Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 08 17, 08:29)
Taip, seimoje nera viskas gerai, bet gerai ir nebus, jei zmogus sunkumams uzklupus i kaire eina. Nieko keisto, kad skirias.

Sunkumai sunkumams nelygu, visada gali buti geriau. O su požiūriu geriau ir nebus nenorėčiau gyventi.
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2016 08 18, 17:58)
Sunkumai sunkumams nelygu, visada gali buti geriau. O su požiūriu geriau ir nebus nenorėčiau gyventi.

Man tai atrodo, kad tu nesupratai ka norejau pasakyti. Turejau galvoje, jog santykiai ir nepasitaisys, jei i kaire einama.

Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 07 27, 21:21)
net turedama  dar daugiau patirties bendraudama su vyrais Jus negaletumete  irodyti sios savo tezes.

Nu tai taip. Butent CIA paskaitinejus.  Nes CIA ir ateina suzeistos sielos. Arba nesuzeistos, o tiesiog siaip, dramatiniai personazai. O kas dulkinasi, tai dulkinasi ir reik manyt ataskiatu forumuose  neteikia.
Sutinku, kad moterys del savo psichologijos lengviau gali uzbanguot, Nu  bet kiek  diedu ta moteriske bus isimylejus.  Neimanoma kiekvieno isimylet  :D

kokia siela tu esi pasikeitusi?
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 07 27, 21:48)
Tai kam teigti, kad NERA istikimu vyru, jeigu neimanoma to irodyti.  :)

jeigu kalbeta apie kazkuria forumo nare  konkreciai, tai gal ir nesupratau.  :)

as galiu drasiai sakyti, kad buvau istikimas vyras. galvoju dabar, kaip cia graziau parasius, neizeidus kitu. bet moterims, ypac ca esamoms nereikia to. daugumai reikia tik statuso
Papildyta:
QUOTE(mrau @ 2016 07 28, 21:04)
Saule, iš to ką parašėt..aš tokio neatsisakyčiau :D Kol man nenusibostų arba misteris princas kely nepasitaikytų :)

yra ir kitas variantas dar. kai nenudegi gerai. tada ir tas geras, kuris yra visada salia
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2016 09 03, 20:51)

as galiu drasiai sakyti, kad buvau istikimas vyras. galvoju dabar, kaip cia graziau parasius, neizeidus kitu. bet moterims, ypac ca esamoms nereikia to. daugumai reikia tik statuso

Ištikimu būt neužtenka.Santykiuose reikia visumos,o ypač supratimo.Dazniausiai vyrai nori tik kad juos suprastų ,ir ne tai kad nori,o reikalauja
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 07 29, 18:33)
Kaip tai pavyksta?
Kaip tuos jausmus zaboti?

tau tai nepavyks. pas tave visada bus jausmai kitam, nei salia esamam
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 07 29, 18:44)
:D  Zabojimo budu. O siaip tai, man atrodo, kad tau jausmus pazabojus nebereiketu to pagundos.

neimanomasdalykas siai moteriai
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2016 09 03, 21:02)
tau tai nepavyks. pas tave visada bus jausmai kitam, nei salia esamam
Papildyta:

Klysti.As jau nebeturiu jausmų tam kitam
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 09 03, 21:05)
Klysti.As jau nebeturiu jausmų tam kitam

O jezau, kaip greitai viskas, ryt vel mylesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2016 09 03, 21:02)

Visiškai sutinku
Atsakyti
Sveiki :)

Ar čia kalbat apie tai, kad jūs esate įsipareigoję, bet turite meilužius? :)

Aš turėjau vyrą, keliolika metų buvau ištikima, bet draugiškai išsiskyrėm, nebebuvo apie ką kalbėtis. Prasidėjo fantastiškas gyvenimas, šen bei ten, santykiai vieni, kiti, dėmesio daug, sužydėjau, bet sutikau žmogų, kuris yra sėkmingai vedęs ir kažkaip nutiko meilės trikampis. Toks gilus. Tarsi sustūmė mus kažkas ir atlipti nebegalim. 5 mėnesiai kažkokio nenupasakojamo stebuklo. Net nesąmonė sakyti - kur aš čia įsivėliau, nes nėra kada net galvoti apie tai, viskas kažkokiu kosminiu greičiu vyksta, rutuliojasi, abu esam ir apšalę nuo šitų potyrių ir siaubingai nuliūdę, nes... žmona superinė: ir graži, ir protinga, ir šarminga.

Galvojau kur čia įsiterpti, jei nebėra temos "aš ta trečia".

Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 04, 20:31)
Sveiki :)

, nes... žmona superinė: ir graži, ir protinga, ir šarminga.

Galvojau kur čia įsiterpti, jei nebėra temos "aš ta trečia".

Matyt vyras savivertę praradęs.....ir ieško dabar kaip ją atstatyti :),
jei tokią nuostabią žmoną turi
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2016 09 04, 21:43)
Matyt vyras savivertę praradęs.....ir ieško dabar kaip ją atstatyti  :),
jei tokią nuostabią žmoną turi

Mes neanalizuojam jų santykių, o jis nesiskundžia, bet mes daug kalbamės, tai taip, man susidarė įspūdis, kad šitas dalykas yra, žmona jį kartais nuvertina. Priežastis nežinau ar labai svari. Na, jis specialiai ir neieškojo trečios, taip atsitiko, labai keistai ir netikėtai mums abiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo All_about_love: 04 rugsėjo 2016 - 22:10
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 04, 22:04)
Mes neanalizuojam jų santykių, o jis nesiskundžia, bet mes daug kalbamės, tai taip, man susidarė įspūdis, kad šitas dalykas yra, žmona jį kartais nuvertina. Priežastis nežinau ar labai svari. Na, jis specialiai ir neieškojo trečios, taip atsitiko, labai keistai ir netikėtai mums abiems.

Nieko keisto, kad tokie audringi santykiai, kai pati prazia. Pamirsau, kaip vadinasi, bet jis yra laimes harmonas. Tai, kaip narkotikas. Svaigina. O dar, kai tie santykiai yra neviesi. O dar kai jums reikia dalintis vienu vyru. O dar ir vyrui adrenaline priduoda, kad jis toks geidziamas. Gal namie jau taip nesijaucia.
Nezinau, ar patarimo norit. Ar siaip isiskalbeti, nes yra daug temu isdiskutuota. Galite paskaityti. Idomu. Suzinosite, kaip tokie santykiai baigiasi. Viena forumiete, pamirsau nika, lb. graziai ir teisngai aprase savo tokius santykius.
Atejo i tema pilna meiles, aistros. Susizavejusi savo meiluziu buvo iki begalybes. Idealizavo ji. Jis ja(taip sake) mylejo ir dievino.....pakol nesuzinojo zmona. Tada dejo i krumus. Gedingai. Net neatsisveikines ir neatsiprases.
Gal tokios istorijos bus jums, kaip saltas dusas? Jei sugebat mastyti. Jei ne, stenkites, kad nesuzinotu zmona. Nes pagal mano pastebejimus, 80% vyru lieka seimoje.
Nes vyrai daugiau yra racionalus, nei moterys. Jie vadovaujasi protu. Ir zino(numato) kad ir su nauja zmona bus lygiai taip pat kaip ir su esama. mirksiukas.gif
P.s. Ir dar. Sakote suzydejote? Bet taip ir neatsirado laisvo vyro. Nes, pasilinksminimui ju net ieskoti nereikia. O va gyvenimui vyra rasti, jau sunkiau. Dazniausiai geri vyrai uzimti. Patarimas butu is mano puses(jei to reikia) ilgai negaisti laiko su uzimtu. Didesnis sansas(jei norite to) surasti vyra jaunai, graziai ir laisvai. Tokia manau ir esate dabar. mirksiukas.gif
Atsakyti