Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(GAILE* @ 2016 11 05, 11:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Poviliukas86" data-cid="71184853" data-time="1478293364"><div><p>Labas vakaras. Nors ir visai keistai skambės nusprendžiau prisijungti čia. Spėju tikrai ne pirmas toks ir ne paskutinis čia. Bet pasistengsiu kuo trumpiau. Esu vedės 2 vaikų tėvas, su žmona kartu jau 13 metų. Tačiau, seksas nėra toks nustabus kaip norėtusi, jau tiek ji tiek aš žinome kiekvieną vienas kito judesį, ką darysim ir t.t. tiesiog kartais norisi kažko naujo, kitokio..
Kadangi čia yra pagrinde moterys nusprendžiau pabandyti būti viena iš pagundų moterims kurios jaučiasi panašiai kaip aš... kurios nenori griauti šeimos, bet nori kažko naujo.. naujos patirties...
Žinau kad bus daug negatyvo, piktų komentarų... bet jei atsiras ištekėjusi moteris kuri tiesiog norės nuotykio, lauksiu asmeninės žinutės, pabendrausim.. na, ir jei bus kokia kibirkštėlė gal ir susitikti išeis, o po to... jau kaip srovės neš. Iki? ;)</p></div></blockquote><p>Oo skelbimas!!! biggrin.gif nebijai kad ir zmona tavo cia sioj temoj dalyvauja? Varda savo parasei, gimimo metus biggrin.gif</p>

Lygtai vienas toks žmogus Lietuvoje, lyg tai tik tikrą vardą galėjau parašyti, gal aš Tomas, gal Petras, gal Antanas? Čia slapyvardis, metai tie, bet mėnesis gali būti bet koks. Vaikai, du, bet gal jie gimė 2008, o gal 2010, gal prieš 6 mėn....
Atsakyti

Lygtai vienas toks žmogus Lietuvoje, lyg tai tik tikrą vardą galėjau parašyti, gal aš Tomas, gal Petras, gal Antanas? Čia slapyvardis, metai tie, bet mėnesis gali būti bet koks. Vaikai, du, bet gal jie gimė 2008, o gal 2010, gal prieš 6 mėn....

Na bet jei moteris turi vyra panasaus amziaus povila, 2 vaikus mazus ir praleido su juo 13 m, tai uzsidegs jai visos aliarmo lempos. Juokingiausia, kad as tokia seima asmeniskai pazistu :D

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 11 05, 16:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Poviliukas86" data-cid="71186292" data-time="1478355339"><div><p>Lygtai vienas toks žmogus Lietuvoje, lyg tai tik tikrą vardą galėjau parašyti, gal aš Tomas, gal Petras, gal Antanas? Čia slapyvardis, metai tie, bet mėnesis gali būti bet koks. Vaikai, du, bet gal jie gimė 2008, o gal 2010, gal prieš 6 mėn....</p></div></blockquote><p>Na bet jei moteris turi vyra panasaus amziaus povila, 2 vaikus mazus ir praleido su juo 13 m, tai uzsidegs jai visos aliarmo lempos. Juokingiausia, kad as tokia seima asmeniskai pazistu biggrin.gif</p>

Apie tai nepagalvojau... bet dabar nelabai ką pakeisi... jo problemos kad tokį vardą gavo.. biggrin.gif
Atsakyti

Apie tai nepagalvojau... bet dabar nelabai ką pakeisi... jo problemos kad tokį vardą gavo.. biggrin.gif

Tai vat jei jau ieskai pagundu, verta pagalvot apie tokias detales :D

Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 11 05, 12:00)
Jei tikrai pasiryzai, tai su tuom ir sveikinu!
Bet ar sugebesi gyvent be savo vyro, man rodos tu esi truputi mazochiste ax.gif

Skauda dabar mano vyrui
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 11 05, 16:58)
Skauda dabar mano vyrui

Tu garantuota, manau tai manipuliacija, dabar jis auka, kazin ar tu isbegsti is to rato.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 11 03, 23:20)
jau man kai paraso, kad su vyru niekada neturejo to ,ka turi su dabartiniu, tai kliedesiai,... bet tai netikiu, kad nebuvo graziu dalyku

Man tai kai paraso, kad netiki tuo ka pats zmogus sako, tai vemti norisi...tikrai jusu neitikinesiu.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 11 02, 16:33)
Man kas krenta i akis, tai, kad jus ieskote gelbetojo
O meiluzio skyrybos su zmona cia yra atskira tema. Pakalbekite su juo atvirai apie tai. Pasakykite, kad norite skirtis ir kurti santykius su juo. Paklauskite ar jis nori skirtis ir jei taip, tai kada.

Greiciausiai, kad taip. Ieskau gelbetojo.
Nedristu to klausti.
Atsakyti
[quote=Gervuogine,2016 11 04,
Atsiprasau, bet juokinga, kai suaugusi moteris pameta galva, uzsideda rozinius akinius ir nebemato realios situacijos. Jusu meiluzis, jei ka, nepatikimas, neatsakingas ir moraliniu vertybiu neturintis vyras. Jei jau buciau meiluze, vyrui neleisciau net pyptelt kazko blogo apie zmona. Nes jus jos nepazistate, o santykiuose nebuna vieno gero, Jei tikrai myletu - skirtusi ir butu su jumis. O dabar akivaizdu, kad skirtis nenori, jums isipareigoti irgi. O tos snekos apie meile, bloga zmona
[/quote]

Taip. Pameciau galva. Sirdis proto neklauso tongue.gif ir pati tai suprantu.
Nereikia apie ji taip bjauriai kalbeti, nes jis kelis metus stengesi keisti santykius su zmona, skaite literatura, domejosi. Deja, santykiai su zmona taip ir liko broliski, o jam nusviro rankos stengtis... Apie zmona jis blogai ir nekalba, per puse metu gal 2-3 kartus tik leptelejo, kad ji nenori sexo, o jam atsibodo maldaut.
Kaip paprasta. Taip is karto ima ir skiriasi, manau, kad kiekvienam reikia laiko apsispresti del tokio zingsnio.
Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 11 04, 20:16)
Tai gal ir išsiskirs, reikia laiko tokiems dalykams. Aš neįsivaizduoju kaip galima mesti pusę savo gyvenimo per keletą mėnesių, kaip rekomenduoja bobiški straipsneliai. Galvočiau, kad kažkas su žmogum negerai, jei jis mėtytųsi žmonomis.

Bütent!
Buvo kazkada uzsimines, kad vel reiktu pradet viska nuo pradziu, t.y. grizti i 20-metus, kai neturejai seimos, busto, nes yra vaikai ir jis i buta nepretenduotu...vel viskas nuo pradziu ir dar neaisku kaip viskas klostytusi.
Manau, nera taip paprasta savo noru likti gatveje, moketi alimetus, ir tiksliai net nezinoti kokie bus santykiai su kitu zmogumi.
Atsakyti

Doremii, 06 Lap 2016 - 13:25, parašė: Taip. Pameciau galva. Sirdis proto neklauso tongue.gifir pati tai suprantu. Nereikia apie ji taip bjauriai kalbeti, nes jis kelis metus stengesi keisti santykius su zmona, skaite literatura, domejosi. Deja, santykiai su zmona taip ir liko broliski, o jam nusviro rankos stengtis... Apie zmona jis blogai ir nekalba, per puse metu gal 2-3 kartus tik leptelejo, kad ji nenori sexo, o jam atsibodo maldaut. Kaip paprasta. Taip is karto ima ir skiriasi, manau, kad kiekvienam reikia laiko apsispresti del tokio zingsnio.

Doremii, 06 Lap 2016 - 13:47, parašė: Bütent! Buvo kazkada uzsimines, kad vel reiktu pradet viska nuo pradziu, t.y. grizti i 20-metus, kai neturejai seimos, busto, nes yra vaikai ir jis i buta nepretenduotu...vel viskas nuo pradziu ir dar neaisku kaip viskas klostytusi. Manau, nera taip paprasta savo noru likti gatveje, moketi alimetus, ir tiksliai net nezinoti kokie bus santykiai su kitu zmogumi.

As ir nesakiau, kad skyrybos yra labai paprasta. Puikiai suprantu, kiek daug tai kainuoja, ypac psichologiskai. Ir paprastai skyryboms ryztamasi kai kartu gyventi pasidaro nebeimanoma ir yra tikrai labai labai blogai. Bet jei dar nera taip blogai, kad jau butu prieita iki skyrybu, kam tas dvigubas gyvenimas? Meluoti, issisukineti, organizuoti slaptus pasimatymus, o paskui kaip niekur nieko ziureti i akis man atrodo irgi nelengva. Zodziu, jei dar nepribrendai skyryboms, kam ieskoti meiluzio/meiluzes??? Kad tik dar labiau viska komplikuoti, suvelti, apsunkinti???

Beje, o pasiulykit tam savo meiluziui ne knygas apie santykius skaityt, o zmonos paklausti ko jai truksta santykiuose, ir ka jusu meiluzis galetu padaryti, kad zmona jaustusi laiminga ir mylima :)

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2016 11 06, 14:28)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Doremii" data-cid="71188268" data-time="1478431558">Doremii, 06 Lap 2016 - 13:25, parašė: Taip. Pameciau galva. Sirdis proto neklauso user posted imageir pati tai suprantu. Nereikia apie ji taip bjauriai kalbeti, nes jis kelis metus stengesi keisti santykius su zmona, skaite literatura, domejosi. Deja, santykiai su zmona taip ir liko broliski, o jam nusviro rankos stengtis... Apie zmona jis blogai ir nekalba, per puse metu gal 2-3 kartus tik leptelejo, kad ji nenori sexo, o jam atsibodo maldaut. Kaip paprasta. Taip is karto ima ir skiriasi, manau, kad kiekvienam reikia laiko apsispresti del tokio zingsnio.</blockquote> <p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Doremii" data-cid="71188316" data-time="1478432853">Doremii, 06 Lap 2016 - 13:47, parašė: Bütent! Buvo kazkada uzsimines, kad vel reiktu pradet viska nuo pradziu, t.y. grizti i 20-metus, kai neturejai seimos, busto, nes yra vaikai ir jis i buta nepretenduotu...vel viskas nuo pradziu ir dar neaisku kaip viskas klostytusi. Manau, nera taip paprasta savo noru likti gatveje, moketi alimetus, ir tiksliai net nezinoti kokie bus santykiai su kitu zmogumi.</blockquote>
<p> </p>
<p>As ir nesakiau, kad skyrybos yra labai paprasta. Puikiai suprantu, kiek daug tai kainuoja, ypac psichologiskai. Ir paprastai skyryboms ryztamasi kai kartu gyventi pasidaro nebeimanoma ir yra tikrai labai labai blogai. Bet jei dar nera taip blogai, kad jau butu prieita iki skyrybu, kam tas dvigubas gyvenimas? Meluoti, issisukineti, organizuoti slaptus pasimatymus, o paskui kaip niekur nieko ziureti i akis man atrodo irgi nelengva. Zodziu, jei dar nepribrendai skyryboms, kam ieskoti meiluzio/meiluzes??? Kad tik dar labiau viska komplikuoti, suvelti, apsunkinti???</p>
<p> </p>
<p>Beje, o pasiulykit tam savo meiluziui ne knygas apie santykius skaityt, o zmonos paklausti ko jai truksta santykiuose, ir ka jusu meiluzis galetu padaryti, kad zmona jaustusi laiminga ir mylima smile.gif</p>

Gali but, kad meiluzis, tai zingsnis i skyrybas, taip drasos kazkiek igauna, kad va, patinka kazkam, dar yra vilciu susikurt laime su kitu. Ta prasme, bailiai taip daro. Permeta atsakomybe antrai pusei, nes islindus tiesai, didele tikimybe, kad pareikalaus skyrybu arba uzkurus pirti, patys begs nuo raganu arba ziauru vyru. Tad meiluziai- kaip ir svarus zingsnis santuokoje atsitraukiant dar toliau nuo antros puses. O jei antra puse nieko nedaro suzinojus, tai jiems lyg palaiminimas, kad gyvent patogu, turtu dalytis nereikia, vaikai salia, o dar ir meiluzi galiu turet ;) Bailumas lieka bailumu toliau, nieko esminio keist nebereikia. Gyvenimas visai neblogas. O jei dar isimyleje, tai ir gyvent smagiau. Aistra persveria visas kaltes, jei tik jos jaucias, bet dazniausiai ner kaltes.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 11 06, 16:53)
Gali but, kad meiluzis, tai zingsnis i skyrybas, taip drasos kazkiek igauna, kad va, patinka kazkam, dar yra vilciu susikurt laime su kitu. Ta prasme, bailiai taip daro. Permeta atsakomybe antrai pusei, nes islindus tiesai, didele tikimybe, kad pareikalaus skyrybu arba uzkurus pirti, patys begs nuo raganu arba ziauru vyru. Tad meiluziai- kaip ir svarus zingsnis santuokoje atsitraukiant dar toliau nuo antros puses. O jei antra puse nieko nedaro suzinojus, tai jiems lyg palaiminimas, kad gyvent patogu, turtu dalytis nereikia, vaikai salia, o dar ir meiluzi galiu turet ;) Bailumas lieka bailumu toliau, nieko esminio keist nebereikia. Gyvenimas visai neblogas. O jei dar isimyleje, tai ir gyvent smagiau. Aistra persveria visas kaltes, jei tik jos jaucias, bet dazniausiai ner kaltes.

Pastebėjau šitą tendenciją, kartais vyrai net nori būti pagauti.
Atsakyti