QUOTE(mrau @ 2016 11 20, 11:06)
Pasipasakosiu.. Ne dėl patarimų, tiesiog šiaip. Naiviai galvoju gal kam įdomi mano ištvirkavimo istorija
Po 2,5 metų bendravimo mes sugalvojome pasidaryti ilgesnį "night out" - kinas, kabakėliai, alkoholis, tūsas - festivalis (neklauskit ką būtume darę sutikę pažįstamų - common sense was missing). Ką norėjau papasakoti - aš į jį žiūriu, klausau ir suprantu, kad aš to žmogaus nepažįstu. Nėra taip, kad iki tol mes būtume bendravę vien tik lovoje. Susitikdavome gi pietų, kavos, darbinių reikalų, keletas bendrų tūsų. Toks jausmas, kad santykiai mūsų nuo kito galo. Teisingas jausmas, taip ir yra. Ir dar supratau, kad mes labai skirtingi ir jei sugalvotume bandyti kurti kažką bendro - nieko nesigautų. Visa vakaro įtampa dingo kai persikėlėm į lovą. Akivaizdu, kad tuo reikia ir mėgautis
mrau, aišku kad įdomi, kas per klausimai ;)
nieko stebėtino, kad kaip asmenybės nesuderinami esat, ne tą galą ir derinot pažindamiesi gi. ar nebuvo palengvėjimo jausmo supratus, kad ne tavo žmogus jis?
QUOTE(open @ 2016 11 20, 13:02)
Tai ir laikotes ant to, kad slapta, kad siuo metu ir negetumet but kartu. Intriga, adrenalinas ir priklausomybe nuo sex, nes taip sprendziat problemas. Sutapo jusu tos asmenybiu dalys, kurios panasios.
nebūtinai. kartais santykiai laikosi tiesiog ant gero sexo.