Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(mrau @ 2018 07 22, 14:39)
Oho, atsigavote smile.gif

Dėlei kaikurių filosofių nerašyčiau, bet žinau, kad kaikuriom bus įdomu.
Praėjo 4 metai nuo mano pirmo karto "į kairę".
Esu oficialiai išsiskyrusi moteris. Dabar aš grįžtu namo ir akys nelaksto ieškodamos exvyro auto - yra ar nėra, geriau nebūtų.. Įeinu ir aš rami. Ir vaikai ramūs. Kas antrą svtg leidžia su tėčiu. Tiesą sakant matosi beveik kasdien. Tuo aš neabejojau, jis visada buvo puikus tėtis ir liks tokiu toliau. Nepaisant kad kaip pora mes buvom "beryšio" ir nei vienas nebuvom laimingas. Nors ji man prisiekinėjo meilę iki pat padėdamas parašą ant skyrybų dokumentų, bet, tikiu, iš įpratimo. Suras moterį su kuria bus laimingas.
Nežinau ar aš rasiu. Kol kas nei galvoju apie tai, nei ieškau. Džiaugiuosi ramybe.
Kai pradeda stogą rauti nuo sekso trūkumo - pasiskambinu ex meilužiui. Susitinkam kokį kartą per mėnesį. Seksas ir toliau su juo yra nuostabus ir aš neįsivaizduoju kad galėtų būti geriau. Jis, beje, irgi gyvena vienas.

Trumpai taip smile.gif

Sveikinu su ramybe 4u.gif Pažįstamas jausmas..
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 21, 12:06)
jau link desimtmecio eina, kiek jie laiko situs reikalus suka, ji jau kruvinomis asaromis verkia, o jis zmonos taip ir nepaliko ir panasu, kad nesiruosia.
Tai jos vieninteliai ilgalaikiai santykiai. Jokiu svenciu ar atostogu kartu, jokiu supazindinimu su tevais ar draugais, jokiu bendru planu, jokios seimos ir vaiku. Ar verta savo jaunyste atiduoti tokiems dalykams?

Mano ex kolege, budama dar lb. jauna, tapo vedusio, 20 metu vyresnio, 4 vaiku tevo, meiluze. Tampesi 20 metu. Dar ir vaika pasigimde nuo jo. O jis vis lauke, kol vaikai uzaugs. Pakui, kol mokslus baigs. Kai anukai pasipyle, jis perejo ant visai gyventi pas savo meiluze. Bet neilgai jis buvo jai reikalingas. Jau apysenis ir be sveikatos. Va taip, du zmones susigadino, mano nuomone, savo gyvenimus.

QUOTE(pasikeitusi @ 2018 07 21, 13:50)
Jeigu visos antros puses pajaustu visus savo antru pusiu nuotykius...

Tai jau tikrai, butu katastrofa. Kaip ten skirtsto vyrus: I pagautus ir nepagautus? mirksiukas.gif

mrauaciu uz atviruma. 4u.gif Kazkuris is jusu nenori buti kartu? Ar abu? mirksiukas.gif Mano nuomone, kad geras sex lb. suartina zmones. Seniau sakydavo: Jei pora susipyko prie stalo, lovoje susitaikys. Ir atvirksciai. Jei susipyko lovoje, prie stalo nesusitaikys. As tuom ir pati tikiu. Jausmai yra lb. stipri jega.

Ar neliudna buna laukti tu retu susitikimu? Jam manau irgi taip, pat kaip ir tau. Jei jis jaucia ta pati.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 22, 20:19)
mrauaciu uz atviruma.  4u.gif Kazkuris is jusu nenori buti kartu? Ar abu?  mirksiukas.gif Mano nuomone, kad geras sex lb. suartina zmones. Seniau sakydavo: Jei pora susipyko prie stalo, lovoje susitaikys. Ir atvirksciai. Jei susipyko lovoje, prie stalo nesusitaikys. As tuom ir pati tikiu. Jausmai yra lb. stipri jega.

Ar neliudna buna laukti tu retu susitikimu? Jam manau irgi taip, pat kaip ir tau. Jei jis jaucia ta pati.

Aš nežinau smile.gif Mūsų dramos, kai aš dar aiškinausi kodėl retėja susitikimai prasidėjo daugiau nei prieš metus. Per tą laiką susitaikiau. Taip, aš norėjau būti kartu. Dabar nebežinau, kažkur jausminėje gilumoje norėčiau, bet jei blaivų protą įjungiu - bendram gyvenimui jis ne saldainiukas.
Paskutiniu metu visada skambinu aš. Ir jau kai tikrai vibratorius nebepadeda. Aš neįsivaizduoju kaip kitos gali gyventi be sekso, aš negaliu. Kai paskambinu - smagiai pabendraujam, susitariam kada ir susitinkam. Pas vieną arba pas kitą namie. Susitinkam, daug nekalbam. Aš galėčiau susirasti kąnors kitą, bet tie mano lovos reikalai šiek tiek specifiniai. O čia paprasta, viskas abiem aišku ir labai gerai. Gal jis turi kitą? Nežinau. Bet gyvena vienas, tai nesiparinu.
Laukti neliūdna, nes kaskart po susitikimo pareiškiu sau, kad čia buvo paskutinis kartas ir daugiau aš pati neskambinsiu. Iki kito karto. Ką jis jaučia - nežinau. Toks bendravimas - pagalba draugui konkrečiu klausimu.
Reikia į kokią kitą temą persikelti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 22 liepos 2018 - 20:38
QUOTE(virga @ 2018 07 22, 21:19)
`
Dar ir vaika pasigimde nuo jo.

nuskambes gal ir keistai, bet gerai, kad ta vaika pagimde, nes kitaip butu visiskai pravalas. O juk dazniausiai vede vyrai su meiluzemis vaiku nenori, tai lieka tos ilgalaikes vienisomis ir be vaiku.
Papildyta:
mrau, man patinka tavo avataras ax.gif ji pamaciusi pradejau svarstyti, kam paskambinti rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 22, 21:19)
Mano nuomone, kad geras sex lb. suartina zmones.

Jeigu taip labai suartintu, tai visos bledsvos, visi nuotykiai baigtusi dideliais romanais.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2018 07 22, 21:48)
Jeigu taip labai suartintu, tai visos bledsvos, visi nuotykiai baigtusi dideliais romanais.

deja, ne visuose nuotykiuose tas seksas toks jau geras rolleyes.gif
gal tiesiog naujas 90% atveju ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 22, 20:47)
nuskambes gal ir keistai, bet gerai, kad ta vaika pagimde, nes kitaip butu visiskai pravalas. O juk dazniausiai vede vyrai su meiluzemis vaiku nenori, tai lieka tos ilgalaikes vienisomis ir be vaiku.
Papildyta:
mrau, man patinka tavo avataras  ax.gif  ji pamaciusi pradejau svarstyti, kam paskambinti  rolleyes.gif  biggrin.gif

Pritariu. Jei nebutu pasigimdziusi, beje man pasakojo, kad pati to vaiko lb. norejo, tai butu taip nugyvenusi nei viena, nei dviese.
Oi kokia isdykusi. wub.gif
QUOTE(pasikeitusi @ 2018 07 22, 20:48)

Ir baigiasi. Ir romanais. Ir vedybom. Svarbu suspeti i tuos trys metus, apie kuriuos sako psichologai. Jei vyras neveda savo meiluzes per pirmus trys metus, tai veliau sansai mazeja. mirksiukas.gif

QUOTE(kin @ 2018 07 22, 21:22)
deja, ne visuose nuotykiuose tas seksas toks jau geras  rolleyes.gif
gal tiesiog naujas 90% atveju ir tiek.

Pritariu. Kai/jei rauna stoga nuo jo, tada jau blaivi galva ilsisi. Tik, reikia laiku suspeti i traukini. As cia kalbu apie meiluzes. Nes veliau aistros aprimsta. Naujumo /sviezumo pojutis isblesta ir .......vyras pradeda galvoti blaiviai. Kam keisti meiluze i zmona? Nusistovejusi gyvenima i nezinoma? Namus, vaikus dalintis, jei galima visa sita tureti kartu. Meiluze jau buna pati pripratusi prie to vyro. O ir nepraranda vilties, kad vyras paliks seima ir jie gyvens ilgai ir laimingai.

mrau, bet tu zinai, del ko jis issiskyre su zmona? Keistas zmogus vienok. Jam ka irgi tik karta i men reikia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 22, 22:48)
Oi kokia isdykusi.  wub.gif
Svarbu suspeti i tuos trys metus, apie kuriuos sako psichologai. Jei vyras neveda savo meiluzes per pirmus trys metus, tai veliau sansai mazeja.  mirksiukas.gif

nu bet tu tik paziurek i tas tvirtas rankas jos avatare biggrin.gif kai pliauksteltu per uzpakaliuka, tai net saldu butu biggrin.gif karsta.gif
as girdejau, kad jei per metus vyras nepradeda skyrybu proceso, reiskia, ne tokia ten jau labai meile.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 22, 22:48)
Tik, reikia laiku suspeti i traukini. As cia kalbu apie meiluzes. Nes veliau aistros aprimsta. Naujumo /sviezumo pojutis isblesta ir .......vyras pradeda galvoti blaiviai. Kam keisti meiluze i zmona? Nusistovejusi gyvenima i nezinoma? Namus, vaikus dalintis, jei galima visa sita tureti kartu. Meiluze jau buna pati pripratusi prie to vyro. O ir nepraranda vilties, kad vyras paliks seima ir jie gyvens ilgai ir laimingai.

Aaa, imti kol neblaivus, o po to nebetures jau kur detis biggrin.gif Prablaivejes jau bus tvirtai prirakintas naujais panciais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 22, 21:48)
mrau, bet tu zinai, del ko jis issiskyre su zmona? Keistas zmogus vienok. Jam ka irgi tik karta i men reikia?  blink.gif

Žinau. Realiai labai standart situacija - vedė nes pastojo, gyveno dėl vaiko. Vaikas išskrido - basta finito. N kartų skyrėsi jau anksčiau.
Nemanau, kad jam pakanka karto į mėn. Nustebčiau jei taip būtų. Ką aš žinau ką jis galvoja ir daro, sunku jį šiaip išvis suprasti. Gal turi ką.
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2018 07 22, 22:01)
Žinau. Realiai labai standart situacija - vedė nes pastojo, gyveno dėl vaiko. Vaikas išskrido - basta finito. N kartų skyrėsi jau anksčiau.
Nemanau, kad jam pakanka karto į mėn. Nustebčiau jei taip būtų. Ką aš žinau ką jis galvoja ir daro, sunku jį šiaip išvis suprasti. Gal turi ką.

O gal paskutinis lasas, link skyrybu buvo, kai tave sutiko? blink.gif Nebandei dazniau skambiti? Beje, kaip galvoji, jei tu neskambintum, jis skambintu? Kiek daug klausimu. Nepyk. Bandau suprasti. Man jis kazkoks fenomenas. Nenoreciau ir to karto per men. Bet tave suprantu, kai stoga rauna. Eina sau, kaip sunku taip. Ieskok naujo zmogaus. Gal bus ir kuniui ir sielai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 22, 23:27)
O gal paskutinis lasas, link skyrybu buvo, kai tave sutiko?  blink.gif Nebandei dazniau skambiti? Beje, kaip galvoji, jei tu neskambintum, jis skambintu? Kiek daug klausimu. Nepyk. Bandau suprasti. Man jis kazkoks fenomenas. Nenoreciau ir to karto per men. Bet tave suprantu, kai stoga rauna. Eina sau, kaip sunku taip. Ieskok naujo zmogaus. Gal bus ir kuniui ir sielai.  mirksiukas.gif

Kodel fenomenas, Virga, kodel?
Atsakyti