Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(mrau @ 2016 11 20, 11:06)
drinks_cheers.gif

Pasipasakosiu.. Ne dėl patarimų, tiesiog šiaip. Naiviai galvoju gal kam įdomi mano ištvirkavimo istorija  biggrin.gif
Po 2,5 metų bendravimo mes sugalvojome pasidaryti ilgesnį "night out" - kinas, kabakėliai, alkoholis, tūsas - festivalis (neklauskit ką būtume darę sutikę pažįstamų - common sense was missing). Ką norėjau papasakoti - aš į jį žiūriu, klausau ir suprantu, kad aš to žmogaus nepažįstu. Nėra taip, kad iki tol mes būtume bendravę vien tik lovoje. Susitikdavome gi pietų, kavos, darbinių reikalų, keletas bendrų tūsų. Toks jausmas, kad santykiai mūsų nuo kito galo. Teisingas jausmas, taip ir yra. Ir dar supratau, kad mes labai skirtingi ir jei sugalvotume bandyti kurti kažką bendro - nieko nesigautų. Visa vakaro įtampa dingo kai persikėlėm į lovą. Akivaizdu, kad tuo reikia ir mėgautis smile.gif

mrau, aišku kad įdomi, kas per klausimai ;)

nieko stebėtino, kad kaip asmenybės nesuderinami esat, ne tą galą ir derinot pažindamiesi gi. ar nebuvo palengvėjimo jausmo supratus, kad ne tavo žmogus jis?

QUOTE(open @ 2016 11 20, 13:02)
Tai ir laikotes ant to, kad slapta, kad siuo metu ir negetumet but kartu. Intriga, adrenalinas ir priklausomybe nuo sex, nes taip sprendziat problemas. Sutapo jusu tos asmenybiu dalys, kurios panasios.

nebūtinai. kartais santykiai laikosi tiesiog ant gero sexo.
Atsakyti
QUOTE(black*orchid @ 2016 11 20, 13:15)
mrau, aišku kad įdomi, kas per klausimai ;)

nieko stebėtino, kad kaip asmenybės nesuderinami esat, ne tą galą ir derinot pažindamiesi gi.  ar nebuvo palengvėjimo jausmo supratus, kad ne tavo žmogus jis?
nebūtinai. kartais santykiai laikosi tiesiog ant gero sexo.

gal... nezinau nebandziau ir kazin ar tai isbandysiu, santykius tik del sex. Tikiuos ir neteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(black*orchid @ 2016 11 20, 13:15)
nieko stebėtino, kad kaip asmenybės nesuderinami esat, ne tą galą ir derinot pažindamiesi gi.  ar nebuvo palengvėjimo jausmo supratus, kad ne tavo žmogus jis?

Na ne, derinom abu galus, nesakyčiau, kad esame nesuderinami. Mes kalbam ir galime kalbėti daug ir labai įdomiai, tik aplinka būdavo kitokia. Mane glumino, kad tai viešos vietos, stebėjausi kaip mažai tai jaudino jį (aiškumo dėlei - visa vakarą organizavo jis, man buvo staigmena).
Jei nebūtų apie ką kalbėt pauzėse, tai neliptų ir sex. Na gal 1-2 kartus. Jausmas buvo toks.. panašiai kaip per pirmą pasimatymą. Pažindiniesi su žmogumi. Bet mes pažįstami jau 2,5 metų. Antras pasimatymas, manau, jau bus jaukesnis. Sutarėm, kad kitokių pasimatymų bus. Dar nekalbėjau su juo apie tai koks jausmas buvo jam, labai įdomu.
Man ryte norėjosi verkti, bet ne dėl skausmo, gal tikrai kažkas panašaus į palengvėjimą (o gal paxmielas tiesiog, vyno buvo daaaaaug). Nesu tikra.
Atsakyti

Arba visa tai dėl vidinės įtampos, būnant su juo viešoje vietoje.

Atsakyti
QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 17, 22:56)
Negi jūsų akymis vyrai tokie debilai?

jo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(black*orchid @ 2016 11 19, 23:53)
given, kokioj aplinkoj gyveni?? provincija, emigracija?
biggrin.gif
Povilai, ne ta vieta paieškoms čia smile.gif Nekalbant apie temos kontingentą. Vienas toks kažkada bandė mane kabint vaikų žaidimų aikštelėj :DDD
Konkrečiau - bendravau ir su vyrukais, medžiojančiais pažintyse. Reziume sąskaitos arba baisios kaip karas...

Zmogus nesuprato ironijos, bet prie ko cia emigracija? As emigracijoje gyvenu, tai automatiskai aplinka turetu buti prastesne uz lietuviska? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(mrau @ 2016 11 20, 21:08)
Na ne, derinom abu galus, nesakyčiau, kad esame nesuderinami. Mes kalbam ir galime kalbėti daug ir labai įdomiai, tik aplinka būdavo kitokia. Mane glumino, kad tai viešos vietos, stebėjausi kaip mažai tai jaudino jį (aiškumo dėlei - visa vakarą organizavo jis, man buvo staigmena).
Jei nebūtų apie ką kalbėt pauzėse, tai neliptų ir sex. Na gal 1-2 kartus. Jausmas buvo toks.. panašiai kaip per pirmą pasimatymą. Pažindiniesi su žmogumi. Bet mes pažįstami jau 2,5 metų. Antras pasimatymas, manau, jau bus jaukesnis. Sutarėm, kad kitokių pasimatymų bus. Dar nekalbėjau su juo apie tai koks jausmas buvo jam, labai įdomu.
Man ryte norėjosi verkti, bet ne dėl skausmo, gal tikrai kažkas panašaus į palengvėjimą (o gal paxmielas tiesiog, vyno buvo daaaaaug). Nesu tikra.

Jus esate nereali. Man labai idomu skaityti jusu zinutes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 19, 22:04)
Kad daugiau nei pamokymų nesitikėjau čia rasti, kai kas net pagalvojo kad prikolinu aš čia. Žinai, kartais gali rasti tai ko ieškai ir netikėčiausiose vietose.

prikolink neprikolinęs, o esi patinas, ir tiek.
vat dabar tavoji rašinėtųsi, ieškotųsi, kaip tu - per širdį nudiegtų, nesakyk kad dėjęs būtum.

black orchard, jokioj ne provincijoj. biggrin.gif esu iš Kauno (gūdi provincija), ūūūūūū, gi ne Vilnius ir ne Londonas, turiu draugą, kuris atviras trečiam ryšiui, bet žmonai tai neleidžia.
ir čia mane mergos puolė šioje temoje, South ir kitos, kuomet pasakiau joms: jei jūs einat į kairę, tikiuosi sąžiningai "leistumėt" ir nepurkštautumėt, jei ir jūsų antros pusės eitų į kairę.
vaje, koks skandalas sukilo.
pasakė man: nesvarbu, kad mes svetimaujam, normalu nenorėti, kad ir vyras eitų į kairę, taigi mūsų EGO skauda.
tuomet šios temos moterys ir yra provincija.
taigi atsipeikėk pati, jei tau reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 lapkričio 2016 - 12:30
O as cia prie ko? Gal neuzkabinejam manes ir neprikaisiojam simto metu senumo diskusiju.
Kas liecia su tuo leido, neleido, tai taip, as vyrui leidau viska, jis ir i pasimatymus ejo. Ir isvis, koks cia leido galejo buti, kai buvo tiesiai sviesiai pasakoma, kad mes skiriames, viskas. Jis gyveno sau, as sau.
Tik pataisysiu, diskusija buvo apie tai, kas butu, jei dabar mus vyrai isduotu. Butu skaudu, pikta, svarstymas skyrybu ir atleidimo, ir visiskai nesvarbu butu, kas buvo anksciau, kas, ka isdave...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 11 21, 12:29)
prikolink neprikolinęs, o esi patinas, ir tiek.
vat dabar tavoji rašinėtųsi, ieškotųsi, kaip tu - per širdį nudiegtų, nesakyk kad dėjęs būtum.
black orchard, jokioj ne provincijoj.  biggrin.gif esu iš Kauno (gūdi provincija), ūūūūūū, gi ne Vilnius ir ne Londonas, turiu draugą, kuris atviras trečiam ryšiui, bet žmonai tai neleidžia.
ir čia mane mergos puolė šioje temoje, South ir kitos, kuomet pasakiau joms: jei jūs einat į kairę, tikiuosi sąžiningai "leistumėt" ir nepurkštautumėt, jei ir jūsų antros pusės eitų į kairę.
vaje, koks skandalas sukilo.
pasakė man: nesvarbu, kad mes svetimaujam, normalu nenorėti, kad ir vyras eitų  į kairę, taigi mūsų EGO skauda.
tuomet šios temos moterys ir yra provincija.
taigi atsipeikėk pati, jei tau reikia  4u.gif

Ir jos teisios. Net ir svetimaujanciam skaudetu, jei jo antra puse eitu i kaire. O kas cia keisto tame?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 11 21, 12:56)
Ir jos teisios. Net ir svetimaujanciam skaudetu, jei jo antra puse eitu i kaire. O kas cia keisto tame?

Nu ne keistume esme, o tame, kad nera lygybes. Sau leidziu, o zmonai ne. Tai zmonai ne tik skausmas, bet ir vergyste???
Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 11 21, 13:01)
Nu ne keistume esme, o tame, kad nera lygybes. Sau leidziu, o zmonai ne. Tai zmonai ne tik skausmas, bet ir vergyste???

As kalbejau apie jausmus, o ne apie leidimus. Ka reiskia isvis tas "leidziu"? Kaip galima neleisti svetimauti?

As tai sakyciau, kad svetimaujantis neturi teises priekaistauti del to, kad antra puse i kaire eina. Bet skausmo ir pazeminimo jausmas gi pas ji vistiek bus ir to nesukontroliuosi ir logiskai "neisnaikinsi". Ego vistiek bus izeistas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 11 21, 13:09)
As kalbejau apie jausmus, o ne apie leidimus. Ka reiskia isvis tas "leidziu"? Kaip galima neleisti svetimauti?

As tai sakyciau, kad svetimaujantis neturi teises priekaistauti del to, kad antra puse i kaire eina. Bet skausmo ir pazeminimo jausmas gi pas ji vistiek bus ir to nesukontroliuosi ir logiskai "neisnaikinsi". Ego vistiek bus izeistas.  smile.gif

Sunku atsakyt, nebent tik del saviniskumo.
O ka tas skausmas, ji tikriausiai mazesnis uz malonuma, jei jau pats eina.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 11 21, 13:11)
Sunku atsakyt, nebent tik del saviniskumo.
O ka tas skausmas, ji tikriausiai mazesnis uz malonuma, jei jau pats eina.

Na kol jis nezino, jog zmona irgi neistikima, tai jokio skausmo del to nera. Suzinotu, tai beregint atsirastu ir skausmas, ir ragai, o ego voliotusi kamputyje. biggrin.gif
Atsakyti