QUOTE(All_about_love @ 2016 09 04, 22:04)
Mes neanalizuojam jų santykių, o jis nesiskundžia, bet mes daug kalbamės, tai taip, man susidarė įspūdis, kad šitas dalykas yra, žmona jį kartais nuvertina. Priežastis nežinau ar labai svari. Na, jis specialiai ir neieškojo trečios, taip atsitiko, labai keistai ir netikėtai mums abiems.
Nieko keisto, kad tokie audringi santykiai, kai pati prazia. Pamirsau, kaip vadinasi, bet jis yra laimes harmonas. Tai, kaip narkotikas. Svaigina. O dar, kai tie santykiai yra neviesi. O dar kai jums reikia dalintis vienu vyru. O dar ir vyrui adrenaline priduoda, kad jis toks geidziamas. Gal namie jau taip nesijaucia.
Nezinau, ar patarimo norit. Ar siaip isiskalbeti, nes yra daug temu isdiskutuota. Galite paskaityti. Idomu. Suzinosite, kaip tokie santykiai baigiasi. Viena forumiete, pamirsau nika, lb. graziai ir teisngai aprase savo tokius santykius.
Atejo i tema pilna meiles, aistros. Susizavejusi savo meiluziu buvo iki begalybes. Idealizavo ji. Jis ja(taip sake) mylejo ir dievino.....pakol nesuzinojo zmona. Tada dejo i krumus. Gedingai. Net neatsisveikines ir neatsiprases.
Gal tokios istorijos bus jums, kaip saltas dusas? Jei sugebat mastyti. Jei ne, stenkites, kad nesuzinotu zmona. Nes pagal mano pastebejimus, 80% vyru lieka seimoje.
Nes vyrai daugiau yra racionalus, nei moterys. Jie vadovaujasi protu. Ir zino(numato) kad ir su nauja zmona bus lygiai taip pat kaip ir su esama.
P.s. Ir dar. Sakote suzydejote? Bet taip ir neatsirado laisvo vyro. Nes, pasilinksminimui ju net ieskoti nereikia. O va gyvenimui vyra rasti, jau sunkiau. Dazniausiai geri vyrai uzimti. Patarimas butu is mano puses(jei to reikia) ilgai negaisti laiko su uzimtu. Didesnis sansas(jei norite to) surasti vyra jaunai, graziai ir laisvai. Tokia manau ir esate dabar.