Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

Iš šviesos, tai tegu skauda...aš ne apie tai....
persiskaityk darsyk.

užtat ir teigiu, kad jaustų skausmą, oda nusidirtų...
bet vyrai paskui dažnai ir kumščius paleidžia į darbą....

bet kai patys kairėn eina, gi nesitiki, kad patys gaus galvon nuo žmonos....

todėl jausk ką nori, plėšykis iš skausmo, bet taip - antra pusė irgi turi teisę eiti į šoną....
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 11 21, 11:07)

Zmogus nesuprato ironijos, bet prie ko cia emigracija? As emigracijoje gyvenu, tai automatiskai aplinka turetu buti prastesne uz lietuviska?  biggrin.gif

ne apie ironiją pastebėjimas buvo, o apie vyrų-moterų santykių stagnacinę tradiciją. Tokius atvejus tik iš tarybinių anekdotų girdėjus esu.

QUOTE(given444 @ 2016 11 21, 13:29)
vat dabar tavoji rašinėtųsi, ieškotųsi, kaip tu - per širdį nudiegtų, nesakyk kad dėjęs būtum.
black orchard, jokioj ne provincijoj.  biggrin.gif esu iš Kauno (gūdi provincija), ūūūūūū, gi ne Vilnius ir ne Londonas, turiu draugą, kuris atviras trečiam ryšiui, bet žmonai tai neleidžia.
ir čia mane mergos puolė šioje temoje, South ir kitos, kuomet pasakiau joms: jei jūs einat į kairę, tikiuosi sąžiningai "leistumėt" ir nepurkštautumėt, jei ir jūsų antros pusės eitų į kairę.
vaje, koks skandalas sukilo.
pasakė man: nesvarbu, kad mes svetimaujam, normalu nenorėti, kad ir vyras eitų  į kairę, taigi mūsų EGO skauda.
tuomet šios temos moterys ir yra provincija.
taigi atsipeikėk pati, jei tau reikia  4u.gif

given, aš apie gūdų patriarchatą. Tiesiog nėr mano aplinkoj tokių pavyzdžių, tol ir stebiuosi iš kur trauki. O palyginimas apie neištikimybių teises toks so-so. Gi nieks nežaidžia atvirom kortom ir leidimų neprašo. Tam ir slepiama, kad neįskaudint antros pusės ir šeima nerizikuot. Tai teoriškai kitas irgi lygiai taip gali sau leidimą duot, jei tobulai slepia ir šeima nebraška.
Atsakyti
kur tas gūdus patriarchatas?
nesusikalbam.
aš kaip tik teigiu: nori būti modern type, nemanyk, jog laisva moteris blogiau nei laisvas vyras.
čia aka palyginimui: spyna, tinkanti visiems raktams - blogiau nei visraktis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 11 25, 20:19)
nesusikalbam.
aš kaip tik teigiu: nori būti modern type, nemanyk, jog laisva moteris blogiau nei laisvas vyras.
čia aka palyginimui: spyna, tinkanti visiems raktams - blogiau nei visraktis.  rolleyes.gif

taip iš pasakymų pasirodė, neva jei esi vyras, tai vadinas patinas ir tamstos minėtas draugas normalus pavyzdys biggrin.gif
nesusikalbėjom ;)
Atsakyti
tai jau tikrai nesusikalbėjom.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 11 25, 20:19)
nesusikalbam.
čia aka palyginimui: spyna, tinkanti visiems raktams - blogiau nei visraktis.  rolleyes.gif

Palaikau pačios kredo ;)
Atsakyti
QUOTE(Suinteresuotas @ 2016 12 05, 16:04)
Palaikau pačios kredo ;)

Na nusidejeles ar nupirkot meiluzem dovanas?
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2016 12 13, 21:11)
Na nusidejeles ar nupirkot meiluzem dovanas?

As dar ne. Bet pirksiu.
Atsakyti
Aš nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2016 12 14, 23:14)
Aš nepirksiu.

Kaip pas jus?Stabilu?
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 12 14, 22:18)
Kaip pas jus?Stabilu?

Taip, viskas stabiliai gerai smile.gif
Atsakyti