Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

Dar nebuvau sutikusi nepavydaus vyro.
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 07 30, 15:00)
Dar nebuvau sutikusi nepavydaus vyro.

Jeigu nėra meilės, nėra ir pavydo. Aš ir vyro nepavydėjau..Užtad dabar pavydas deginte degina..
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 07 29, 15:37)
Man vis tiek yra sunku patikėti, kad tu nepavydi savo žmonos.  unsure.gif

O jei tai mano fetišas? rolleyes.gif
Atsakyti
Suinteresuotas, šiandien man atėjo į galvą tokia keista mintis. unsure.gif Tai gal jūs užsiimate trise grupiniu seksu? blush2.gif
Atsakyti

Juk rase, kad prieskonius zmona parupina...

Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 07 31, 20:01)
Suinteresuotas, šiandien man atėjo į galvą tokia keista mintis.  unsure.gif  Tai gal jūs užsiimate trise grupiniu seksu?  blush2.gif

Įžvalgi kokia 4u.gif rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suinteresuotas: 01 rugpjūčio 2017 - 08:20
QUOTE(Suinteresuotas @ 2017 08 01, 08:19)
Įžvalgi kokia 4u.gif  rolleyes.gif  ax.gif

Labas rytas, kažkodėl paskutiniu metu per daug apie tave mąstau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 08 01, 08:33)
Labas rytas, kažkodėl paskutiniu metu per daug apie tave mąstau  hihihi.gif

Smagu girdėti, matomai patinka post'ai mano ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2017 07 14, 23:15)
Oho. Ar seniai?

O mes ką..
Jis toks žmogus, kuris nori būti vienas kai turi problemų. Ir dabar toks etapas. Skiriasi jis, turi nesklandumų su verslais. Aš ilgai buvau kantri, vis kalbinau, kažkaip kibinau visaip. Nu bet ir man nusibodo. Tai va po kokio beveik pusmečio mano iniciatyvos rodymo, buvo du mėnesiai visiškos tylos iki kol parašiau jums čia.
Bet aš žinau, kad buvau labai jį įsimylėjus. Prieš keletą dienų tik pagalvojau, kad pagaliau gal pradeda žaizda sieloje kažkiek trauktis, gal čiut mažiau jau skauda. Tai jis *** išlindo vėl.. nesuprantu kas jam darosi, ko jis iš manęs nori ir ko aš pati jau dabar noriu. Greičiausiai gal kad paliktų ramybėj. Nes jei jis parodys interesą atnaujinti santykius, tai suskysiu...

Netikiu, kad taip ir baigsit. Kažkuria prasme prisirišę esat vienas prie kito.

QUOTE(Pasakų fėja @ 2017 07 24, 00:35)
Du mėnesiai..Dokumentai šiom dienom bus teisme.Gailiuos tik to kad anksciau tam nesiryžau..

Kaip Tu?Ar tęsiat santykius visgi?

Kaip tavo simpatijos? Dėl vyro tai sveikinu, iš tavo pasakojimų geras kelmas jis atrodė. Gal rasi tokį, kad net trečio nereikės.
Papildyta:
QUOTE(Sėlija*** @ 2017 07 15, 08:47)
<p>Jei du menesius taves nereikejo, tai nesuprantu meiles tokios..</p>

Kartais pareigos ir darbas nustelbia meilės reikalus. O jei verslai nesiseka, tai puikiai suprantu. Gi šeima, vaikai. Gerai, kai pas tave stabilumas, darbe įprasta rutina, tai ir nesupranti, kad kartais būna kitaip, kai galvoji, kaip čia sugebėt dar nusipraust prieš miegą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idem: 03 rugpjūčio 2017 - 16:53

Netikiu, kad taip ir baigsit. Kažkuria prasme prisirišę esat vienas prie kito.

Kaip tavo simpatijos? Dėl vyro tai sveikinu, iš tavo pasakojimų geras kelmas jis atrodė. Gal rasi tokį, kad net trečio nereikės.
Papildyta:
Kartais pareigos ir darbas nustelbia meilės reikalus. O jei verslai nesiseka, tai puikiai suprantu. Gi šeima, vaikai. Gerai, kai pas tave stabilumas, darbe įprasta rutina, tai ir nesupranti, kad kartais būna kitaip, kai galvoji, kaip čia sugebėt dar nusipraust prieš miegą.

Bet juk tame gali buti bent retos zinutes, ar skambuciai.

Atsakyti
QUOTE(Fate Fate @ 2017 07 28, 12:58)
</blockquote><p>Baigei tuos santykius? Bet kodel jei viskas tiko ir patiko?</p>

Ne viskas tiko, nors ir patiko. Kai netikt ėmė labiau nei patiko - pribrendau sprendimui.
Atsakyti

Bet juk tame gali buti bent retos zinutes, ar skambuciai.

Moterims labai patinka save apgaudineti :)

Atsakyti