QUOTE(All_about_love @ 2018 07 23, 15:08)
>Mūsų atveju jis tikrai neieškojo, neturi jis laiko tokiom nesąmonėm, o ji lakstė visada į vakarėlius ir klubus. Apskritai
jis per geras buvo, niekada jokio blogo žodžio apie ją nesakė, nors ji yra juoda egoistė ir išnaudotoja, kiaulė kažkokia, nenoriu čia detalių pasakoti
Bet
ji sugebėjo kažkaip apmulkinti, išnaudoti (aš savęs klausiu, kodėl jis toks išmintingas ir kartu toks kvailas buvo, nesuprantu). Jam buvo šokas mano atsiradimas, nes greitai suprato, kad rado artimą sielą ir daugiau. Negana to - kaip gali būti, kad moteris ne tik ima, bet ir duoda. Aš psichologine prasme jį ant kojų pastačiau, jis sustiprėjo, atsirado daugiau ugnelės akyse, netgi bendri jų draugai nesmerkia, o džiaugiasi už jį, nes mato, koks jis yra laimingas.
Man analogiškai, buvo didelis šokas, negalėjau patikėt ilgai, - koks paradoksas, kad vyras, kuris man taip tinka yra vedęs. Man niekada netrūko dėmesio iš vyrų ir turiu pakankamai proto, kad suprasčiau kur lendu, bet kai supratau jų santykius, išsianalizavau save - ar tai ne nuotykis, ar ne ambicija ir pan., nusprendžiau laukti. Tai va. Ir nereikia ant manęs pykti, mėtytis įžeidžiais epitetais, kurie manęs nežeidžia, kad laimę radau šitaip, geriau pasidžiaukit gi
Manipuliuoti juo nežadu, nesvarbu, kad jis linkęs į tai, nes jis geras, nuostabus, gilus žmogus, su kuriuo labai įdomu gyventi, todėl mėgaujuosi, o kaip bus toliau, niekas nežino
</p>
nesusilaikiau, nu nebuna taip
aha butent, veda ir yra daug kam tinkami, o tie kurie nevede matomai su didesniai sturkumais, kam cia sokiruotis?
o kas cia ant jusu pyko?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2018 07 23, 22:16)
[
lutuke, aišku manau, kad tikrai. ne ivsi atvejai, bet tikrai moterims patogu turėti vyrąi ir viską jau iš inercijos. pinigai, buitis. jausmai minmalūs. tokie, kurie tiktų gyvent su "bet kuriuo geru žmogumi". ir tai, manau,nėra sąžininga. nevertinu, neteisiu. bet jei žinočiau, kad vyras temyli mane tik kaip "dūšią" ir tik "dėl vaikų" - laukia, kol vaikai užaugs, aš nelaukčiau...
p.d. kita vertus, gerbiu žmones, kurei dėl vaikų susitaria - susitaria - abu - neslėpdami, (kad abu nebejaučia nieko vienas kitam, tik pagarbą vienas kitam kaip vaikų gmdytojams ir jems tas lygivertiškai tinka) - užauginti vaikus, o tada jau paspaudžia vienas kitam rankas...
zinokis, nepazystu tokiu , nera pas mane draugu rate tokiu
vis tiek pas dauguma tie jausmai yra...o jei nera anksciau ar veliau issiskiria..
bet net jei tokiu yra, ar tikrai tada jau sazininga ieskotis meiluziu? juk jei jauti, kad nemyli, tai gal tada geriau skirtis, jei jau vargseli ta vyra taip isnaudoja
o kazin tokiuose santykiuose vyras irgi ne del patogumo?
nemanau, kad tai gerai, vaikai juk vis tiek jaucia, o dar tokia atskaomybe ant vaiku uzkraunama, reikia moketi visgi prisiimti atsakomybe sau uz savo veiksmus, o ne isivaizduoti, kad cia del vaiku kazka darai, ar kad va moteris nemyli, vadinasi as galiu meiluze susirasti ir t.t.
oi neskanus man tokie dalykai...is tiesu gyvena kartu, nes abiem taip patogiau, susiranda meiluze(i), nes morales normos silpnos ir tiek...
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2018 07 23, 23:04)
Čia Jūs apie tą pačią moterį?
ka ir sakiau, nebuna taip
cia matyt kiaule pasidare skyrybo procese, kai suzinojo, kad ja vyras apgaudinejo
va cia tos stervos, nemylincios zmonos .....
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 07 23, 23:53)
Pasikeitusi pas mrau buvo truputi kitokia situacija. Jie abu jaute jausmus vienas kitam. Kodel jausmams dingus is vyro puses, jis vis dar sutinka susitikti del sex?
jausmai ar aistros?
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 07 24, 00:11)
Tai, jei vien techniskai gauti ooo, ir moters nereikia. Ko ten be jausmu dar su kazkuo susitikineti?
Na as taip galvoju. Galvoju, kad mrau dar turi jam jausmus. Moterys, bent dauguma su jausmais gulasi i lova. Be jausmu, tai nors uz pinigus.
Nezinau. Bent man taip atrodo, kad jei jausmai(meile) baigesi, tai ir santykiai baigiasi.
visgi reikia tu moteru vyram ir vyru moterim, jei nereiktu isnyktumem, kaip zmonija ir nebutinai del jausmu, del elementaraus sekso. Mano viena drauge issiskyre su vaikinu, bet dar kuri laika susitikinedavo del sekso, net nuomavosi viena kambari kelis menesius
nu bet paskui jau galutinai issiskyre, kitus partnerius susirado...
Yra zmones, kurie kartsesni, kuriem to sekso reikia daugiau ir tiek...
as manau jei meile buna tikra ji nesibaigia, isbelsta nebent aistros, trauka fizine..o jei kazka jautei zomgui, juk jausi visa gyvenima, gal nesusiejo kitais parametrais, bet kazkin ar taip galima visai isbraukti ka jautei?gal ta meile peraugs i broliska, bet ar ji dings?