Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(Pasakų fėja @ 2017 07 23, 23:35)
Du mėnesiai..Dokumentai šiom dienom bus teisme.Gailiuos tik to kad anksciau tam nesiryžau..

Ir kaip procesas? Juda?

QUOTE(black*orchid @ 2017 07 28, 08:48)
Jis su žmona skiriasi?
Na ir kaip jūsų santykiai dabar, taškas visgi ar atnaujinot?

Jo, skiriasi.. Na, labia smulkiai neklausinėju, bet taip.

Jio... back again.. Kažkiek iš savo depresijų išlipo ir vėl viskas on top. Tik jau aš dabar labai atsargiai į viską žiūriu. Susitinkam - valio, ne - nepergyvenu.

O šiaip irgi skiriuosi, buvau jau su advokate susitikus. Nebus čia lengvas reikalas, bet.. pasiekiau tokią stadiją, kad man dzin kaip, bet noriu išsiskirt. Jo, jis labai geras tėvas, bet na.. negaliu aš aukotis tiek. Jau kuris laikas net nenoriu namo eiti, jei jis yra ten. Grįždama jei matau jo mašiną, tai net supykina.
Jis skirtis nesutinka, jis labai mane myli, jis manes nevertino, padarys viską, kad aš būčiau laiminga ir tt ir tt (jis man taip sako dabar), bet aš niekuo nebetikiu. Mes esame labai skirtingi, labai. Kažkada tai buvo žavu, bet su laiku skirtingumas tik labiau erzina.
Vis man galvoje sukosi ta kažkieno mintis, kad tik silpni žmonės gyvena tokiuose santykiuose, ir, kadangi aš stipri moteris biggrin.gif turiu tai nutraukti.

Tai su pagunda skiriamės abu. Tiesa, jam apie save nesakiau dar. Gal ir nesakysiu, nežinau..
Papildyta:
QUOTE(Pasakų fėja @ 2017 07 30, 16:50)
Jeigu nėra meilės, nėra ir pavydo. Aš ir vyro nepavydėjau..Užtad dabar pavydas deginte degina..

Na na.. Kam ir ko tu pavydi? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Suinteresuotas @ 2017 07 31, 10:36)
O jei tai mano fetišas?  rolleyes.gif

Visiškai suprantama ir puiku, kad jums abiems tai tinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(black*orchid @ 2017 08 09, 22:02)
Kai netikt ėmė labiau nei patiko - pribrendau sprendimui.

Sveikinu priėmus sprendimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 24 rugpjūčio 2017 - 09:42
Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 24 rugpjūčio 2017 - 10:22
mrau suprantu ir palaikau tave. 4u.gif

Moteris mili ta vera su kuriuo miega Tai ne mano zodziai, bet taip yra.

O vaikai uzaugs ir tures savo gyvenimus. Tevo meile niekur nedings. Bet procesas nemalonus. Ka ir sakyti. Bet ir tai praeis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2017 08 24, 10:22)
Stiprybes  4u.gif

QUOTE(virga @ 2017 08 25, 07:57)
mrau suprantu ir palaikau tave.  4u.gif

Moteris mili ta vera su kuriuo miega Tai ne mano zodziai, bet taip yra.

O vaikai uzaugs ir tures savo gyvenimus. Tevo meile niekur nedings. Bet procesas nemalonus. Ka ir sakyti. Bet ir tai praeis.  mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2017 08 25, 13:30)

Miegodama rasiau ir tiek klaidu padariau viename sakinyje. Bet supratai ka norejau pasakyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suinteresuotas @ 2017 07 26, 11:05)
Seksas su kitu man žinant, tai yra ribose ir klausimas ar tada tai gali būti traktuojama kaip "apgaudinėjimas"?  mirksiukas.gif

niekada negali zinot, ar viska pasako
Papildyta:
QUOTE(Idem @ 2017 08 03, 17:53)
Kartais pareigos ir darbas nustelbia meilės reikalus. O jei verslai nesiseka, tai puikiai suprantu. Gi šeima, vaikai. Gerai, kai pas tave stabilumas, darbe įprasta rutina, tai ir nesupranti, kad kartais būna kitaip, kai galvoji, kaip čia sugebėt dar nusipraust prieš miegą.

tai tera kliedesiai ir tiek. kai vyras labai nori, labai rupi jam, tai tikrai tikrai ras laiko bent minimaliam demesiui, net jeigu dangus ant galvos griuva . rolleyes.gif (asmen. patirtis)
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2017 08 24, 09:57)
Ir kaip procesas? Juda?

O šiaip irgi skiriuosi, buvau jau su advokate susitikus. Nebus čia lengvas reikalas, bet.. pasiekiau tokią stadiją, kad man dzin kaip, bet noriu išsiskirt. Jo, jis labai geras tėvas, bet na.. negaliu aš aukotis tiek. Jau kuris laikas net nenoriu namo eiti, jei jis yra ten. Grįždama jei matau jo mašiną, tai net supykina.
Jis skirtis nesutinka, jis labai mane myli, jis manes nevertino, padarys viską, kad aš būčiau laiminga ir tt ir tt (jis man taip sako dabar), bet aš niekuo nebetikiu. Mes esame labai skirtingi, labai. Kažkada tai buvo žavu, bet su laiku skirtingumas tik labiau erzina.
Vis man galvoje sukosi ta kažkieno mintis, kad tik silpni žmonės gyvena tokiuose santykiuose, ir, kadangi aš stipri moteris biggrin.gif turiu tai nutraukti.

Na na.. Kam ir ko tu pavydi? smile.gif

Data jau turiu...
Sveikinu priemus ir Tave sprendima 4u.gif
O as meiluze but ir trupiniu nenoriu, noriu visko. Ir turesiu. Su Juo wub.gif Vyru, kuris man parode gyvenimo vertybes, kurio pavydziu, kuri branginu ir kuriam atiduodu visa save.
Papildyta:
QUOTE(VėjoVaikas @ 2017 08 27, 15:21)

tai tera kliedesiai ir tiek. kai vyras labai nori, labai rupi jam, tai tikrai tikrai ras laiko bent minimaliam demesiui, net jeigu dangus ant galvos griuva .  rolleyes.gif  (asmen. patirtis)

Pritariu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakų fėja: 27 rugpjūčio 2017 - 21:26
QUOTE(VėjoVaikas @ 2017 08 27, 15:21)
tai tera kliedesiai ir tiek. kai vyras labai nori, labai rupi jam, tai tikrai tikrai ras laiko bent minimaliam demesiui, net jeigu dangus ant galvos griuva .  rolleyes.gif  (asmen. patirtis)

Na, nežinau. Visokių žmonių būna ir visokių problemų ir reagavimo į jas būdų. Visi mes skirtingi. Nebūčiau tokia kategoriška smile.gif
Dar kai pažįstami pirmą pusmetį ar ketvirtus metus tai irgi skiriasi tas dėmesys ar rūpesčio parodymas.
Papildyta:
QUOTE(Pasakų fėja @ 2017 08 27, 21:28)
Data jau turiu...
Sveikinu priemus ir Tave sprendima 4u.gif
O as meiluze but ir trupiniu nenoriu, noriu visko. Ir turesiu. Su Juo wub.gif Vyru, kuris man parode gyvenimo vertybes, kurio pavydziu, kuri branginu ir kuriam atiduodu visa save.

Sveikinu smile.gif
O jūs kaip sutarėte? Bendru sutarimu?
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2017 08 28, 08:31)

Sveikinu smile.gif
O jūs kaip sutarėte? Bendru sutarimu?

Bendru..Buvo visko..Žadejo ir visko..Tačiau visa tai nutiko per vėlai.
Atsakyti

Sveiki. Kažkada rašiau čia, daugiau skaitau :)

Viskas gyvenime susidėlioja taip gražiai, kaip kokioje mozaikoje. Net nepatikėtum, kaip atsitinka. Pas mane irgi judesys :) Aišku aš tai žinojau, kad tai tik laiko ir kantrybės klausimas, bet nemaniau, kad taip greitai tai įvyks. Ilgalaikių romanų nebūna šiaip sau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo All_about_love: 29 rugpjūčio 2017 - 21:06
QUOTE(All_about_love @ 2017 08 29, 22:58)
Viskas gyvenime susidėlioja taip gražiai, kaip kokioje mozaikoje. Net nepatikėtum, kaip atsitinka. Pas mane irgi judesys smile.gif Aišku aš tai žinojau, kad tai tik laiko ir kantrybės klausimas, bet nemaniau, kad taip greitai tai įvyks. Ilgalaikių romanų nebūna šiaip sau. </p>

Ka turite omeny sakydama nebuna "siaip sau" ?
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2017 09 04, 07:38)
Ka turite omeny sakydama nebuna  "siaip sau" ?

Aš irgi nesupratau šios frazės.All about love, parašyk daugiau. smile.gif
Atsakyti