Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

Pasakų fėja, nesakyk, kad išsiskyrei dėl jo. skyreisi tik dėl savęs. visa, ką darom (ar nedarom), darom iš esmės dėl savęs.
būtum mylėjus savo vyrą, tikrai niekas nebūtų privertęs skirtis.

p.s. dabar tavo vadinamoji sudužusi gelda - šansas tau tapti laiminga. tik vėl gi.. jei dirbsi su savim...ir nemanysi, kad laimę atneša (vien) vyrai.
Atsakyti

Pasakų fėja, nesakyk, kad išsiskyrei dėl jo. skyreisi tik dėl savęs. visa, ką darom (ar nedarom), darom iš esmės dėl savęs.

p.s. dabar tavo vadinamoji sudužusi gelda - šansas tau tapti laiminga. tik vėl gi.. jei dirbsi su savim...ir nemanysi, kad laimę atneša (vien) vyrai.

Visiškai pritariu ir labai palaikau. Nors dabar taip neatrodo, laikui prabėgus suprasi kodėl taip turėjo įvykti. 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 07 15, 23:48)

Aplamai kažkaip nežinau ar vyrai sugeba mylėt. Mano ex ir tiek žadėjo išeidamas...Girdėjau žodžius kad niekam nebepasakys kad myli. Labai greitai ta meilė baigės.

Nežinau ar bepažvelgsiu kad į kokio vyro pusę. Nebeturiu tikėjimo.

O aš esu laiminga - aplinkiniai mato tokią..Su išorine kauke gyventi lengva.
Atsakyti

Labai pritariu.

Dabar neapsimoka saves plakti, teisti ir gailetis. Kas buvo, tas buvo. Svarbiausia pasimokyti is klaidu ir eiti pirmyn.

Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2018 07 15, 20:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pasakų fėja" data-cid="72153959" data-time="1531660643"><div><p>Taviškis ryžosi ir padarė pats pokyčius savo gyvenime.
Maniškis laukė "tinkamo momento".Nemokėjo apgint savo meilės. O gal niekad ir nemylėjo taip kaip reikėjo.</p></div></blockquote><p></p><p>Nee. Gėdingas faktas, bet žinok nebuvo taip smile.gif  Nelabai galiu atskleisti detalių. Ilgą laiką viskas buvo labai jau įtempta (tarp jų, aš tiesiog laukiau, nusprendusi iki kada lauksiu. Mane jau buvo pradėjusi imti apatija viskam, pradėjau nebepakęsti visko, ką jis puikiai žinojo ir todėl viskas dar labiau darėsi sudėtinga. Net bandžiau inicijuoti mudviejų skyrybas, bet žinoma tai buvo kvaila mintis mūsų atveju).
O viskas išsisprendė, kai jo ex sužibėjo labai stipriais ultimatumais ir negavusi ko nori, nusprendė už jį. Tada ji atsiskleidė ir mes pamatėme tokių vaizdų... Dar kartais pabanguoja, nors jau gyvena su kitu (labai greitai apsigyveno, aišku, kad manasis truputį stresavo dėl to, o aš iš paskos biggrin.gif )
Žinoma būčiau norėjus, kad jis būtų turėjęs jėgų tai išspręsti PATS, bet nuo to pats faktas nesikeičia, mes kartu. Tą gėdingą reikalą, pamiršau ir kažkaip apie tai negalvoju smile.gif Kita vertus niekas nežino, gal jis būtų sprendimą PATS padaręs už savaitės. O gal būtų dar pusę metų laukęs. O gal niekada. Niekas nežino, kam apie tai galvot. 

O dėl tavęs, nežinau, gal ir mylėjo. Jauti gi šituos dalykus. Gal ir tebemyli. Aš nežinau kaip pas jus buvo. Tačiau vyrai labai labai silpni kas liečia šeimą, santykius, namus, vaikus. Moterys kai tankai gali nusprendusios viską užlyginti. O tie laukia tinkamo momento. Na, man pasisekė, bet nuo to vyras netapo prastesnis smile.gif 
</p>

Nelabai buciau laiminga ir rami, jeigu zinociau, kad tas, kuris turejo rodyti iniciatyva ir apsispresti, kaip su kuo gyventi, buvo tik marionete tarp moteru ir jos pacios "susideliojo", o jis tik buvo aplinkybiu nesamas. unsure.gif
Atsakyti

Nelabai buciau laiminga ir rami, jeigu zinociau, kad tas, kuris turejo rodyti iniciatyva ir apsispresti, kaip su kuo gyventi, buvo tik marionete tarp moteru ir jos pacios "susideliojo", o jis tik buvo aplinkybiu nesamas. unsure.gif

Jei tai būtų tik plikas faktas, taip, bet be to fakto yra ir... kasdienybė, gyvenimas su juo,  neturintis nei kokių baimių, nei kokio nerimo, nei dar kokių nors negatyvių dalykų. Duok die visiems tokių santykių. Na taip, aš nespalvinu visko rūžavai, taip, aš būčiau norėjus, kad jis PATS būtų padaręs iniciatyvą. Bet tai tik teorinis nepasitenkinimas, realiai neleidžia jis man jaustis blogai. Buvo kaip buvo, tai netrukdo dėl kitų dalykų, kuriuos su juo patiriu. Jei įsikibčiau į tą faktą ir graužčiau save, taip, tada bet koks pozityvus dalykas nusispalvintų juodai. Bet mano charakteris ne toks, aš mėgaujuosi ir nesižvalgau atgal. Juolab, kad tai nebuvo kažkas baisaus. Situacija negali būti vertinama vienareikšmiškai, pagal mūsų istorijas, patirtį. Visada yra niuansų, kurių mes nežinome :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo All_about_love: 17 liepos 2018 - 19:03
QUOTE(All_about_love @ 2018 07 17, 20:02)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72155274" data-time="1531777935">
<div>
<p>Nelabai buciau laiminga ir rami, jeigu zinociau, kad tas, kuris turejo rodyti iniciatyva ir apsispresti, kaip su kuo gyventi, buvo tik marionete tarp moteru ir jos pacios "susideliojo", o jis tik buvo aplinkybiu nesamas. vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Jei tai būtų tik plikas faktas, taip, bet be to fakto yra ir... kasdienybė, gyvenimas su juo,  neturintis nei kokių baimių, nei kokio nerimo, nei dar kokių nors negatyvių dalykų. Duok die visiems tokių santykių. Na taip, aš nespalvinu visko rūžavai, taip, aš būčiau norėjus, kad jis PATS būtų padaręs iniciatyvą. Bet tai tik teorinis nepasitenkinimas, realiai neleidžia jis man jaustis blogai. Buvo kaip buvo, tai netrukdo dėl kitų dalykų, kuriuos su juo patiriu. Jei įsikibčiau į tą faktą ir graužčiau save, taip, tada bet koks pozityvus dalykas nusispalvintų juodai. Bet mano charakteris ne toks, aš mėgaujuosi ir nesižvalgau atgal. Juolab, kad tai nebuvo kažkas baisaus. Situacija negali būti vertinama vienareikšmiškai, pagal mūsų istorijas, patirtį. Visada yra niuansų, kurių mes nežinome smile.gif</p>

Nezinau kaip jus ten gyvenat gal ir puikiai visai, bet man butu neramu kad kokia kita ji taip pat sekmingai "pasiims". smile.gif
Atsakyti

Nezinau kaip jus ten gyvenat gal ir puikiai visai, bet man butu neramu kad kokia kita ji taip pat sekmingai "pasiims". smile.gif

Na ką aš žinau, kaip čia pasakius tas "sėkmingai" skamba kažkaip keistokai :) Mes labai daug skausmo praėjom, bet žinojom kodėl tai darom. Tas "sėkmingai" nėra taip paprasta kaip kažkaip gali nuskambėti ir tą gali suprasti tik patyręs tai, nepaisant to, kad tos istorijos skirtingos. Man labai keistai skamba, kai vyrai (ar moterys, nesvarbu) švaistosi pažadais, meilės priesaikom, palieka buvusią šeimą per kelis mėnesius, apsigyvena su kita, lengvai pristato savo vaikams. Nesuprantu. Kaip kažkada girdėjau vieną lietuvį selebritį, ai sako, įsimylėjau todėl ir išsiskyriau :D Kaip, ai nusibodo mašina, tai nusipirkau kitą. Kažkas tokio. Man toks vyras yra šiknius visiškas arba kažko nedasako. Skirtis yra žiauriai sunku, net jei nėra policijos, teismų ir turto dalybų iki šaukštelių. Gyveni su žmogum keliolika ar dar daugiau metų, jis yra įaugęs, net jei jo nebemyli. Tas "sėkmingai" gali atrodyti dėl mūsų abiejų laimingos pabaigos, bet iki tol buvo daug daug dienų per kurias pabėgti norėjau ir tai tikrai ne kiekvienam. 

Žodžiu, man ramu iki panagių. Nepaisant to aš priesaikom nesišvaistau ir neprašau iš jo, nes tai yra nesąmonė. Nes tai negarantuoja mūsų ateities. 

Žodžiu, visoms laimės. Jei kažkas nuvylė, įskaudino, užmušė perkeltine prasme - sakau nuoširdžiai - visa tai, kas įvyksta šiandien, taip turėjo įvykti ir jūs suprasite tik laikui praėjus kodėl taip įvyko. Dievu netikiu, o šituo labai tikiu :)    

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo All_about_love: 17 liepos 2018 - 21:47

Na ką aš žinau, kaip čia pasakius tas "sėkmingai" skamba kažkaip keistokai :) Mes labai daug skausmo praėjom, bet žinojom kodėl tai darom. Tas "sėkmingai" nėra taip paprasta kaip kažkaip gali nuskambėti ir tą gali suprasti tik patyręs tai, nepaisant to, kad tos istorijos skirtingos. Man labai keistai skamba, kai vyrai (ar moterys, nesvarbu) švaistosi pažadais, meilės priesaikom, palieka buvusią šeimą per kelis mėnesius, apsigyvena su kita, lengvai pristato savo vaikams. Nesuprantu. Kaip kažkada girdėjau vieną lietuvį selebritį, ai sako, įsimylėjau todėl ir išsiskyriau :D Kaip, ai nusibodo mašina, tai nusipirkau kitą. Kažkas tokio. Man toks vyras yra šiknius visiškas arba kažko nedasako. 

O tas kuris isduoda savo zmona kas toks?

Mane sita tema visada stebina, nes tiek daug paradoksu. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 19, 23:33)

</p></div></blockquote><p>O tas kuris isduoda savo zmona kas toks?</p><p>Mane sita tema visada stebina, nes tiek daug paradoksu. smile.gif </p>

mane visada stebino. kartais atrodo, kad tos antros moterys kazkur savo protus visai pameta.
Atsakyti

mane visada stebino. kartais atrodo, kad tos antros moterys kazkur savo protus visai pameta.

Visada ieskoma pateisinimu vyrui, o zmona visada bloga. Ir kartais sveika prota apeinant. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 19, 23:33)
O tas kuris isduoda savo zmona kas toks?</p><p>Mane sita tema visada stebina, nes tiek daug paradoksu. smile.gif </p>

manau nesupratot esmes, cia buvo snekama, kad nera taip lengva viskas, kad gal ir isduoda, bet ir kankinasi tarp dvieju ugniu, sako, kad lengva nebuna, kad zmogus vadinasi kazko nedasako arba jau visai siknius, jei jam tokie dalykai paprasti
lengva aisku teisti kitus is sono, jei pats nepabuni tokioje situacijoje...
Mano nuomone gerai tol, kol nera miegama su dviem ir viena to nezino unsure.gif , jei jau dingo kazkokie jausmai ir norisi kitos, tai turek zmogau sazines pasakyti, o paskui tada ir ziuresit ar tai zmonai tinka tokia situacija ar geriau issiskirti visgi. bet geriausia butu, jei zmones kalbetusi iki tol kai, jau kazka susiranda....

man atrodo, kad uz nepasakyma ir santykiavima su kitom(kitais) reiktu bausti, kaip uz isprievartavima, nes cia toks net slykstesnis dalykas...nori lakstyti lakstyk zmogau, bet buk su kitais atviras, kad lakstai, kad kiekvienas turetu sazininga sansa apsiprsti buti su tavim arba atsisakyti.
Atsakyti