Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(Suinteresuotas @ 2017 07 25, 13:32)
Tikrai taip, kai žinai kas vyksta ir ribas esi apsitaręs, viskas paprasčiau  mirksiukas.gif  rolleyes.gif

Negali būti niekada šimtu procentu tikras, kad žmona tavęs neapgaudinėja. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 07 25, 13:50)
Negali būti niekada šimtu procentu tikras, kad žmona tavęs neapgaudinėja.  unsure.gif

O jei ji tą daro su mano žinojimu ir leidimu? Tai ar gali būti tada "apgaudinėjimas"? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Suinteresuotas @ 2017 07 25, 14:05)
O jei ji tą daro su mano žinojimu ir leidimu? Tai ar gali būti tada "apgaudinėjimas"?  rolleyes.gif

Na tada aiškiau paaiškink, ką pagal jus reiškia "ribos", aš nelabai suprantu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 07 25, 14:45)
Na tada aiškiau paaiškink, ką pagal jus reiškia "ribos", aš nelabai suprantu.  smile.gif

Seksas su kitu man žinant, tai yra ribose ir klausimas ar tada tai gali būti traktuojama kaip "apgaudinėjimas"? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suinteresuotas @ 2017 07 26, 10:05)
Seksas su kitu man žinant, tai yra ribose ir klausimas ar tada tai gali būti traktuojama kaip "apgaudinėjimas"?  mirksiukas.gif

Tada žinoma, kad nėra apgaudinėjimas jūsų atveju.
Bet kodėl žmona ieško kitų sex partnerių, kažkas netenkina jūsų santykiuose? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 07 26, 15:50)
Tada žinoma, kad nėra apgaudinėjimas jūsų atveju.
Bet kodėl žmona ieško kitų sex partnerių, kažkas netenkina jūsų santykiuose?  unsure.gif

Papildomi prieskoniai mums abiems rolleyes.gif
Atsakyti
Suinteresuotas, ir tu ieškai papildomų prieskonių? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 07 26, 18:44)
Suinteresuotas, ir tu ieškai papildomų prieskonių?  rolleyes.gif

Kol kas užtenka tų prieskonių, kuriuos žmona parūpina rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2017 07 14, 23:15)
O mes ką..
Jis toks žmogus, kuris nori būti vienas kai turi problemų. Ir dabar toks etapas. Skiriasi jis, turi nesklandumų su verslais. Aš ilgai buvau kantri, vis kalbinau, kažkaip kibinau visaip. Nu bet ir man nusibodo. Tai va po kokio beveik pusmečio mano iniciatyvos rodymo, buvo du mėnesiai visiškos tylos iki kol parašiau jums čia.
Bet aš žinau, kad buvau labai jį įsimylėjus. Prieš keletą dienų tik pagalvojau, kad pagaliau gal pradeda žaizda sieloje kažkiek trauktis, gal čiut mažiau jau skauda. Tai jis *** išlindo vėl.. nesuprantu kas jam darosi, ko jis iš manęs nori ir ko aš pati jau dabar noriu. Greičiausiai gal kad paliktų ramybėj. Nes jei jis parodys interesą atnaujinti santykius, tai suskysiu...

Jis su žmona skiriasi?
Na ir kaip jūsų santykiai dabar, taškas visgi ar atnaujinot?

Kažin čia buvo nors viena ilgai meilužiavusi be jokio jausmo? Aš pati čia skiedžiau, kad tik sexas riša, bet vistik gerai apspangus buvau. Anyway, pabaigt tuos santykius buvo geriausias sprendimas mano gyvenime.
Atsakyti

Jis su žmona skiriasi?
Na ir kaip jūsų santykiai dabar, taškas visgi ar atnaujinot?

Kažin čia buvo nors viena ilgai meilužiavusi be jokio jausmo? Aš pati čia skiedžiau, kad tik sexas riša, bet vistik gerai apspangus buvau. Anyway, pabaigt tuos santykius buvo geriausias sprendimas mano gyvenime.

Baigei tuos santykius? Bet kodel jei viskas tiko ir patiko?

Atsakyti
QUOTE(Suinteresuotas @ 2017 07 27, 08:31)
Kol kas užtenka tų prieskonių, kuriuos žmona parūpina  rolleyes.gif  biggrin.gif

Man vis tiek yra sunku patikėti, kad tu nepavydi savo žmonos. unsure.gif
Atsakyti

O ko cia pavydet, jei sieja tik buitis ir vaikai?

Atsakyti