Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(kin @ 2018 07 21, 13:06)
zinau viena kuri tapima vedusio vyro meiluze laike pergale - tipo, va kokia ji visokia vaaaauuu, kad bet kuri gali suvedzioti. trofejus rinko. O va ant vieno uzsoko, kur pati iklimpo... jau link desimtmecio eina, kiek jie laiko situs reikalus suka, ji jau kruvinomis asaromis verkia, o jis zmonos taip ir nepaliko ir panasu, kad nesiruosia.
Tai jos vieninteliai ilgalaikiai santykiai. Jokiu svenciu ar atostogu kartu, jokiu supazindinimu su tevais ar draugais, jokiu bendru planu, jokios seimos ir vaiku. Ar verta savo jaunyste atiduoti tokiems dalykams?

Eina sau, kazkaip labai siurpiai nuskambejo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 21, 14:13)

bet as kazkaip nesuprantu, kaip moterys -zmonos to nepajaucia, vieno kito karto gali nesuzinot gal , bet jei tesiasi metus ir ilgiau,  tai labai keista, jei nejaucia nieko...

o ko ci nesuprasti. gi meiluzes ne is gero gyvenimo atsiranda. o kai zmones susivetimeje, atitole.tada ir lengva nuslepti.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 22, 22:27)
*Nebandei dazniau skambiti?
**Beje, kaip galvoji, jei tu neskambintum, jis skambintu?
***Kiek daug klausimu. Nepyk. Bandau suprasti. Man jis kazkoks fenomenas.
****Nenoreciau ir to karto per men. Bet tave suprantu, kai stoga rauna. Eina sau, kaip sunku taip. *****Ieskok naujo zmogaus. Gal bus ir kuniui ir sielai.  mirksiukas.gif

*Nu kaip.. net nebežinau. Daugmaž kiek skambinu, tiek susitinkam. Bet kiek galima į vienus vartus varyt?
**Nežinau.
***Ir man..Nieko, nepykstu. Gal ir pati ką suvoksiu. Bet jau aš tiek prianalizavus, kad jau net tingiu.
****Atrodo ir man, kad nenoriu išvis, nu bet kaip būna geraiiiii (fiziškai)
***** Kur jie išrikiuoti? biggrin.gif Bet ne, rimto tai nenoriu nieko dabar. Atrodo dabar yra gerai taip. Gal kada vėliau užsinorėsiu ir sielai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2018 07 22, 23:46)
*Nu kaip.. net nebežinau. Daugmaž kiek skambinu, tiek susitinkam. Bet kiek galima į vienus vartus varyt?
**Nežinau.
***Ir man..Nieko, nepykstu. Gal ir pati ką suvoksiu. Bet jau aš tiek prianalizavus, kad jau net tingiu.
****Atrodo ir man, kad nenoriu išvis, nu bet kaip būna geraiiiii (fiziškai)
***** Kur jie išrikiuoti?  biggrin.gif Bet ne, rimto tai nenoriu nieko dabar. Atrodo dabar yra gerai taip. Gal kada vėliau užsinorėsiu ir sielai smile.gif

Aciu mrau, uz atsakymus. Net surikiavai tokiai cekavai Zosei. mirksiukas.gif

Ir gerai, kad nesigilini. Maniau, tau sunku. Buvo laikas,kai buvai prie jo prisirisus lb. Manau jis irgi. O dabar, jau tas laikas praejo. Abiems. mirksiukas.gif

Pasikeitusi, kodel fenomenas? Na kazkaip gaunasi, kad vos ne berniukas pagal iskvietima, kuriam moketi nereikia. Kito atsakymo nezinau. Jei jis pats noretu tu susitikimu, net ir turedamas kita moteri, tai butu dar kozkokie jausmai. O dabar? Ka jam tas kartas i men. duoda, jei jis pav. turi kita moteri? Vistiek jis jai nesitikimas. Jei aisku jis ja myli. blink.gif

P.s. Mano nuomone, vyrai su meiluzemis nori ne tik sex, bet ir pokalbiu. Tai viena svarbi puse to meiluziavimo. Buti pripazintais. Buti isklausytais. Suprastais. Buti liaupsinamais ir jaustis geriausiais. Kai seimoje to nelieka, vyrai (dazniausiai) iesko meiluzes. Vien del fizinio malonumo, yra palydoves. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 23, 09:18)

Pasikeitusi, kodel fenomenas? Na kazkaip gaunasi, kad vos ne berniukas pagal iskvietima, kuriam moketi nereikia. Kito atsakymo nezinau. Jei jis pats noretu tu susitikimu, net ir turedamas kita moteri, tai butu dar kozkokie jausmai. O dabar? Ka jam tas kartas i men. duoda, jei jis pav. turi kita moteri? Vistiek jis jai nesitikimas. Jei aisku jis ja myli.  blink.gif

P.s. Mano nuomone, vyrai su meiluzemis nori ne tik sex, bet ir pokalbiu. Tai viena svarbi puse to meiluziavimo. Buti pripazintais. Buti isklausytais. Suprastais. Buti liaupsinamais ir jaustis geriausiais. Kai seimoje to nelieka, vyrai (dazniausiai) iesko meiluzes. Vien del fizinio malonumo, yra palydoves.  mirksiukas.gif

Nu pvz man pasiulytu dabar torto gabaliuka. Na, pati neiciau, net neplanuociau, net negalvociau to torto eiti i kokia cukraine. Nu bet jeigu man paskambina, pasiulo to torto, nu tai gal visai ir neatsisakyciau. Cia primityvus pavyzdys, bet seksui tinka. smile.gif

Ko jie nori, priklauso taip pat ir nuo gyvenimo aplinkybiu. Tam tikru tarpsniu gali noreti bendrauti, tam tikru gali nebenoreti, po to gali vel uzsimanyti arba ne. Ir tai ne joks fenomenas. Tiesiog zmones gyvena pagal to laiko savo poreikius.

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 23, 09:18)
Pasikeitusi, kodel fenomenas? Na kazkaip gaunasi, kad vos ne berniukas pagal iskvietima, kuriam moketi nereikia. Kito atsakymo nezinau. Jei jis pats noretu tu susitikimu, net ir turedamas kita moteri, tai butu dar kozkokie jausmai. O dabar? Ka jam tas kartas i men. duoda, jei jis pav. turi kita moteri? Vistiek jis jai nesitikimas. Jei aisku jis ja myli.  blink.gif

gal jis turi 4 vienu metu? viena pati paskambina, antra, kitoms 2 jis skambina. seksas ivairus, jokiu isipareigojimu, jei viena jam reikiant negali, gali kita. Patogu. pazistu viena toki - jis sako, kad seksui visada randa su kuo, turi kelias nuolatines ir dar i tarpa kokia klube kokteiliais pavaisina, o rimtu santykiu jam nereikia.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 07 23, 00:34)
Eina sau, kazkaip labai siurpiai nuskambejo  unsure.gif
Papildyta:

o ko ci nesuprasti. gi meiluzes ne is gero gyvenimo atsiranda. o kai zmones susivetimeje, atitole.tada ir lengva nuslepti.

man irgi siurpiai is salies ziurint atrodo 4u.gif ziauriai nepavydziu jai.
santuoka - kaip nelygus kelias, amortikai per laika nusidevi ir jei dar kazkas ant ir taip nelygaus kelio dar duobe iskasa, tai gali ir nebeatlaikyti.
Siaip kiekviena situacija skirtinga:
- ar vyras pats aktyviai ieskojo meiluzes, ar kazkokia sugalvojo ant jo uzlipti ir jis leido;
- ar jam reikia tik sekso, ar draugisko, labiau dvasinio bendravimo salia to;
- ar yra su meiluze rimti jausmai, ar tik issiliejimas;
- papildykite.
Visu siu faktoriu kombinacija duoda skirtingus rezultatus.
Nes vienas dalykas, jei jis pats neieskojo, bet atsirado JI, atsirado jausmai jai, jam trukstami pokalbiai ir artumas.
Visai kas kita, jei vyras iesko sliundru (gal net uz pinigus), kad nuleisti ir jokiu jausmu ar dvasingu pokalbiu nera.
Todel nestatau visu ant vienos lentyneles.
Pirmu atveju zmonai lieka paverkti ir paleisti. Antruoju - spresti, ar gali gyventi su tokiu, jei ne - mesti lauk, nes tokie paprastai nesijaucia ka netinkamo darantys ir zmona blogiete,kad suzinojo apie jo gastroles.
Atsakyti

santuoka - kaip nelygus kelias, amortikai per laika nusidevi ir jei dar kazkas ant ir taip nelygaus kelio dar duobe iskasa, tai gali ir nebeatlaikyti.
Siaip kiekviena situacija skirtinga:
- ar vyras pats aktyviai ieskojo meiluzes, ar kazkokia sugalvojo ant jo uzlipti ir jis leido;
- ar jam reikia tik sekso, ar draugisko, labiau dvasinio bendravimo salia to;
- ar yra su meiluze rimti jausmai, ar tik issiliejimas;
- papildykite.

Mūsų atveju jis tikrai neieškojo, neturi jis laiko tokiom nesąmonėm, o ji lakstė visada į vakarėlius ir klubus. Apskritai jis per geras buvo, niekada jokio blogo žodžio apie ją nesakė, nors ji yra juoda egoistė ir išnaudotoja, kiaulė kažkokia, nenoriu čia detalių pasakoti :)  Bet ji sugebėjo kažkaip apmulkinti, išnaudoti (aš savęs klausiu, kodėl jis toks išmintingas ir kartu toks kvailas buvo, nesuprantu). Jam buvo šokas mano atsiradimas, nes greitai suprato, kad rado artimą sielą ir daugiau. Negana to - kaip gali būti, kad moteris ne tik ima, bet ir duoda. Aš psichologine prasme jį ant kojų pastačiau, jis sustiprėjo, atsirado daugiau ugnelės akyse, netgi bendri jų draugai nesmerkia, o džiaugiasi už jį, nes mato, koks jis yra laimingas. 
Man analogiškai, buvo didelis šokas, negalėjau patikėt ilgai, - koks paradoksas, kad vyras, kuris man taip tinka yra vedęs. Man niekada netrūko dėmesio iš vyrų ir turiu pakankamai proto, kad suprasčiau kur lendu, bet kai supratau jų santykius, išsianalizavau save - ar tai ne nuotykis, ar ne ambicija ir pan., nusprendžiau laukti. Tai va. Ir nereikia ant manęs pykti, mėtytis įžeidžiais epitetais, kurie manęs nežeidžia, kad laimę radau šitaip, geriau pasidžiaukit gi  :) 
Manipuliuoti juo nežadu, nesvarbu, kad jis linkęs į tai, nes jis geras, nuostabus, gilus žmogus, su kuriuo labai įdomu gyventi, todėl mėgaujuosi, o kaip bus toliau, niekas nežino :)  

Atsakyti
All about love, kad žmona kiaulė, egoistė, žinojot iš vyro lūpų, ar pati matėt kelias akimirkas...juk negyvenot su žmona?
kaip iš šono žmona meilužei turi atrodyti ne kiaulė ir ne egotistė, man įdomu? rolleyes.gif

pasikeitusi, ar turi ką naujo, ar po ano - EUG - jau nieko nebesinori...kepi vyrui pyragus?
dieve, kur dingo vsos senbuvės...turbūt čia skaito nikus paskeitę...kokios buvo istorijos...ypač vienos, kur maniau, meilužiai šitek, laiko, tuoj apsiženys...bet vat, jis išsiskyrė ir vedė kitą...atmeni tą niką?smile.gif tu jau buvai man ją sykį priminus...

lutuke, aišku manau, kad tikrai. ne ivsi atvejai, bet tikrai moterims patogu turėti vyrąi ir viską jau iš inercijos. pinigai, buitis. jausmai minmalūs. tokie, kurie tiktų gyvent su "bet kuriuo geru žmogumi". ir tai, manau,nėra sąžininga. nevertinu, neteisiu. bet jei žinočiau, kad vyras temyli mane tik kaip "dūšią" ir tik "dėl vaikų" - laukia, kol vaikai užaugs, aš nelaukčiau...

p.d. kita vertus, gerbiu žmones, kurei dėl vaikų susitaria - susitaria - abu - neslėpdami, (kad abu nebejaučia nieko vienas kitam, tik pagarbą vienas kitam kaip vaikų gmdytojams ir jems tas lygivertiškai tinka) - užauginti vaikus, o tada jau paspaudžia vienas kitam rankas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 23 liepos 2018 - 21:17
QUOTE(All_about_love @ 2018 07 23, 16:08)
Mūsų atveju jis tikrai neieškojo, neturi jis laiko tokiom nesąmonėm, o ji lakstė visada į vakarėlius ir klubus. Apskritai jis per geras buvo, niekada jokio blogo žodžio apie ją nesakė, nors ji yra juoda egoistė ir išnaudotoja, kiaulė kažkokia, nenoriu čia detalių pasakoti smile.gif  Bet ji sugebėjo kažkaip apmulkinti, išnaudoti (aš savęs klausiu, kodėl jis toks išmintingas ir kartu toks kvailas buvo, nesuprantu). Jam buvo šokas mano atsiradimas, nes greitai suprato, kad rado artimą sielą ir daugiau. Negana to - kaip gali būti, kad moteris ne tik ima, bet ir duoda.

Čia Jūs apie tą pačią moterį?

QUOTE(All_about_love @ 2016 09 06, 12:28)
Nežinau kodėl negalėtų skirtis... Man atrodo, kad žmonės skirtis gali tada, kai labai blogai šeimoj, o pas juos viskas normaliai, nei jie barasi, sutaria lyg normaliai. Čia per mane jis laiko jai neskiria. Šeima yra šventas reikalas, o kadangi taip nutiko, reikia palaukti. Bet čia mąstymas mano, ne jo. Jis labai išgyvena, kad taip viskas vyksta, nes žmona tikrai šauni ir ji tikrai nenusipelnė tokių apgaudinėjimų. Bet nieko nekeičiam, plaukiam. Taigi nelengva.

Laiko jis jai neskiria visai. Aš šito visai nesuprantu, kodėl ji nesiveržia kartu visur. Čia tikrai klaustukas.  Būna, kad leidžiam laiką su jo draugais ir vaikais, be jos. Taip mes abu turim po porą vaikų. To paties amžiaus, tos pačios lyties, jie puikiai sutaria. Oficialiai kaip bendradarbių vaikai, o šiaip keista matyti.

QUOTE(All_about_love @ 2016 09 05, 09:52)
Viskas ten pas juos normaliai. Dabar tik atsiradau, tai vyras truputį pasimetė, kad gali būt ir kitaip. Tačiau jei labai tiksliai žmona sužinotų apie mus, man rodos jis dėtų irgi į krūmus. Kol situacija aprimtų. O tada vėl grįžtų. Ir būtų pasaka be galo. Nes neįsivaizduoju kaip galima tokioj šeimoj išsiskirti...

O šiaip man neapsimoka, kad ji sužinotų. O jis sako, kad yla visada išlenda iš maišo. Bet nieko padaryt neišeina. Mes turim visokių schemų ir taisyklių, turim labai dėkingą situaciją - darbą. Bet ji įtaria. Net  ne dėl jo kažkokių pasikeitimų, nes jis stengiasi būti toks pats, bet dėl mano požiūrio į ją,  gali būti, kad ji jaučia žiūrėdama į mane, o susitikti mums tenka dažnai, ji atvažiuoja į darbą, šnekučiuojasi su bendradarbiais, visi ją myli.

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2018 07 23, 23:04)
Čia Jūs apie tą pačią moterį?

Ašaka blink.gif va ciatai bent...
ale koks stiprus tas saviapgaulės poreikis.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 07 23, 22:16)
kokios buvo istorijos...

Buvo, prazuvo. smile.gif
Atsakyti
Pasikeitusi pas mrau buvo truputi kitokia situacija. Jie abu jaute jausmus vienas kitam. Kodel jausmams dingus is vyro puses, jis vis dar sutinka susitikti del sex? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 23, 23:53)
Pasikeitusi pas mrau buvo truputi kitokia situacija. Jie abu jaute jausmus vienas kitam. Kodel jausmams dingus is vyro puses, jis vis dar sutinka susitikti del sex?  mirksiukas.gif

o ko jam nesutikt?
Atsakyti