Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(virga @ 2016 09 05, 06:06)

Ačiū. Greičiausiai išsikalbėti.

Laisvų ir norinčių manęs vyrų yra, jei norėčiau tik pasilinksminti. Nenorėjau aš jau kažkokių rimtų santykių ir taip turiu ką veikti. Bet ėmė ir atsitiko.
Šis patinka ne dėl to, kad jis vedęs, neturiu jokių priklausomybių vedusiems. Man jau gerokai ne 20, bet tokių gerų santykių nesu turėjusi ir man labai nuoširdžiai šiandien atrodo, kad viskas yra taip stipru ne dėl sudedamųjų šios situacijos dalių, bet dėl to, kad jis visiškai tobulas, aš jam tokia taip pat. Jums toks greičiausiai nebūtų niekada, bet man jis tobulas. Per jį milijonus dalykų atradau, pamačiau naujai.

Kartais atsisėdam ir nervinamės, situacija yra nepavydėtina, čia ne žaidimas koks. Bet šiaip didelio streso nėra, tik tada, kai pradedi galvoti o kas bus toliau.
Taip, šis vyras tiki, kad visus aplanko buitis, nepaisant to, kad dabar mes kosmose. Aš galvoju kitaip biggrin.gif

Viskas ten pas juos normaliai. Dabar tik atsiradau, tai vyras truputį pasimetė, kad gali būt ir kitaip. Tačiau jei labai tiksliai žmona sužinotų apie mus, man rodos jis dėtų irgi į krūmus. Kol situacija aprimtų. O tada vėl grįžtų. Ir būtų pasaka be galo. Nes neįsivaizduoju kaip galima tokioj šeimoj išsiskirti...

O šiaip man neapsimoka, kad ji sužinotų. O jis sako, kad yla visada išlenda iš maišo. Bet nieko padaryt neišeina. Mes turim visokių schemų ir taisyklių, turim labai dėkingą situaciją - darbą. Bet ji įtaria. Net ne dėl jo kažkokių pasikeitimų, nes jis stengiasi būti toks pats, bet dėl mano požiūrio į ją, gali būti, kad ji jaučia žiūrėdama į mane, o susitikti mums tenka dažnai, ji atvažiuoja į darbą, šnekučiuojasi su bendradarbiais, visi ją myli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo All_about_love: 05 rugsėjo 2016 - 08:01
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 05, 07:52)
Ačiū.  Greičiausiai išsikalbėti.

Laisvų ir norinčių manęs vyrų yra, jei norėčiau tik pasilinksminti. Nenorėjau aš jau kažkokių rimtų santykių ir taip turiu ką veikti. Bet ėmė ir atsitiko.
Šis patinka ne dėl to, kad jis vedęs, neturiu jokių priklausomybių vedusiems. Man jau gerokai ne 20, bet tokių gerų santykių nesu turėjusi ir man labai nuoširdžiai šiandien atrodo, kad viskas yra taip stipru ne dėl sudedamųjų šios situacijos dalių, bet dėl to, kad jis visiškai tobulas, aš jam tokia taip pat. Jums toks greičiausiai nebūtų niekada, bet man jis tobulas. Per jį milijonus dalykų atradau, pamačiau naujai.

Labai lengva buti tobulam, kai nera kartu jokios buities, problemu, vaiku, ligu, giminiu, kai nera GYVENIMO kartu. Susitinkate tik malonumams, tai tik juos ir tematote. Turejau neipareigojancius santykius, tai per 2 metus nesusipykom nei karto. Ne tik, kad nesusipykom, bet nebuvo anei vienos neigiamos emocijos jo atzvilgiu, jokio nepasitenkinimo. Ir labai gerai supratau, jog tobulumas labai greitai isgaruotu su pirmuoju bandymu kurti rimtus santykius, kai prasidetu didesni reikalavimai vienas kitam ir buitis.

O siaip tai jusu slapyvardis gana iskalbingas. Speju, kad svajokle esate, reikia jums tos meiles, tai ir matote tobuluma. Kita skeptiska akimi pazvelgtu, tai pamatytu melagi, vedusi vyra, isdavinejanti savo zmona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 05 rugsėjo 2016 - 08:34
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 09 05, 08:31)

Ačiū, įdomios įžvalgos.

Na, nikas, sukurtas tai specialiai šiai temai, todėl spręsti apie tai nereiktų, nors tiesa, giliai savyje esu romantiška ir meilės man reikia (nors kaip jau sakiau, tai nebuvo man kažkas iš būtinųjų poreikių, aš laiminga esu iš savęs). Gėlytėm ir šokoladais manęs niekada nesuviliosi, bet tas jo toks ypatingas, ne paviršinis atidumas, rūpestis ir dėmesys man yra pati didžiausia romantika.

Jis nėra tobulas, jei pažiūrėtume apskritai kalbant, nei jis ten labai gražus, nei tvarkingas, namie mažai būna, nes labai daug dirba, netgi šiek tiek konservatyvokas, bet jis turi keletą dalykų, kurių nesutikau kituose vyruose ir jau nebetikėjau, kad taip gali būti. Dėl tų subtilių dalykų, jis man yra tobulas. Buitis ir tikras gyvenimas su tokiu žmogumi būtų pati didžiausia gyvenimo laimė, mylėčiau ir mylėčiau tokį biggrin.gif

Kaip melagio ir išdaviko aš jo nematau, nes taip gali bet kam nutikti, nei jis ką nužudė, nei kam koją pakišo, čia yra gyvenimas. Specialiai plano neturėjo: "a. dabar eisiu ieškoti antros moters".

Žinau, kad greičiausiai baigsis blogai man (labai stiprūs žmonos finansai, gyvenimas griūtų radikaliai, darbovietė yra galima sakyti jos, visa kita), bet... o gal darau klaidą taip galvodama, o gal kaip tik aš esu tas žmogus, kuris atskirs netinkamus vienas kitam žmones? Man tai tikrai nereikia žmogaus, kuris viena akim dairytųsi atgal, bet kas ten žino, gal nereiktų užsiblokuoti.

Tikriausiai viską sudėlios laikas, tik pakalbėti norėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo All_about_love: 05 rugsėjo 2016 - 16:28
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 05, 16:18)
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 09 05, 08:31)

Ačiū, įdomios įžvalgos.

Na, nikas, sukurtas tai specialiai šiai temai, todėl spręsti apie tai nereiktų, nors tiesa, giliai savyje esu romantiška ir meilės man reikia (nors kaip jau sakiau, tai nebuvo man kažkas iš būtinųjų poreikių, aš laiminga esu iš savęs). Gėlytėm ir šokoladais manęs niekada nesuviliosi, bet tas jo toks ypatingas, ne paviršinis atidumas, rūpestis ir dėmesys man yra pati didžiausia romantika.

Jis nėra tobulas, jei pažiūrėtume apskritai kalbant, nei jis ten labai gražus, nei tvarkingas, namie mažai būna, nes labai daug dirba, netgi šiek tiek konservatyvokas, bet jis turi keletą dalykų, kurių nesutikau kituose vyruose ir jau nebetikėjau, kad taip gali būti. Dėl tų subtilių dalykų, jis man yra tobulas. Buitis ir tikras gyvenimas su tokiu žmogumi būtų pati didžiausia gyvenimo laimė, mylėčiau ir mylėčiau tokį biggrin.gif

Kaip melagio ir išdaviko aš jo nematau, nes taip gali bet kam nutikti, nei jis ką nužudė, nei kam koją pakišo, čia yra gyvenimas. Specialiai plano neturėjo: "a. dabar eisiu ieškoti antros moters".

Žinau, kad greičiausiai baigsis blogai man (labai stiprūs žmonos finansai, gyvenimas griūtų radikaliai, darbovietė yra galima sakyti jos, visa kita), bet... o gal darau klaidą taip galvodama, o gal kaip tik aš esu tas žmogus, kuris atskirs netinkamus vienas kitam žmones? Man tai tikrai nereikia žmogaus, kuris viena akim dairytųsi atgal, bet kas ten žino, gal nereiktų užsiblokuoti.

Tikriausiai viską sudėlios laikas, tik pakalbėti norėjau.

Pasistengsiu be ironijos, nors man bus labai sunku. biggrin.gif

Ar jus ji myletumete, dar neaisku. Reikia pabandyti. Pasiulykite, gal jis netycia nori issiskirti ir su jumis buti. Paziurekite i mylimojo reakcija.

Specialiai plano neturejo, bet meiluziski santykiai savaime nesigauna. Nuo bereiksmio susizavejimo (jis mane istinka kokius 2u kartus per metus) iki lovos yra ilgas kelias. Ir cia ne savaime gaunasi, netyciom, o zmogus pats renkasi. Galima ta susizavejima pralaukt, o galima viska isukt, tada suorganizuot pasimatyma ir pabaigti ji lovoje. Jokiu netyciniu atveju as cia nematau.

Del tos isskyrimo paslaugos, tai jau girdeta. Kiek turiu pagundaujanciu draugiu, visos save taip guodzia. Tipo nieko as cia blogo nedarau, nes jie vistiek vienas kitam netiko. Nezinau kaip jusu atveju, bet ten tai tie vienas kitam netinkami zmones buna dazniausiai pragyvene kartu koki desimtmeti ar daugiau, susilauke 2-3iju vaiku, o tada ateina meiluze (paprastai, kai paskutinis vaikas maziukas) ir oplia, nustatoma, jog jie visgi netinkami jie vienas kitam.

Jusu vietoje as ziureciau saves. Ko jums reikia, o ka gaunate. Nikas gal ir nelabai reiksmingas, bet krisleli tiesos pasako apie jus. Jus sakete ne 20ete, tai turetumete gebeti zvelgti blaiviai, be iliuziju ir pagrazinimu.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 09 05, 20:33)

Tai, kad čia viską normaliai parašėte.

Žiūriu blaiviai - aš būčiau idiotė, pasiūlydama jam išsiskirti biggrin.gif ir pagalvočiau, kad jam kažkas negerai su mąstymu, jei jis man dabar pradėtų kalbėti apie skyrybas. Taip, tai stipru, bet šeima yra šeima. Kas bus po dar tiek pat laiko aš nežinau.

Gaunu labai daug, gal tiesiog mažiau galvoti reiktų, o tiesiog mėgautis :)
Atsakyti
Sveiki,

QUOTE(All_about_love @ 2016 09 05, 19:46)

Gaunu labai daug, gal tiesiog mažiau galvoti reiktų, o tiesiog mėgautis :)

Nebijote iklimpti g.gif

Kas jame jus zavi, ko nematote kituose vyruose?
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 09 05, 21:05)
Sveiki,
Nebijote iklimpti  g.gif

Kas jame jus zavi, ko nematote kituose vyruose?

Na, kaip sakoma, bijai vilko, neik į mišką. Per saldu, per gerai, bet kuriuo atveju esu pasiruošusi dramoms ir ašaroms. Žinoma, norėčiau lengvesnių pabaigtuvių, pavyzdžiui, kad staiga jis man nusibostų, bet čia niekas meniu nepatiekia. Jis man apskritai nepatogus ir nei laikui nei vietoj, nei aš svajojau apie tokią padėtį, nei planavau.

Žavi apskritai visuma, bet labiausiai tai, kad jis mane labai palaiko ne kažkokiais pezalais, o realia pagalba. Jokių makaronų, jokių nesąmonių, jokio streso, jokio apsimetinėjimo, jokių dirbtinių vaidinimų. Tiesiog labai gerai jaučiuosi su juo ir man patinka taip jaustis. Mes labai staiga vienas kitu susidomėjom, gerą pusmetį į tą pusę net nežiūrėjau, bet pradėjom daugiau kartu dirbti ir taip nutiko. Niekas darbe ne neįtaria (tikiuosi), o mes tai gerai dirbam, nors kartais labai jau ant ribos viskas būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 05, 17:18)
Kaip melagio ir išdaviko aš jo nematau,

Pas jus dabar rožinių akinių periodas, tai ir nematote. Jis ne tik melagis ir išdavikas, jis dar ir bailys.

Iš vis aš tik tokiose temose sužinau, kad vyras, kuris yra vedęs, apgaudinėja žmoną, išduoda savo šeimą, yra ne melagis, apgavikas, egoistas, nepatikimas ir t.t., o yra tobulas. blink.gif

Jis apgaudinėja ne tik žmoną, bet ir jus, tik to dar nesuvokiate. Jam jūs esate niekas. Jei iš tikrųjų mylėtų, rūpėtumete, jis jau būtų skyrybų eigoje. Dabar jis yra savanaudis vyras, kuriam patogu turėti puikią žmoną ir dar meilužę.

Papildyta:
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 05, 17:18)
Buitis ir tikras gyvenimas su tokiu žmogumi būtų pati didžiausia gyvenimo laimė, mylėčiau ir mylėčiau tokį  biggrin.gif

Mylėtum, mylėtum, o jis tuo metu gulėtų su meiluže, o toji irgi svaigtų kaip jūs, koks jis tobulas ir kaip jinai mylėtų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 06 rugsėjo 2016 - 07:21
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 05, 22:54)
Na, kaip sakoma, bijai vilko, neik į mišką. Per saldu, per gerai, bet kuriuo atveju esu pasiruošusi dramoms ir ašaroms. Žinoma, norėčiau lengvesnių pabaigtuvių, pavyzdžiui, kad staiga jis man nusibostų, bet čia niekas meniu nepatiekia. Jis man apskritai nepatogus ir nei laikui nei vietoj, nei aš svajojau apie tokią padėtį, nei planavau.

Žavi apskritai visuma, bet labiausiai tai, kad jis mane labai palaiko ne kažkokiais pezalais, o realia pagalba. Jokių makaronų, jokių nesąmonių, jokio streso, jokio apsimetinėjimo, jokių dirbtinių vaidinimų. Tiesiog labai gerai jaučiuosi su juo ir man patinka taip jaustis. Mes labai staiga vienas kitu susidomėjom, gerą pusmetį į tą pusę net nežiūrėjau, bet pradėjom daugiau kartu dirbti ir taip nutiko. Niekas darbe ne neįtaria (tikiuosi), o mes tai gerai dirbam, nors kartais labai jau ant ribos viskas būna  biggrin.gif

Zmonai jis makaronus ant ausu kabina, apsimetineja ir dirbtinai vaidina mylinti vyra, ka tik grizes is pagulejimo su kita. Bet jums tai nieko nekabina ir neapsimetineja? Neispasakytas naivumas.

Saket jus nebe jaunikle, bet mastote kaip isimylejusi 15ete. Nepykit.
Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 05, 23:54)
Tiesiog labai gerai jaučiuosi su juo ir man patinka taip jaustis.

Labai gerai jautiesi apsimetinėdama prieš jo žmoną, bendradarbius, kai negalit laisvai vaikščioti, bendrauti, eiti į kavines, kiną, šventes, važiuoti pramogauti laisvai, nebijant, kad kažkas pamatys, slapstotės kaip kiškučiai, gaudai trupinius laiko likusius nuo jo šeimos ir tu gerai jautiesi? g.gif

Kažkada mano draugė taip darė, su vedusiu, bet ji ir sakydavo, jaučiuosi bjauriai, blogai, netenkina tokie ryšiai, kaip moteris esu pažeminta, kai ieškai tik tokių vietų, kur niekas nemato, kai važiuoji, tik tada kai jis gali, kai negali laisvai skambinti, eiti pasivaikščioti, kai negali planuoti, nes viskas atsiremia, kaip jis savo šeimoje susitvarkys. Visas ryšys yra apgaulė. Pirmiausia apgaudinėji save.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 09 06, 08:45)
Zmonai jis makaronus ant ausu kabina, apsimetineja ir dirbtinai vaidina mylinti vyra, ka tik grizes is pagulejimo su kita. Bet jums tai nieko nekabina ir neapsimetineja? Neispasakytas naivumas. 

Aš tai manau, kad ne tik žmonai, bet ir jai. Netikiu, kad nepameluoja, jog negali susitikti, nes turi reikalų ,,dėl darbo'', o tuo tarpu su žmona kažką veikia, pramogauja, pas gimines važiuoja ir t.t. Jis dar tikriausiai ir su ta puikia žmona nemiega. Ji taip tiki. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 06 rugsėjo 2016 - 08:07
QUOTE(Aimeja @ 2016 09 06, 07:18)
Pas jus dabar rožinių akinių periodas, tai ir nematote. Jis ne tik melagis ir išdavikas, jis dar ir bailys.

Iš vis aš tik tokiose temose sužinau, kad vyras, kuris yra vedęs, apgaudinėja žmoną, išduoda savo šeimą, yra ne melagis, apgavikas, egoistas, nepatikimas ir t.t., o yra tobulas.  blink.gif 

Jis apgaudinėja ne tik žmoną, bet ir jus, tik  to dar nesuvokiate. Jam jūs esate niekas. Jei iš tikrųjų mylėtų, rūpėtumete, jis jau būtų skyrybų eigoje. Dabar jis  yra savanaudis vyras, kuriam patogu turėti puikią žmoną ir dar meilužę.
Papildyta:
Mylėtum, mylėtum, o jis tuo metu gulėtų su meiluže, o toji irgi svaigtų kaip jūs, koks jis tobulas ir kaip jinai mylėtų.  biggrin.gif

Aha, žinau, kad rožinis periodas. Visa kita tik spėlionės :)

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 09 06, 07:45)

Saket jus nebe jaunikle, bet mastote kaip isimylejusi 15ete. Nepykit.

Man nekabina, nes nėra kada kabinti. Žmonai meluoja, dėmesio šeimai neskiriama ir tas tikrai žiauru.

QUOTE(Aimeja @ 2016 09 06, 08:03)
Labai gerai jautiesi apsimetinėdama prieš jo žmoną, bendradarbius, kai negalit laisvai vaikščioti, bendrauti, eiti į kavines, kiną, šventes, važiuoti pramogauti laisvai, nebijant, kad kažkas pamatys, slapstotės kaip kiškučiai, gaudai trupinius laiko likusius nuo jo šeimos ir tu gerai jautiesi?  g.gif

Kažkada mano draugė taip darė, su vedusiu, bet ji ir sakydavo, jaučiuosi bjauriai, blogai, netenkina tokie ryšiai, kaip moteris esu pažeminta, kai ieškai tik tokių vietų, kur niekas nemato, kai važiuoji, tik tada kai jis gali, kai negali laisvai skambinti, eiti pasivaikščioti, kai negali planuoti, nes viskas atsiremia, kaip jis savo šeimoje susitvarkys. Visas ryšys yra apgaulė. Pirmiausia apgaudinėji save.
Aš tai manau, kad ne tik žmonai, bet ir jai. Netikiu, kad nepameluoja, jog negali susitikti, nes turi reikalų  ,,dėl darbo'', o tuo tarpu su žmona kažką veikia, pramogauja, pas gimines važiuoja ir t.t. Jis dar tikriausiai ir su ta puikia žmona nemiega. Ji taip tiki.  biggrin.gif  biggrin.gif

Tiesą sakant su žmona beveik niekur nevaro, mes naktį, dieną kartu, kelionėse, darbo metu. Ir šiuo metu jis tikrai ne pas žmoną :)
Kol tai vyksta, aš jaučiuosi labai gerai ir manęs ta situacija nežemina. Jei staiga vyras atsiverstų į tobulą šeimos vyrą ir pradėtų jie leisti laiką, savaitgaliu kartu, ko dabar nėra, tada aš čia nekalbėčiau, seniai būtų viskas baigta.
O kai tenka apsimetinėti prieš bendradarbius nieko tokio, mes žinom, ko nežino jie ir niekada to nesužinos. Bet kai stoviu akis į akį su žmona, tada man nekas, liežuvis pinasi, kalbėtis nenoriu...
Papildyta:
Vienas didžiulis trūkumas, kad turiu slėpti savo mylimąjį nuo visų, nors visi ne akli, žino, kad kažkas yra. Tie visi klausinėjimai man nepatinka, kad turiu meluoti, o ne pati situacija. Antras didžiulis trūkumas, kad jaučiu, kad gali būti daug ašarų ir skausmo. Todėl čia ir kalbu. Nėra pagrindo nervintis dėl rytojaus, tačiau nerimą jaučiu, pripratau prie to žmogaus ir aš jo noriu savo gyvenime.
Tas savinimasis yra negerai, suprantu. Visi kiti dalykai, tokie kaip pažeminimas, manęs neveikia, kaip jautiesi, toks ir būsi. Man visas dėmesys 100 proc, koks čia pažeminimas? Kad sutikau žmogų, kuris daro mane laimingą ir aš jį? Pažaisim, atsibos, paverksim, gyvensim toliau. Nors niekas nežino kaip bus, viena žinom abu, kad vienas kito mesti nežadam.
Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 06, 10:51)
Man visas dėmesys 100 proc, koks čia pažeminimas?

Tau 100 proc. dėmesys, su žmona jokių savaitgalių, neskiria dėmesio, būna tik su tavim, tai kodėl jis nesiskiria? Kodėl? g.gif Kam tada tai žmonai meluoti, apgaudinėti, jei nemyli, nu normalus, protingas vyras, tai išsiskirtų ir eitų pas mylimą moterį, t.y. pas tave ir gyvenat sau kartu laimingai.
Koks tikslas gyventi dvigubą gyvenimą, jai su tavim jam gerai ir visas laikas tau?

Tik jau nepradėk apie tai, kad dabar ne laikas, negali, žmona jautri, vaikai, verslas, finansai, turtai, negali, nes prieš giminę gėda, draugus ir t.t. Nes tai standartiniai vedusių vyrų makaronai. biggrin.gif

O vaikų jis turi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 06 rugsėjo 2016 - 10:11