Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(pasikeitusi @ 2017 09 04, 06:38)
Ka turite omeny sakydama nebuna  "siaip sau" ?

QUOTE(Milvaja @ 2017 09 15, 17:33)
Aš irgi nesupratau šios frazės.All about love, parašyk daugiau.  smile.gif

Bandau speti, kad turi galvoje, kad ilgas romanas=meile ir rimti santykiai unsure.gif

Ar as klystu All about Love hmm.gif
Atsakyti

Sveiki :) Na, taip, laikas viską sudėlioja.  

Kaip mes abu ir esame kalbėję, jei iš abiejų pusių tai nebūtų rimtas ir gilus ryšys, paremtas paviršutiniškais dalykais, mūsų abiejų seniai nebūtų likę, nes abu jaučiame diskomfortą dėl to, kad turime gyventi slaptą gyvenimą. Antras dalykas, ką aš ir turėjau omenyje - jei santykiai šeimoje nėra gilūs, artimi, tai tuomet yra tikimybė, kad anksčiau ar vėliau vienas ar abu sutiks sau artimesnius žmones. Niekas nieko nekaltina, priežasčių gali būti labai įvairių kodėl vyras ir žmona yra, ar tampa svetimi vienas kitam.  

Aš nekalbu apie tokius, kuriems turėti antrą moterį yra vienas iš pasilinksminimo būdų ar šiaip norisi jam kažkokių kitokių potyrių. Aš kalbu apie normalius žmones, kurie kartais net nesupranta, kad yra šeimose nelaimingi, kai kurie supranta, bet apie tai negalvoja, tiesiog gyvena, kai kurie bando spręsti problemas, bet nepavyksta... Taip gyvenant staiga sutinka kažką, su kuriuo daug paprasčiau. Nėra jokios istorijos, nėra jokių užsilikusių skaudulių, su kuriuo ir elgiesi šiek tiek kitaip, nes turi patirties. Jei tas kitas leidžia save pažinti iki galo, nepabėga, atsitinka taip,  kad jie, nepaisant turtų, vaikų, aplinkos, giminių spaudimo ir kitų trukdžių, nusprendžia būti kartu. Nes jau žinai kaip geriau, ar kitaip, ar paprasčiau gali būti.  Šitoje vietoje reikėtų pasakyti, kad būna ir klaidų, normalu, kad žmonės klysta, bet tokie dalykai iškart pasimato, ypač jei žmonės yra pakankamai patyrę savo gyvenime. 

Dabar labai sunkus laikas, bet taip ir turi būti, nes paprastai šitie dalykai neišsisprendži.  Visokios peštynės ir paskalos. Bet mes kažkaip galvojam, kad susitvarkysim :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo All_about_love: 18 rugsėjo 2017 - 01:02
Perskaicius sias mintis atsiminiau daina.

Leonard Cohen - In my secret life
Atsakyti

Keisti sutvėrimai tos moterys. Imi nuotykiams, gauni su visu dvasingumu po kiek laiko. Nei bėgt, nei rėkt. 

Atsakyti
Ir ką, blogai?
Prašom konkrečiau...
Your story, please.... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Ir ką, blogai?
Prašom konkrečiau...
Your story, please.... biggrin.gif4u.gif

Sutinki žmogų, su kuriuo gera ir net labai gera prasiblaškyti. Abu lyg ir sutariate, kad be jausmų. Po kiek laiko prasideda dūsavimai. O tada jau prasideda "labai dirbu", problemos šeimoj, darbe... Natūraliai tikiesi, kad ji susipras (nesinori sakyti, kad na nereikia man tavo jausmų ir naujos šeimos). Plauki toliau.

Atsakyti
nu nežinau...kaip ten sexas gali būųti be jausmų. ax.gif
be meilės-tai suprantu, bet be jausmų....
hmmm.
kopuliacija ir tiek?
tai kodėl pats rašai "GERA prasiblaškyti?"
juk žodis "gera" susijęs su kažkokiu jausmu.

man tai atvirkščiai. vyrai lb pažeidžiami, net meilužiai. tai jie ten padūsauja, ir gerokai. kad ir dėl to pačio prasiblaškymo (dažnumo, greitumo, ir tt.) ir pačio sexo. biggrin.gif
Atsakyti
As jau ir teisme pabuvojau, beliko tik sprendimo isiteisejimas. Po teismo su vyru apsikabinom, padekojom uz praleistus metus. Nebuvom vienas kitam skirti, galbut reikejo anksciau tapt laimingesnei ir nesikankinti.

Mrau, kaip Tu?
Atsakyti
Tai su kiekvienu taip ir apsikabinsi/m po kažkiek metų.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2017 09 30, 19:24)
As jau ir teisme pabuvojau, beliko tik sprendimo isiteisejimas. Po teismo su vyru apsikabinom, padekojom uz praleistus metus. Nebuvom vienas kitam skirti, galbut reikejo anksciau tapt laimingesnei ir nesikankinti.

Mrau, kaip Tu?

Saunuole. Smagu, kad mokejote/sugebejote graziai issikirti. Sveikinu ir linkiu naujo graziaus gyvenimo! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 01 spalio 2017 - 10:37

nu nežinau...kaip ten sexas gali būųti be jausmų. ax.gif
be meilės-tai suprantu, bet be jausmų....
hmmm.
kopuliacija ir tiek?
tai kodėl pats rašai "GERA prasiblaškyti?"
juk žodis "gera" susijęs su kažkokiu jausmu.

man tai atvirkščiai. vyrai lb pažeidžiami, net meilužiai. tai jie ten padūsauja, ir gerokai. kad ir dėl to pačio prasiblaškymo (dažnumo, greitumo, ir tt.) ir pačio sexo. biggrin.gif

Nes tais padūsavimais kuriam laikui prisiriša moterį. Jie juk puikiai supranta, ko reikia. Ne, čia ne tik seksas, čia TU, tik dėl tavęs nusidedu žmonai, Tu tokia išskirtinė, kad elgiuosi lyg beprotis ir tt. ir pan.

Atsakyti
o ką, ne taip?
iš dalies gi tiesa.
ir išvis, meilužė aukščiau. aukščiau už žmoną - jei taip mąstant. tai su meiluže vyras apgaudinėja žmoną. žmona yra toji, kuri "išbandytas reikalas" ir niekur nedings.

čia, aišku, vienas požiūris. smile.gif
Atsakyti