Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(open @ 2016 11 07, 17:33)
Rasi, lengvas cia grobis biggrin.gif Tik paprasyk pazymos apie ligas del visa ko ;)

Tai dabar aš taves noriu, vis labiau reikia to ką sunku gauti biggrin.gif ;)
Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 11 07, 09:31)
Jokio perspejimo ka nusprende daryt ar informavimo, kad daro.

"Žinai, brangusis, noriu tave įspėti - aš eisiu į kairę. Nežinau ar kas gausis, bet noriu pabandyti" Oh yes biggrin.gif

QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 07, 12:45)
Nuvilsiu, neatspėjai...

ech verysad.gif

QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 07, 16:56)
vis tik ištikimos moteriškės čia renkasi.. bent jau dauguma.

Arba dorosios arba nusidėjėlės, bet tos dabar nuodėmiaujančios, ty turinčios su kuo. Žodž norėjau pasakyt - ne ten ieškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2016 11 07, 19:39)
"Žinai, brangusis, noriu tave įspėti - aš eisiu į kairę. Nežinau ar kas gausis, bet noriu pabandyti" Oh yes  biggrin.gif
ech verysad.gif
Arba dorosios arba nusidėjėlės, bet tos dabar nuodėmiaujančios, ty turinčios su kuo. Žodž norėjau pasakyt - ne ten ieškai smile.gif

O gal? Kaip grūdas aklai vištai biggrin.gif
Atsakyti
"Žinai, jei būsi abejinga, pas kitą eisiu..." , " ...pas kokią smirdę? Geresnės už mane nerasi... "
Tokio perspėjimo užtenka?
Atsakyti
QUOTE(MikisPlikis @ 2016 11 10, 17:46)
"Žinai, jei būsi abejinga, pas kitą eisiu..." , " ...pas kokią smirdę? Geresnės už mane nerasi... "
Tokio perspėjimo užtenka?

Iš kitos pusės.. O kaip prisiversti nebūti abejinga? Arba traukia žmogus arba ne. Jei nebėra aistros, užsidegimo, tai nesuvaidinsi gi.

Ir kodėl "pas smirdę"? Oi kaip gali nustebti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 10 lapkričio 2016 - 21:12
Poviliukai, bet vat sakei is pradziu, kad nori kitos moters, nes seksas tapo rutina, o paskui ieskai kaltu, bet tai cia toks juk gyvenimas, rutinos neisvengsi, net jei ir skirsies, su kita irgi bus rutina. Gal reiktu tai priimti, kaip savaime suprantama dalyka ir bent kiek pasistengti, kad ta rutina butu maloni.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 11 11, 13:20)
Poviliukai, bet vat sakei is pradziu, kad nori kitos moters, nes seksas tapo rutina, o paskui ieskai kaltu, bet tai cia toks juk gyvenimas, rutinos neisvengsi, net jei ir skirsies, su kita irgi bus rutina. Gal reiktu tai priimti, kaip savaime suprantama dalyka ir bent kiek pasistengti, kad ta rutina butu maloni.

Tikrai ieškojau kaltų?
Papildyta:
Je aš pradėsiu rašyti kaip ištiesų mąstau išvis debilu pradėsit laikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 11, 22:24)
Je aš pradėsiu rašyti kaip ištiesų mąstau išvis debilu pradėsit laikyti biggrin.gif

Papasakok.

Koks skirtumas, tegu laiko.
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2016 11 12, 11:08)
Papasakok.

Koks skirtumas, tegu laiko.

Laaaabai daug rašyti.. kai užeis ūpas parašysiu arba papasakosiu ;)
Atsakyti
klausimas Povilui: o pats nustebtum/sokas butu, jei suzinotum, jog ir tavoji ieskosi?
jog tu SAVAJAI nusibodes?
jog ant taves jai nesiskecia....
jei jau eini kairen, tai žinok, ir antra puse TURI TEISĘ eit į kairę....
taip, kad - lygybe...

(ir tikiuos apsvarstei, ka judu abu veiksit po to - po nuejimu...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 lapkričio 2016 - 09:56
QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 11, 22:24)
Tikrai ieškojau kaltų?
Papildyta:

O ka reiskia pasakymas, zmona nenorejo kalbeti, zmona nenorejo nieko keisto ir pan.?
Atsakyti
gal: zmona nenorejo nieko keisti.....

jauni abu....pakeis abu kaip mat, kai pas juos abu tretieji atsiras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 lapkričio 2016 - 12:56