Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

Poviliuk, jei tau rūpi tavo žmona, pasikalbėk su ja. LABAI RIMTAI. Tiesiai šviesiai. This isn't working for me. Jei niekas nesikeis, aš išeisiu. Tai turėtų ją supurtyti. Nes jei rasi ką geriau, turėsi daug problemų, nebus paprasta, geriau iki tol nedaeit. Gyvenu dabar tokiam gyvenime ir skauda kažkam bus. O tavo atėjimas čia jau veda link to. Patikėk tuo, ką sakau 4u.gif

O pakeisti šeimyninį gyvenimą įmanoma su pagalba, tik reikia ABIEJŲ noro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo All_about_love: 07 lapkričio 2016 - 12:43
QUOTE(open @ 2016 11 07, 12:37)
Hm, nori pasakyt esi sadistas?
Atspejau tavo asmenybes sutrikima ax.gif

Na matai kokia tu puiki, iš raidžių forume gali pasakyti kas koks žmogus. Nuvilsiu, neatspėjai...
Atsakyti
QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 07, 12:45)
Na matai kokia tu puiki, iš raidžių forume gali pasakyti kas koks žmogus. Nuvilsiu, neatspėjai...

smile.gif neatspejau ir ka, gal as linksminuos kaip ir tu. Tad neisijausk cia del savo vieno linksmybiu.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 11 07, 12:56)
smile.gif neatspejau ir ka, gal as linksminuos kaip ir tu. Tad neisijausk cia del savo vieno linksmybiu.

Svarbiausia be pykčio!!! Taika išgelbės pasaulį... na gal ne pasaulį bet bent kažką.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 11 07, 11:02)
Zmonai net nesako kaip jis elgias, kad jau iesko meiluzes. Dar skundzias, kad ji ignoruoja biggrin.gif
Kalbos dovana mat pas ji. Nu negaliu patiket, koks tupas turi zmogus, kad save teisintu, o kita kaltintu, kai pats jau toki zingsni zenge. Ex, smagus tas gyvenimas, kai sukas tik apie savo noru tenkinima.

Kalba kalba su zmona, o kai reikia svarbiausia pasakyti, tai meto p.edas, slepiasi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 07 lapkričio 2016 - 13:06
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 11 07, 13:06)
Kalba kalba su zmona, o kai reikia svarbiausia pasakyti, tai meto p.edas, slepiasi.  biggrin.gif

Senai jam ta zmona dzin, vietoj tarnaites, atsarginis variantas kol kas, kol meiluzes neisimylejo.
Atsakyti
Jūs kiečiausios!!! Stereotipais vadovaujatės ir taikot visiems... nais.. na dar ką nors parašykit apie mane, pasirodo daugiau žinot nei aš pats. biggrin.gif
Atsakyti

Jūs kiečiausios!!! Stereotipais vadovaujatės ir taikot visiems... nais.. na dar ką nors parašykit apie mane, pasirodo daugiau žinot nei aš pats. ]
  zinokit, ilgeliau skaitant ta tema, taip ir yra: Stereotipai.. Ir, verkslenimai apie vyrus/zmonas tie patys, ir meiluziu saves apibudinimai tip top tokie pat. Ir, aprasymai istoriju tas pats per ta pati, jau aistra, meile viskas ten nezemiska. Kiekvienam meiluziautojui sava, atskira istorija atrodo kazkuom ypatinga, bet is sono ziurint, nu tikrai zinokit, tas pats per ta pati. Net, gaila, kad istoriju dalyviai negali, va taip, apie save pasiskaityti. 
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 11 07, 13:38)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Poviliukas86" data-cid="71191750"> Jūs kiečiausios!!! Stereotipais vadovaujatės ir taikot visiems... nais.. na dar ką nors parašykit apie mane, pasirodo daugiau žinot nei aš pats. ]</blockquote>   zinokit, ilgeliau skaitant ta tema, taip ir yra: Stereotipai.. Ir, verkslenimai apie vyrus/zmonas tie patys, ir meiluziu saves apibudinimai tip top tokie pat. Ir, aprasymai istoriju tas pats per ta pati, jau aistra, meile viskas ten nezemiska. Kiekvienam meiluziautojui sava, atskira istorija atrodo kazkuom ypatinga, bet is sono ziurint, nu tikrai zinokit, tas pats per ta pati. Net, gaila, kad istoriju dalyviai negali, va taip, apie save pasiskaityti. 

Man irgi gaila!
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 11 07, 14:38)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Poviliukas86" data-cid="71191750"> Jūs kiečiausios!!! Stereotipais vadovaujatės ir taikot visiems... nais.. na dar ką nors parašykit apie mane, pasirodo daugiau žinot nei aš pats. ]</blockquote>   zinokit, ilgeliau skaitant ta tema, taip ir yra: Stereotipai.. Ir, verkslenimai apie vyrus/zmonas tie patys, ir meiluziu saves apibudinimai tip top tokie pat. Ir, aprasymai istoriju tas pats per ta pati, jau aistra, meile viskas ten nezemiska. Kiekvienam meiluziautojui sava, atskira istorija atrodo kazkuom ypatinga, bet is sono ziurint, nu tikrai zinokit, tas pats per ta pati. Net, gaila, kad istoriju dalyviai negali, va taip, apie save pasiskaityti. 

Realiai taip ir yra - visada ypatinga tai, ką pats išgyveni. Ir vaikai savi patys mylimiausi, kaip kitiems jie eiliniai beatrodytų. Ir meilės istorijos tas pats per tą patį būna - įsimylėjimas, draugavimas, pirmi kartai, sužadėtuvės, vestuvės, vaikų gimimai, darželiai, mokyklos etc. Daltonikui banalybė, kitam gal brangiausias dalykas gyvenime.
Aj, dar davatkų komentarai tas pats per tą patį - veik du metus čia tos pačios budi ir tip top tais pačiais žodžiais naujokus plaka biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(All_about_love @ 2016 11 07, 13:40)
Nes jei rasi ką geriau, turėsi daug problemų, nebus paprasta, geriau iki tol nedaeit. Gyvenu dabar tokiam gyvenime ir skauda kažkam bus. O tavo atėjimas čia jau veda link to. Patikėk tuo, ką sakau  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(black*orchid @ 2016 11 07, 16:51)
Realiai taip ir yra - visada ypatinga tai, ką pats išgyveni. Ir vaikai savi patys mylimiausi, kaip kitiems jie eiliniai beatrodytų. Ir meilės istorijos tas pats per tą patį būna - įsimylėjimas, draugavimas, pirmi kartai, sužadėtuvės, vestuvės, vaikų gimimai, darželiai, mokyklos etc. Daltonikui banalybė, kitam gal brangiausias dalykas gyvenime.
Aj, dar davatkų komentarai tas pats per tą patį - veik du metus čia tos pačios budi ir tip top tais pačiais žodžiais naujokus plaka biggrin.gif

Ačiū. Aš jau tingėjau tiek rašyti. Dar vieną nuo savęs. Kad ir išsiskirsi, susirasi kitą žmoną ar vyrą, sukursi kitą šeima vis tiek nėreiškia kad tas antras kartas bus paskutinis, net ir trečias kaikuriems. Bet vis tiek dar nė vienos A.Z. nesulaukiau... vis tik ištikimos moteriškės čia renkasi.. bent jau dauguma. Sveikinu!
Dėl plakimo naujokų... gal truputį ir suveikė. Kaip kaikurie sako...visokių yra visokių reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poviliukas86: 07 lapkričio 2016 - 17:00
QUOTE(Poviliukas86 @ 2016 11 07, 16:56)
Ačiū. Aš jau tingėjau tiek rašyti. Dar vieną nuo savęs. Kad ir išsiskirsi, susirasi kitą žmoną ar vyrą, sukursi kitą šeima vis tiek nėreiškia kad tas antras kartas bus paskutinis, net ir trečias kaikuriems.  Bet vis tiek dar nė vienos A.Z. nesulaukiau... vis tik ištikimos moteriškės čia renkasi.. bent jau dauguma. Sveikinu!
Dėl plakimo naujokų... gal truputį ir suveikė. Kaip kaikurie sako...visokių yra visokių reikia biggrin.gif

Rasi, lengvas cia grobis biggrin.gif Tik paprasyk pazymos apie ligas del visa ko ;)
Atsakyti