Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 12 14, 20:44)
As dar ne. Bet pirksiu.

O ka perkat? Juk negali kazko parsinest namo , zmonos pastebes.
Atsakyti
Kaip gyvenat pupytės? Pasiilgot? Via dar be meilužės... net į pasimatymą su niekuo nenuėjau.. matyt baisus kaip beždžionė biggrin.gif
Atsakyti
Neturi meilužės ir dar ilgai neturėsi.Visų pirma subręsk,pinigų užsidirbk, o jau paskui ieškok.
Moterys nemyli nei biednų, nei durnų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 gruodžio 2016 - 18:00
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 12 19, 17:58)
Neturi meilužės ir dar ilgai neturėsi.Visų pirma subręsk,pinigų užsidirbk, o jau paskui ieškok.
Moterys nemyli nei biednų, nei durnų 4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ka, nutruko musu "santykiai". Padejau pagaliau taska. Ir tokia laiminga jauciuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 12 22, 12:16)
Na ka, nutruko musu "santykiai". Padejau pagaliau taska. Ir tokia laiminga jauciuosiu  biggrin.gif

Laimingos čia nesilanko biggrin.gif

Atsakyti
o tu, wixxxx?
kalėdų proga gal atsimkerksi???
Atsakyti
"Na ka, nutruko musu "santykiai". Padejau pagaliau taska. Ir tokia laiminga jauciuosiu biggrin.gif "
Aldi, papasakok daugiau, idomu.
Siaip tai gera energija tavo zinuteje, pasirode, kad tikrai laiminga biggrin.gif. Labai smagu!
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 12 22, 12:16)
Na ka, nutruko musu "santykiai". Padejau pagaliau taska. Ir tokia laiminga jauciuosiu  biggrin.gif

O kodėl? O kaip? smile.gif
Atsakyti
Viskas ivyko paprastai, tiesiog parasiau zinute, kad nevaziuotu pas mane. Klause kas, kaip, kodel, bet parasiau tiesiog, kad nusibodo tokie musu santykiai, man reikia daugiau negu jis gali duoti. Paskutine jo zinute buvo "iki myliu". Zinoma po kurio laiko parase dar, bet neatrasiau. O penktadieni paskambino, pasakojo, kad pastoviai apie mane galvoja, kad nori susitikti ir t.t.
O viso sito priezastis, nes atsirado horizonte kitas vaikinas, laisvas, rodantis demesi, darantis malonias staigmenas ☺
Atsakyti

Viskas ivyko paprastai, tiesiog parasiau zinute, kad nevaziuotu pas mane. Klause kas, kaip, kodel, bet parasiau tiesiog, kad nusibodo tokie musu santykiai, man reikia daugiau negu jis gali duoti. Paskutine jo zinute buvo "iki myliu". Zinoma po kurio laiko parase dar, bet neatrasiau. O penktadieni paskambino, pasakojo, kad pastoviai apie mane galvoja, kad nori susitikti ir t.t.
O viso sito priezastis, nes atsirado horizonte kitas vaikinas, laisvas, rodantis demesi, darantis malonias staigmenas ☺

geriausias vaistas nuo meiles- nauja meile.

Atsakyti
geriausias vaistas nuo meiles- nauja meile.</p>

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldi: 27 gruodžio 2016 - 19:57