Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

Kaip pavadinsi, tai nesugadinsi. Bet kokiu atveju, kai nustoja gamintis tie hormonai, aistra nuslugsta. Ir jei yra bendri intererai. Jei yra bendri vaikai ir namai ir jei vienas kito neerzina ir " nesmaugia", poros lieka gyventi po vienu stogu. Jei to nera, issiskiria ir sako, kad netitiko harakteriai. Nors, kad pamatyti neatitikima nereikia tiek ilgai laukti. mirksiukas.gif

Liūdnai skamba. Linkiu sutikti tokį, su kuriuo ir 20 metų aistra bei meilė jungs, ne tik vaikai, namai...

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 07 12, 15:05)
Liūdnai skamba. Linkiu sutikti tokį, su kuriuo ir 20 metų aistra bei meilė jungs, ne tik vaikai, namai...</p>

Taigi rasiau, kad ne tokia aistra kaip per pirmus metus. Vadinkim tai meile, kai zmones nori gyventi kartu. Statyti namus. Auginti vaikus ir rupintis vienas kitu. Ir kame cia blogis? Jei abieju interesai sutampa? mirksiukas.gif
Atsakyti

20 metu begalines aistros- is fantaziju pasaulio :D​ 

Atsakyti

20 metu begalines aistros- is fantaziju pasaulio :D​ 

o kas yra begalinė? nepakanka aistros tiesiog? Potraukio, geismo?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 07 13, 14:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sėlija***" data-cid="71719318" data-time="1499936614"><div><p>20 metu begalines aistros- is fantaziju pasaulio biggrin.gif </p></div></blockquote><p>o kas yra begalinė? nepakanka aistros tiesiog? Potraukio, geismo?</p>

Tai aisku, kad tie kurie gyvena 20 metu kartu, tai ne tik i lubas ziuri, lovoje. Kalbame apie tokia aistra, kuri buna per pirmus metus. Ji nesitesia 20 ir daugiau metu. Bet tai sieja zmones pagarba vienas kitam. Rupestis vienas kitu ir bendrais vaikais ir namais ir tai vadinama meile. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2017 07 11, 20:28)
Tai ir tu pasakokis. Gal jau neateis sventuoles su bizuneliu.  mirksiukas.gif

Nebegyvenu su vyru.
Atsakyti

Tai aisku, kad tie kurie gyvena 20 metu kartu, tai ne tik i lubas ziuri, lovoje. Kalbame apie tokia aistra, kuri buna per pirmus metus. Ji nesitesia 20 ir daugiau metu. Bet tai sieja zmones pagarba vienas kitam. Rupestis vienas kitu ir bendrais vaikais ir namais ir tai vadinama meile. mirksiukas.gif

Man meilė platesnė sąvoka. tai ir geismas. Net po 20 metų. 

Atsakyti

o kas yra begalinė? nepakanka aistros tiesiog? Potraukio, geismo?

pakanka, bet stogo nerauna, kaip pradzioj, kad ranku neatitrauki.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 07 14, 11:27)
Man meilė platesnė sąvoka. tai ir geismas. Net po 20 metų. </p>

Jo, buna, pasitaiko, grazu kai taip.
tik gal geismas po tu 20 metu nera butina salyga meilei gyvuoti. hmm.gif
Atsakyti

Priklauso, nuo meiles suvokimo/apibrezimo ko gero.

Mano kukliu suvokimu, jeigu meile yra tarp vyro ir moters, tai yra ir geismas. Jis gali buti skirtingo stiprumo skirtingais gyvenimo tarpsniais. Bet vistiek yra.

Bet jeigu meile vyrui tera kaip vaiku tevui ar etc, tai geismo gali ir nebuti ko gero. 

Ir tokia is ir pan. atvejais "geismo/aistros" ieskoma uz seimos ribu...

Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2017 07 13, 21:24)
Nebegyvenu su vyru.

Oho. Ar seniai?

O mes ką..
Jis toks žmogus, kuris nori būti vienas kai turi problemų. Ir dabar toks etapas. Skiriasi jis, turi nesklandumų su verslais. Aš ilgai buvau kantri, vis kalbinau, kažkaip kibinau visaip. Nu bet ir man nusibodo. Tai va po kokio beveik pusmečio mano iniciatyvos rodymo, buvo du mėnesiai visiškos tylos iki kol parašiau jums čia.
Bet aš žinau, kad buvau labai jį įsimylėjus. Prieš keletą dienų tik pagalvojau, kad pagaliau gal pradeda žaizda sieloje kažkiek trauktis, gal čiut mažiau jau skauda. Tai jis *** išlindo vėl.. nesuprantu kas jam darosi, ko jis iš manęs nori ir ko aš pati jau dabar noriu. Greičiausiai gal kad paliktų ramybėj. Nes jei jis parodys interesą atnaujinti santykius, tai suskysiu...
Atsakyti

Jei du menesius taves nereikejo, tai nesuprantu meiles tokios..

Atsakyti