Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(virga @ 2017 11 26, 12:20)
Kaip as tave suprantu. Ner blogiau uz neuzbaigtus santykius. Jei tai jis nenori susitikti, tai vistiek netikiu, kad jam neskauda. Bet idomus tie vyrai. Pradesiu netiketi meile. smile.gif

Ir aš nžn kas jam yra smile.gif
Mes kaip ir nepabaigėm niekaip. Taip nustojom susitikti, vėliau nustojom rašyti vienas kitam.
Versijos nuo - jam aš rūpiu, bet nenori įtakoti mano sprendimų dėl skyrybų - iki - susirado kitą ir leidžia pačiai susiprast, kad atsibodau, arba tiesiog atsibodau biggrin.gif Bet tai kodėl tiesiog nepasakyti, a? Va šito tai tikrai nesuprantu.

Anyway.. I'll survive biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 26 lapkričio 2017 - 12:45
QUOTE(mrau @ 2017 11 26, 12:45)
Mes kaip ir nepabaigėm niekaip. Taip nustojom susitikti, vėliau nustojom rašyti vienas kitam.
Versijos nuo - jam aš rūpiu, bet nenori įtakoti mano sprendimų dėl skyrybų - iki - susirado kitą ir leidžia pačiai susiprast, kad atsibodau, arba tiesiog atsibodau  biggrin.gif Bet tai kodėl tiesiog nepasakyti, a? Va šito tai tikrai nesuprantu.

Anyway.. I'll survive  biggrin.gif

As netikiu, kad jis nejaute to pacio ka ir tu. Tai buvo ne dienos ir net ne sav. romanas. Gali buti, kad jis pabijojo savo jausmu. Uzslopino vardan issaugoti savo seima. O tau atidare duris geresniems santykiams. Tikiu, kad taip bus. Todel to ir linkiu tau is visos sirdies. 🌺❤
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 26 lapkričio 2017 - 12:55
QUOTE(virga @ 2017 11 26, 12:51)
As netikiu, kad jis nejaute to pacio ka ir tu. Tai buvo ne  dienos ir net ne sav. romanas. Gali buti, kad jis pabijojo savo jausmu. Uzslopino vardan issaugoti savo seima. O tau atidare duris geresniems santykiams. Tikiu, kad taip bus. Todel to ir linkiu tau is visos sirdies. 🌺❤

Ačiū, Virga 4u.gif
Paskutinėmis mano žiniomis, jis skiriasi irgi. Jei nepersigalvojo.

Aš irgi tikiu, kad man bus geriau. Išsigedėsiu ir tada bus geriau smile.gif
Atsakyti

*Bet tai kodėl tiesiog nepasakyti, a? Va šito tai tikrai nesuprantu.

**Anyway.. I'll survive biggrin.gif

* Nes vyrai yra “silpnoji” lytis. Bent jau emociskai tai tikrai. Ne visi, bet nemegsta jie aiskintis, nemegsta dramu, jausmu. Jiems tiesiog lengviau nuo visko pabegti. Viso to ir as nesuprantu/nenoriu suprasti. Mano nuomone, jeigu jau buvo kazkokie santykiai, tai bent jau turek garbes ir pagarbos kitam asmeniui ir nutrauk juos zodziais, o ne dingimu...

** Stiprybes.

Kaip manai, jeigu jis apsireikstu po savaites/menesio, ar duotum jam sansa? 

Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2017 11 26, 17:29)
** Stiprybes.</p><p></p><p>Kaip manai, jeigu jis apsireikstu po savaites/menesio, ar duotum jam sansa? </p>

Norėčiau pasakyti, kad tikrai NE, bet.. nesu tuo tikra smile.gif

Reikia čia naujų istorijų!!! Kur jūs ištvirkėlės, a? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 26 lapkričio 2017 - 19:37

Tada jam labai sunkus metas. Kad ir kaip skaudu tą suprast, bet jiems tai atrodo pasaulio pabaiga (nepaisant to, kad meilės ten nebėra). Jei nesmerksi nežinodama visų detalių ir gyvensi nelaukdama toliau, kas ten žino kas bus, kai jis išsilaižys žaizdas. Gaila, kad nepasako nieko, kokia tai kankynė. Kažkada kai man svarbus žmogus ėmė ir pradingo, visiškai nieko nepasakęs, sapnuodavau jį kiekvieną naktį ir atsikėlus verkdavau, norėdavau kad bent ką pasakytų. Padėjo kitas žmogus. 

O mano situacija tokia, apie kokią svajojau. Bet galima iš proto išeit! Norisi jau kartu gyventi, norisi kartu džiaugtis 100 proc...  Kol dar ten viskas baigsis, tai gal pražilsiu. Su mumis viskas geriau nei gali būti, tačiau tos skyrybos yra kažkas siaubingo. Norėtųsi išnykt ir atsirast po 2 metų.  Bet mes negalim vienas be kito nė dienos, čia būtų per didelis skausmas vardan neaišku ko, gal kažkokių principų, kad esu vienintelė, bet vis dar kaip šešėlis. Ir dar turiu tokiu būti, tiesiog privalau, kad nebūtų dar didesnių problemų. Draugai, artimieji, giminės, darbai, kaip viskas sudėtinga... Man atrodo su mano skyrybom viskas daug paprasčiau buvo (taip atrodo dabar, o tuo metu buvo taip pat tragedija, bet po kelių metų praėjo). 

Ačiū, Virga 4u.gif
Paskutinėmis mano žiniomis, jis skiriasi irgi. Jei nepersigalvojo.

Aš irgi tikiu, kad man bus geriau. Išsigedėsiu ir tada bus geriau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Sky_ @ 2017 11 25, 18:36)
Tai lai bent ta fantazijų mergaitė apsireiškia.. įdomu kaip jai ten.. bigsmile.gif

Cia apie mane?
As neturiu ko pasakoti:)
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2017 11 26, 12:20)
Ner blogiau uz neuzbaigtus santykius.

Yra, čia ne blogiausias variantas.

QUOTE(mrau @ 2017 11 26, 12:45)
Versijos nuo - jam aš rūpiu, bet nenori įtakoti mano sprendimų dėl skyrybų - iki - susirado kitą ir leidžia pačiai susiprast, kad atsibodau, arba tiesiog atsibodau  biggrin.gif Bet tai kodėl tiesiog nepasakyti, a? Va šito tai tikrai nesuprantu.

Anyway.. I'll survive  biggrin.gif

Kartais geriau nežinot tikrosios versijos, iš savos patirties sakau. Linkiu likt su šviesiais prisiminimais iš patirties 4u.gif

O nepasakymas tai kaip ir aiškus - net šeimose žmonės dažnai vengia atvirumo, tai ko norėt iš meilužių, kur niekas niekam neprivalo. Ką jam duotų pasakymas?

Lengvo sveikimo, mrau 4u.gif
Atsakyti
Koks blogesnis variantas, Orchird?
Atsakyti

tai ko norėt iš meilužių, kur niekas niekam neprivalo. Ką jam duotų pasakymas?

Kaip tai niekas niekam nieko neprivalo? tai tik pasirasyti popieriai sukuria kazkokia atsakomybe? kiekvienas rysys uzmegstas nesa atsakomybe, nesvarbu kokie tie rysiai, "legalus" ar "nelegalus" :)

Mes visada atsakom uz savo veiksmus, ir uz tai kokias viltis sukuriam kitam zmogui, kokius jausmus jie patiria ir del musu prisilietimmo ju gyvenime. O aiskumo, manau, dauguma nori, kas kodel ,kaip, tada lengviau susivokt savyje ir situacijoje, nes kol nepadetas taskas, dar vyksta kazkoks laukimas tikriausiai...

Bet taip is dalies jus teisi, jei zmogus turi meiluze/meiluzi is jo/jos aplamai mazai atsakomybes galima tiketis, tai nera labai patikimas zmogus ir dora ir morale ten po dideliu dulkiu sluoksniu...

cia kaip tiketis is vagies saziningumo... o tokie zmones vagia kitu gyvenimus...

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 12 29, 01:30)
cia kaip tiketis is vagies saziningumo... o tokie zmones vagia kitu gyvenimus...

Graziai cia paraset ir, manau, teisingai... Tai galioja, beje, ir kai nesusituoke susitikeja, vienas isimylejes, neriasi is kailio, dovanoja dovanas, kitas - zino, kad nemyli ir tik zaidzia, naudojasi laikui praleisti, saviverte pasikelti ir pan. Paskui pasako, kad daugiau nenori susitikineti ir dar vercia kiaules akis, neva ko cia lendi inksdamas, as tau nieko nezadejau angel.gif
Atsakyti

Graziai cia paraset ir, manau, teisingai... Tai galioja, beje, ir kai nesusituoke susitikeja, vienas isimylejes, neriasi is kailio, dovanoja dovanas, kitas - zino, kad nemyli ir tik zaidzia, naudojasi laikui praleisti, saviverte pasikelti ir pan. Paskui pasako, kad daugiau nenori susitikineti ir dar vercia kiaules akis, neva ko cia lendi inksdamas, as tau nieko nezadejau angel.gif

Taip teisingai, kiap ir sakiau visai nesvarbu tie teisiniai statusai, jei suteiki zmogui vilti, tai suteiki... suprantu, kad ne visi santykiai gali vesti i gyvenima kartu ilgai ir laimingai, bet turi juk buti saziningumas, jei suvokei, kad su tuo zmogum nepakeliaui tai ir pasakyk saziningai...

Atsakyti