QUOTE(Pasakų fėja @ 2017 07 23, 23:35)
Du mėnesiai..Dokumentai šiom dienom bus teisme.Gailiuos tik to kad anksciau tam nesiryžau..
Ir kaip procesas? Juda?
QUOTE(black*orchid @ 2017 07 28, 08:48)
Jis su žmona skiriasi?
Na ir kaip jūsų santykiai dabar, taškas visgi ar atnaujinot?
Na ir kaip jūsų santykiai dabar, taškas visgi ar atnaujinot?
Jo, skiriasi.. Na, labia smulkiai neklausinėju, bet taip.
Jio... back again.. Kažkiek iš savo depresijų išlipo ir vėl viskas on top. Tik jau aš dabar labai atsargiai į viską žiūriu. Susitinkam - valio, ne - nepergyvenu.
O šiaip irgi skiriuosi, buvau jau su advokate susitikus. Nebus čia lengvas reikalas, bet.. pasiekiau tokią stadiją, kad man dzin kaip, bet noriu išsiskirt. Jo, jis labai geras tėvas, bet na.. negaliu aš aukotis tiek. Jau kuris laikas net nenoriu namo eiti, jei jis yra ten. Grįždama jei matau jo mašiną, tai net supykina.
Jis skirtis nesutinka, jis labai mane myli, jis manes nevertino, padarys viską, kad aš būčiau laiminga ir tt ir tt (jis man taip sako dabar), bet aš niekuo nebetikiu. Mes esame labai skirtingi, labai. Kažkada tai buvo žavu, bet su laiku skirtingumas tik labiau erzina.
Vis man galvoje sukosi ta kažkieno mintis, kad tik silpni žmonės gyvena tokiuose santykiuose, ir, kadangi aš stipri moteris turiu tai nutraukti.
Tai su pagunda skiriamės abu. Tiesa, jam apie save nesakiau dar. Gal ir nesakysiu, nežinau..
Papildyta:
QUOTE(Pasakų fėja @ 2017 07 30, 16:50)
Jeigu nėra meilės, nėra ir pavydo. Aš ir vyro nepavydėjau..Užtad dabar pavydas deginte degina..
Na na.. Kam ir ko tu pavydi?
Papildyta:
QUOTE(Suinteresuotas @ 2017 07 31, 10:36)
O jei tai mano fetišas?
Visiškai suprantama ir puiku, kad jums abiems tai tinka
Papildyta:
QUOTE(black*orchid @ 2017 08 09, 22:02)
Kai netikt ėmė labiau nei patiko - pribrendau sprendimui.
Sveikinu priėmus sprendimą