jei nera anksciau ar veliau issiskiria..
bet net jei tokiu yra, ar tikrai tada jau sazininga ieskotis meiluziu? juk jei jauti, kad nemyli, tai gal tada geriau skirtis, jei jau vargseli ta vyra taip isnaudoja lotuliukas.gif o kazin tokiuose santykiuose vyras irgi ne del patogumo?

nemanau, kad tai gerai, vaikai juk vis tiek jaucia, o dar tokia atskaomybe ant vaiku uzkraunama, reikia moketi visgi prisiimti atsakomybe sau uz savo veiksmus, o ne isivaizduoti, kad cia del vaiku kazka darai, ar kad va moteris nemyli, vadinasi as galiu meiluze susirasti ir t.t.
oi neskanus man tokie dalykai...is tiesu gyvena kartu, nes abiem taip patogiau, susiranda meiluze(i), nes morales normos silpnos ir tiek...
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2018 07 23, 23:04)
Čia Jūs apie tą pačią moterį?

ka ir sakiau, nebuna taip lotuliukas.gif
cia matyt kiaule pasidare skyrybo procese, kai suzinojo, kad ja vyras apgaudinejo lotuliukas.gif
va cia tos stervos, nemylincios zmonos .....
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 07 23, 23:53)
Pasikeitusi pas mrau buvo truputi kitokia situacija. Jie abu jaute jausmus vienas kitam. Kodel jausmams dingus is vyro puses, jis vis dar sutinka susitikti del sex?  mirksiukas.gif

jausmai ar aistros? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 07 24, 00:11)
Tai, jei vien techniskai gauti ooo, ir moters nereikia. Ko ten be jausmu dar su kazkuo susitikineti?
Na as taip galvoju. Galvoju, kad mrau dar turi jam jausmus. Moterys, bent dauguma su jausmais gulasi i lova. Be jausmu, tai nors uz pinigus.

Nezinau. Bent man taip atrodo, kad jei jausmai(meile) baigesi, tai ir santykiai baigiasi.  blink.gif

visgi reikia tu moteru vyram ir vyru moterim, jei nereiktu isnyktumem, kaip zmonija ir nebutinai del jausmu, del elementaraus sekso. Mano viena drauge issiskyre su vaikinu, bet dar kuri laika susitikinedavo del sekso, net nuomavosi viena kambari kelis menesius lotuliukas.gif nu bet paskui jau galutinai issiskyre, kitus partnerius susirado...
Yra zmones, kurie kartsesni, kuriem to sekso reikia daugiau ir tiek...
as manau jei meile buna tikra ji nesibaigia, isbelsta nebent aistros, trauka fizine..o jei kazka jautei zomgui, juk jausi visa gyvenima, gal nesusiejo kitais parametrais, bet kazkin ar taip galima visai isbraukti ka jautei?gal ta meile peraugs i broliska, bet ar ji dings?
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 23, 23:53)
Pasikeitusi pas mrau buvo truputi kitokia situacija. Jie abu jaute jausmus vienas kitam.

O kas yra jausmai? Sitoje savokoje galima labai placiai "plaukioti"
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 07 24, 00:11)

Na paprasciausiai smagu. seksas yra seksas, jeigu pasiulo tvarkinga, zinoma moteris, nu kodel ne.
Atsakyti

Nu cia Asaka gerai dave .😀

Atsakyti

Čia Jūs apie tą pačią moterį?

Tikrai juokas ima, bet apie tą pačią :D Na, po to aš ją labiau pažinau, ji atsivėrė ne pačia gražiausia forma (gi ta pati aplinka, darbai), pamačiau daug dalykų.  Taigi daug laiko praėjo nuo to laiko ir apie ją tikrai gerai nebegalvoju senokai, o ta meilė iš aplinkinių irgi buvo burbulas, kuris greit susprogo, kai žmogų pažinau labiau :)  Ir tie kiti tiesiog sutarė ir tiek, nes atitinkamas pareigas užėmė. Oi čia iš tikro tiek visko įvyko, gaila papasakot negaliu, visiškas serialas :D 

Atsakyti

All about love, kad žmona kiaulė, egoistė, žinojot iš vyro lūpų, ar pati matėt kelias akimirkas...juk negyvenot su žmona?
kaip iš šono žmona meilužei turi atrodyti ne kiaulė ir ne egotistė, man įdomu? rolleyes.gif

Tikimybė labai maža, nes čia lietuviškas forumas, bet pasaulis žiauriai mažas, negaliu aš čia pasakoti visko, o kam. Kad po to kas nors pirštu badytų, va šita rašinėja forumuose, neturi ką veikt :D Gal, kad visko nepasakau, atrodo kai kurie dalykai migloti ar keisti.
Aišku, kad ne iš jo lūpų. Aišku, kad kiaulė ir egoistė, nors daug tokių, gal net stebėtis neverta. Keista, kad tik jis taip ilgai su ja taikstėsi, gal dar būtų gyvenęs.  O kaip man nepamatyt galų gale, gi sukomės toje pačioje aplinkoje. Kurį laiką atrodė net tobula, žiūrėjau su pavydu kažkokiu, kažkiek net gerbiau :D  Bet kai pabūni su žmogum ilgiau, pasimato kas yra kas.
Reziumuojant mano istoriją - visi liko laimingi :)
Na, su vaikais kiek kitaip. Bet dirbam su tuo. Tai tiek. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo All_about_love: 30 liepos 2018 - 00:08
QUOTE(All_about_love @ 2018 07 30, 00:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ašaka" data-cid="72160796" data-time="1532376260"><div><p>Čia Jūs apie tą pačią moterį?</p></div></blockquote><p>Tikrai juokas ima, bet apie tą pačią biggrin.gif Na, po to aš ją labiau pažinau, ji atsivėrė ne pačia gražiausia forma (gi ta pati aplinka, darbai), pamačiau daug dalykų.  Taigi daug laiko praėjo nuo to laiko ir apie ją tikrai gerai nebegalvoju senokai, o ta meilė iš aplinkinių irgi buvo burbulas, kuris greit susprogo, kai žmogų pažinau labiau smile.gif  Ir tie kiti tiesiog sutarė ir tiek, nes atitinkamas pareigas užėmė. Oi čia iš tikro tiek visko įvyko, gaila papasakot negaliu, visiškas serialas biggrin.gif </p>

bet ar taip ne su visais zmonem? ziurint is kurios puses pireini, visi turim tas juodasias puses, kazin kaip jus elgtumetes, jei suzinotumet, kad jusu vyras jus pagaudineja...visos mes galim visaip elgtis ir buti draugiskos ir buti raganom, jei reikia ir su kuo reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 23, 22:53)
Pasikeitusi pas mrau buvo truputi kitokia situacija. Jie abu jaute jausmus vienas kitam. Kodel jausmams dingus is vyro puses, jis vis dar sutinka susitikti del sex?  mirksiukas.gif

Potraukis su jausmais nesusijęs. Jam siūlo-jis ima. Kas gi neims, jei karšta, graži. Laisva...
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2018 07 22, 20:36)
Aš nežinau smile.gif Mūsų dramos, kai aš dar aiškinausi kodėl retėja susitikimai prasidėjo daugiau nei prieš metus. Per tą laiką susitaikiau. Taip, aš norėjau būti kartu. Dabar nebežinau, kažkur jausminėje gilumoje norėčiau, bet jei blaivų protą įjungiu - bendram gyvenimui jis ne saldainiukas.
Paskutiniu metu visada skambinu aš. Ir jau kai tikrai vibratorius nebepadeda. Aš neįsivaizduoju kaip kitos gali gyventi be sekso, aš negaliu. Kai paskambinu - smagiai pabendraujam, susitariam kada ir susitinkam. Pas vieną arba pas kitą namie. Susitinkam, daug nekalbam. Aš galėčiau susirasti kąnors kitą, bet tie mano lovos reikalai šiek tiek specifiniai. O čia paprasta, viskas abiem aišku ir labai gerai. Gal jis turi kitą? Nežinau. Bet gyvena vienas, tai nesiparinu.
Laukti neliūdna, nes kaskart po susitikimo pareiškiu sau, kad čia buvo paskutinis kartas ir daugiau aš pati neskambinsiu. Iki kito karto. Ką jis jaučia - nežinau. Toks bendravimas - pagalba draugui konkrečiu klausimu.
Reikia į kokią kitą temą persikelti  smile.gif

Tu paklusnioji? Patikėk, susirastum vyrą bent jau tam reikalui LAISVAI, net ir meilei, galbūt. Tai, ką paklusni turi, vilioja kur kas daugiau vyrų, nei tau gali atrodyti.
Atsakyti