Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(Suinteresuotas @ 2017 07 10, 10:09)
Ar naudojat Tinder programėlę?  rolleyes.gif

Negirdėta tokia.O pats ar naudoji? smile.gif
Atsakyti
Ar be Tinnder internete sudėtinga susipažinti?
Atsakyti
QUOTE(Tomasir @ 2017 07 20, 15:35)
Ar be Tinnder internete sudėtinga susipažinti?

Kokius cia vejus kalbi?
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2017 07 15, 08:47)
<p>Jei du menesius taves nereikejo, tai nesuprantu meiles tokios..</p>

Kokia cia meile. Uzsimane prasiblaskyt diedulis ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2017 07 14, 19:53)
<p>Priklauso, nuo meiles suvokimo/apibrezimo ko gero.</p><p></p><p>Mano kukliu suvokimu, jeigu meile yra tarp vyro ir moters, tai yra ir geismas. Jis gali buti skirtingo stiprumo skirtingais gyvenimo tarpsniais. Bet vistiek yra.</p><p></p><p>Bet jeigu meile vyrui tera kaip vaiku tevui ar etc, tai geismo gali ir nebuti ko gero. </p><p></p><p>Ir tokia is ir pan. atvejais "geismo/aistros" ieskoma uz seimos ribu...</p>

Sunku pasakyti. As kazkodel isivaizduoju visai santykiua, kur zmones kaip tandemas, kazko siekia, kazka iveikia, eina per gyvenima kartu. Be abejones seksaa nera vienintelis stipriu santykiu risiklis. Labai svarbu emocine pilnatve. Sakyciau nuo jos viskas ir priklauso - kad nekiltu noras svetimoj lovoj kazko ieskot ir kad nors nuo savo zmogaus sirdis is susijaudinimo neisisoksta is krutines, bet ta geisma jauti vistiek, tiesiog kitoki, ispinta ne tik is siautejanciu hormonu, bet ir is isgyventu patirciu.
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2017 07 14, 22:15)
Oho. Ar seniai?

O mes ką..
Jis toks žmogus, kuris nori būti vienas kai turi problemų. Ir dabar toks etapas. Skiriasi jis, turi nesklandumų su verslais. Aš ilgai buvau kantri, vis kalbinau, kažkaip kibinau visaip. Nu bet ir man nusibodo. Tai va po kokio beveik pusmečio mano iniciatyvos rodymo, buvo du mėnesiai visiškos tylos iki kol parašiau jums čia.
Bet aš žinau, kad buvau labai jį įsimylėjus. Prieš keletą dienų tik pagalvojau, kad pagaliau gal pradeda žaizda sieloje kažkiek trauktis, gal čiut mažiau jau skauda. Tai jis *** išlindo vėl.. nesuprantu kas jam darosi, ko jis iš manęs nori ir ko aš pati jau dabar noriu. Greičiausiai gal kad paliktų ramybėj. Nes jei jis parodys interesą atnaujinti santykius, tai suskysiu...

Du mėnesiai..Dokumentai šiom dienom bus teisme.Gailiuos tik to kad anksciau tam nesiryžau..

Kaip Tu?Ar tęsiat santykius visgi?
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2017 07 23, 22:35)
Du mėnesiai..Dokumentai šiom dienom bus teisme.Gailiuos tik to kad anksciau tam nesiryžau..

Stiprybes 4u.gif

O kaip reikalai su pagundomis?
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 07 19, 20:06)
Negirdėta tokia.O pats ar naudoji?  smile.gif

Žmona naudoja rolleyes.gif
Atsakyti

Labai tiksliai Vejo vaikas apibudino seima,kuria sieja meile.Ne vien subines sauksmu paremta .

Atsakyti
QUOTE(Suinteresuotas @ 2017 07 24, 09:48)
Žmona naudoja  rolleyes.gif

Nepyksti ir nepavydi žmonai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 07 24, 15:05)
Nepyksti ir nepavydi žmonai?  unsure.gif

Tikrai ne, leidžiu turėti pramogų iš šalies rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Suinteresuotas @ 2017 07 25, 09:38)
Tikrai ne, leidžiu turėti pramogų iš šalies  rolleyes.gif

Na, matai, koks tu saunuolis 4u.gif . Reiskia, jaudintis neverta tourist5.gif
Atsakyti
QUOTE(viesnia @ 2017 07 25, 12:08)
Na, matai, koks tu saunuolis 4u.gif . Reiskia, jaudintis neverta  tourist5.gif

Tikrai taip, kai žinai kas vyksta ir ribas esi apsitaręs, viskas paprasčiau mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti