Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(mrau @ 2016 11 10, 21:10)
Iš kitos pusės.. O kaip prisiversti nebūti abejinga? Arba traukia žmogus arba ne. Jei nebėra aistros, užsidegimo, tai nesuvaidinsi gi.

Ir kodėl "pas smirdę"? Oi kaip gali nustebti smile.gif

Tai buvo prieš pora metų... Nu negi raštiško leidimo prašyti?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 11 16, 09:54)
klausimas Povilui: o pats nustebtum/sokas butu, jei suzinotum, jog ir tavoji ieskosi?
jog tu SAVAJAI nusibodes?
jog ant taves jai nesiskecia....
jei jau eini kairen, tai žinok, ir antra puse TURI TEISĘ eit į kairę....
taip, kad - lygybe...

(ir tikiuos apsvarstei, ka judu abu veiksit po to - po nuejimu...)

Ne, blyn.. man atrodo kad aš vienas tik galiu eiti į šoną... mano boba ant tiek durna kad net nepagalvotų apie tai, aš jai dievas.. kaip aš galiu būti nusibodęs? Lygybė,wtf? Damos ar jūs bent galvojat ką rašot, kodėl tai rašot? Negi jūsų akymis vyrai tokie debilai?
Atsakyti
QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 17, 23:56)
Ne, blyn.. man atrodo kad aš vienas tik galiu eiti į šoną... mano boba ant tiek durna kad net nepagalvotų apie tai, aš jai dievas.. kaip aš galiu būti nusibodęs? Lygybė,wtf?  Damos ar jūs bent galvojat ką rašot, kodėl tai rašot? Negi jūsų akymis vyrai tokie debilai?

Nežinau, ar aš per daug įtari, bet jums neatrodo, kad čia rašo moteris? Pažiūrėkit į niką, kalbėjimo manierą, ne vyras čia(be jokių inencijų pažemint, jei tai vyras).
Atsakyti
QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 17, 20:56)
Ne, blyn.. man atrodo kad aš vienas tik galiu eiti į šoną... mano boba ant tiek durna kad net nepagalvotų apie tai, aš jai dievas.. kaip aš galiu būti nusibodęs? Lygybė,wtf?  Damos ar jūs bent galvojat ką rašot, kodėl tai rašot? Negi jūsų akymis vyrai tokie debilai?

tu čia rimtai, ar apsimeti blink.gif biggrin.gif
jei tu gali, tai ir moteris gali.
beje, juk su moterimi ketini sugriešyti, ne vyru.
o toji moteris gali būti ištekėjusi.
jei svetima ištekėjus moteris gali su tavim nusidėti, vadinasi, analogiška ir tavoji gali su kitu....
aš tik to ir palinkėčiau, nes tuomet gal blaivesniu protu įvertintum savo norus...
viduramžiai jau pasibaigė, nebent jie tūno tavo galvoje.
nesi gi patinas, ženklinantis savo teritoriją.
nesi senai jai joks dievas - prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif
nei juolab ji tau - deivė, jei jau žvalgaisi kairėn dešinėn nuo savo Olimpo... biggrin.gif

p.s. blyn blyn..nu ir protas pas 31mečius....
totalūs kūdikiai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 19 lapkričio 2016 - 00:40
The sense of humor is missing.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 19 lapkričio 2016 - 11:15
nemanau, kad ten jo buvo sense of humour.
vyrai vis dar patiniskai masto, ir manau taip mastys ir 22amziuj.
turiu ilgameti drauga, kuris sau leidzia i kaire...viskas del to ciki piki....o vat zmonele pabandytu, tai ....
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2016 11 19, 11:14)
The sense of humor is missing.

Tai jau tikrai... žvengiau net apsiašarojau... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2016 11 19, 00:39)
tu čia rimtai, ar apsimeti  blink.gif  biggrin.gif
jei tu gali, tai ir moteris gali.
beje, juk su moterimi ketini sugriešyti, ne vyru.
o toji moteris gali būti ištekėjusi.
jei svetima ištekėjus moteris gali su tavim nusidėti, vadinasi, analogiška ir tavoji gali su kitu....
aš tik to ir palinkėčiau, nes tuomet gal blaivesniu protu įvertintum savo norus...
viduramžiai jau pasibaigė, nebent jie tūno tavo galvoje.
nesi gi patinas, ženklinantis savo teritoriją.
nesi senai jai joks dievas - prajuokinai  biggrin.gif  biggrin.gif
nei juolab ji tau - deivė, jei jau žvalgaisi kairėn dešinėn nuo savo Olimpo... biggrin.gif

p.s. blyn blyn..nu ir protas pas 31mečius....
totalūs kūdikiai....

Ar tu tikrai galvoji ką rašai? Tikrai no sence of humor...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 11 19, 12:16)
nemanau, kad ten jo buvo sense of humour.
vyrai vis dar patiniskai masto, ir manau taip mastys ir 22amziuj.
turiu ilgameti drauga, kuris sau leidzia i kaire...viskas del to ciki piki....o vat zmonele pabandytu, tai ....

given, kokioj aplinkoj gyveni?? provincija, emigracija?

QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 19, 19:10)
Tai jau tikrai... žvengiau net apsiašarojau... biggrin.gif
Papildyta:

Ar tu tikrai galvoji ką rašai? Tikrai no sence of humor...

biggrin.gif
Povilai, ne ta vieta paieškoms čia smile.gif Nekalbant apie temos kontingentą. Vienas toks kažkada bandė mane kabint vaikų žaidimų aikštelėj :DDD
Konkrečiau - bendravau ir su vyrukais, medžiojančiais pažintyse. Reziume sąskaitos arba baisios kaip karas...
Atsakyti
QUOTE(black*orchid @ 2016 11 19, 23:53)
given, kokioj aplinkoj gyveni?? provincija, emigracija?
biggrin.gif
Povilai, ne ta vieta paieškoms čia smile.gif Nekalbant apie temos kontingentą. Vienas toks kažkada bandė mane kabint vaikų žaidimų aikštelėj :DDD
Konkrečiau - bendravau ir su vyrukais, medžiojančiais pažintyse. Reziume sąskaitos arba baisios kaip karas...

Kad daugiau nei pamokymų nesitikėjau čia rasti, kai kas net pagalvojo kad prikolinu aš čia. Žinai, kartais gali rasti tai ko ieškai ir netikėčiausiose vietose.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2016 11 18, 11:23)
Nežinau, ar aš per daug įtari, bet jums neatrodo, kad čia rašo moteris?

drinks_cheers.gif

Pasipasakosiu.. Ne dėl patarimų, tiesiog šiaip. Naiviai galvoju gal kam įdomi mano ištvirkavimo istorija biggrin.gif
Po 2,5 metų bendravimo mes sugalvojome pasidaryti ilgesnį "night out" - kinas, kabakėliai, alkoholis, tūsas - festivalis (neklauskit ką būtume darę sutikę pažįstamų - common sense was missing). Ką norėjau papasakoti - aš į jį žiūriu, klausau ir suprantu, kad aš to žmogaus nepažįstu. Nėra taip, kad iki tol mes būtume bendravę vien tik lovoje. Susitikdavome gi pietų, kavos, darbinių reikalų, keletas bendrų tūsų. Toks jausmas, kad santykiai mūsų nuo kito galo. Teisingas jausmas, taip ir yra. Ir dar supratau, kad mes labai skirtingi ir jei sugalvotume bandyti kurti kažką bendro - nieko nesigautų. Visa vakaro įtampa dingo kai persikėlėm į lovą. Akivaizdu, kad tuo reikia ir mėgautis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 20 lapkričio 2016 - 10:24
QUOTE(mrau @ 2016 11 20, 10:06)
drinks_cheers.gif

Pasipasakosiu.. Ne dėl patarimų, tiesiog šiaip. Naiviai galvoju gal kam įdomi mano ištvirkavimo istorija  biggrin.gif
Po 2,5 metų bendravimo mes sugalvojome pasidaryti ilgesnį "night out" - kinas, kabakėliai, alkoholis, tūsas - festivalis (neklauskit ką būtume darę sutikę pažįstamų - common sense was missing). Ką norėjau papasakoti - aš į jį žiūriu, klausau ir suprantu, kad aš to žmogaus nepažįstu. Nėra taip, kad iki tol mes būtume bendravę vien tik lovoje. Susitikdavome gi pietų, kavos, darbinių reikalų, keletas bendrų tūsų. Toks jausmas, kad santykiai mūsų nuo kito galo. Teisingas jausmas, taip ir yra. Ir dar supratau, kad mes labai skirtingi ir jei sugalvotume bandyti kurti kažką bendro - nieko nesigautų. Visa vakaro įtampa dingo kai persikėlėm į lovą. Akivaizdu, kad tuo reikia ir mėgautis smile.gif

Tai ir laikotes ant to, kad slapta, kad siuo metu ir negetumet but kartu. Intriga, adrenalinas ir priklausomybe nuo sex, nes taip sprendziat problemas. Sutapo jusu tos asmenybiu dalys, kurios panasios.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 11 20, 12:02)
Tai ir laikotes ant to, kad slapta, kad siuo metu ir negetumet but kartu. Intriga, adrenalinas ir priklausomybe nuo sex, nes taip sprendziat problemas. Sutapo jusu tos asmenybiu dalys, kurios panasios.

*negaletumet
Atsakyti