QUOTE(given444 @ 2018 07 11, 10:05)
kaip pati?
Aš likau prie sudužusios geldos. Turbūt per daug iš gyvenimo norėjau. Tas, kuris tiek deklaravo savo didelę meilę, būsimus pokyčius, ir toliau apgaudinėja savo žmoną. Aš dėl jo išsiskyriau. Matyt esu verta tiek kiek turiu. Daug ką praradau.
Niekada nebebūčiau meiluže. Ir jei sužinočiau kad mano dukros gyvenime pasitaikė vedęs vyras, tiesiu taikymu informuočiau žmoną.
Nukentėjau, bet bent jau buvau savo jausmuose sąžininga.
O ex vyras laimingas su kita.
Papildyta:
QUOTE(All_about_love @ 2018 07 15, 07:39)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Pasakų fėja" data-cid="72147026" data-time="1530810543">
<div>
<p>Tema puse metu tyli..
Gal kas kokiu naujienu turi?Kaip gyvuojat?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Man viskas puikiai, jeigu kam įdomu, tiek čia tebuvau. Žiauriai esam laimingi, kita pusė irgi kitą turi, visiems beveik ramu, kartais dar pabanguoja, bet šiaip super. Iš vienos pusės viskas vystosi labai greitai gerai, iš kitos pusės dar yra daug visokių dalykų - vaikai, draugai, tėvai ir kita, apie kai kuriuos dalykus nė nepagalvojau, kai lipau į tą balą.
Kai atsisuku atgal, nebekartočiau

Manau, kad geriau jau prastesnis tas vyras, kažkaip tikiu, kad jis nėra vienintelis šiame pasaulyje, kuris man taip tinka. Labai jau daug skausmo, nervų. Bet kaip bebūtų keista (nesuvokiu KAIP), aš iškentėjau ir gavau gyvenimo prizą

Turiu savybę neužsižaisti skauduliuose, tai kažkaip labai gerai viskas einasi, kartais net stebiuosi, keista, sunku patikėt, kad VISKAS

</p>
Kiek Jūs laiko kartu jau?