Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(aldi @ 2016 12 27, 12:53)
Viskas ivyko paprastai, tiesiog parasiau zinute, kad nevaziuotu pas mane. Klause kas, kaip, kodel, bet parasiau tiesiog, kad nusibodo tokie musu santykiai, man reikia daugiau negu jis gali duoti. Paskutine jo zinute buvo "iki myliu". Zinoma po kurio laiko parase dar, bet neatrasiau. O penktadieni paskambino, pasakojo, kad pastoviai apie mane galvoja, kad nori susitikti ir t.t.
O viso sito priezastis, nes atsirado horizonte kitas vaikinas, laisvas, rodantis demesi, darantis malonias staigmenas ☺

Sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2016 12 28, 08:14)

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 12 19, 18:58)
Neturi meilužės ir dar ilgai neturėsi.Visų pirma subręsk,pinigų užsidirbk, o jau paskui ieškok.
Moterys nemyli nei biednų, nei durnų 4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aldi @ 2016 12 27, 20:52)
geriausias vaistas nuo meiles- nauja meile.</p>

wub.gif

Tiesa, tik svarbu nesidairyti atgal!
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2016 09 24, 21:36)
Aij.. neseniai drama tuo klausimu buvo, iki skyrybų svarstymo smile.gif
Aš visaip pabandžiau per paskutinius metus. Buvau gerokai atšalus nuo jo, priverčiau save. Bet nepatiko man taip. Todėl leidau vėl savo jausmams pašilti.
Net nežinau kaip trumpai papasakoti kad bent kiek suprastumėt.. smile.gif
Na jis prašė manęs jausminiu klausimu paėjėti atgal. Aš nenoriu. Jis sako, kad jei leisim savo jausmams įsibanguoti, tai bus labai sunku paskui. Tai jis laiko tokį atstumą, kad nebūtų perdaug. O aš nebijau, kad skaudės kažkada, na ir tegul.
Jausmų valdymo meistrai mes smile.gif
Neužilgo bus 2,5 metų. Nemaniau, kad tiek užtruksim.

Ką turit omeny, "skaudės paskui"? Ar ką jis turi omeny?
Kodėl "paskui" turi būt santykių galas, o ne jų perėjimas į kitą lygmenį? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Wonder* @ 2017 02 17, 20:27)
Ką turit omeny, "skaudės paskui"? Ar ką jis turi omeny?
Kodėl "paskui" turi būt santykių galas, o ne jų perėjimas į kitą lygmenį? smile.gif

Kokios senos žinutės komentaras smile.gif

Na.. mes esam susitarę, kad tarp mūsų nieko nebus, ty santuokos ar kitokių legalių santykių. Tai "paskui" logiškai reiškia santykių baigtį.
Bet ir kad užtruksim tiek irgi niekad nemaniau.. Planas buvo max 3 mėnesius padurniuoti..
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2017 02 18, 19:27)
Kokios senos žinutės komentaras smile.gif

Na.. mes esam susitarę, kad tarp mūsų nieko nebus, ty santuokos ar kitokių legalių santykių. Tai "paskui" logiškai reiškia santykių baigtį.
Bet ir kad užtruksim tiek irgi niekad nemaniau.. Planas buvo max 3 mėnesius padurniuoti..

Karta paragaves negali sustoti. mirksiukas.gif Nemanau, kad siaip, is lemputes atsisakoma malonumo. Tai gali testis ilgai, arba pakol nesuzinos antros puses.

Beje, kaip tau su vyru? Issiskyrei? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2017 02 19, 07:49)
Karta paragaves negali sustoti.  mirksiukas.gif Nemanau, kad siaip, is lemputes atsisakoma malonumo. Tai gali testis ilgai, arba pakol nesuzinos antros puses.

Beje, kaip tau su vyru? Issiskyrei?  mirksiukas.gif

Na taip. Iš lemputės neatsisakysi. Kai nėriau į tą istoriją neturėjau tokios patirties. Maniau ilgai tokie santykiai netrunka.

Ne, neišsiskyrėm. Neturiu valios tam.
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2017 02 19, 09:47)
Na taip. Iš lemputės neatsisakysi. Kai nėriau į tą istoriją neturėjau tokios patirties. Maniau ilgai tokie santykiai netrunka.

Ne, neišsiskyrėm. Neturiu valios tam.

Na ir nera ko skubeti skirtis, jei abiems tai nemaiso. Viskas gris i savo vezes. Kada nors. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką manote apie Gleeden?Ar yra ten užsiregistravusių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 07 02, 17:58)
Ką manote apie Gleeden?Ar yra ten užsiregistravusių?  ax.gif

Neteko girdėti, kokie įspūdžiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suinteresuotas @ 2017 07 04, 17:18)
Neteko girdėti, kokie įspūdžiai?  ax.gif

Asmeninių įspūdžių dar negaliu pasakyti, nes dar ten nesu užsiregistravusi.
Ši svetainė skirta sex pažintims už santuokos ribų.Moterims užsiregistravimas nemokamas, vyrams - mokamas. smile.gif

Visą likusią informaciją galite rasti Google. 4u.gif

Mačiau reklamą per tv (užsienio).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milvaja: 05 liepos 2017 - 14:45
QUOTE(Milvaja @ 2017 07 02, 18:58)
Ką manote apie Gleeden?Ar yra ten užsiregistravusių?  ax.gif

o cia lietuviskas, ar zadat nuodemiauti uzusieny?
Atsakyti