Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(Doremii @ 2016 10 31, 22:38)
Noriu issipasakoti, gauti patarimu... turiu vyra-degrada, tik apie save gerai galvojanti. Virs 18 m gyvendama santuokoje buvau istikima, kol nenusprendziau-uzteks, visus graziausius savo metus buvau nelaiminga, emociskai zlugdoma. Kai tik uzsimindavau apie skyrybas-vyras suzveredavo... supratau, kad taip paprastai juo neatsikratysiu, kad man reikia kazka susirast, juk dar esu grazi moteris... pries metus uzsiregistravau draugas.lt. susizavejau vienmeciu vedusiu vyruku. Kelis men pasirasineje susitikom. Susitikinejam jau 6 menesius, ne tik platoniskai. Dar susirasinejant jis sake, kad niekada nesiskirs ir nepaliks seimos(atseit buvo taip auklejamas). Kad noriu skirtis, kad vyras agresyvus ir as jo bijau-jis zino. Veliau daug bendraujant jis uzsimine, kad norint gauti is zmonos sexo reikia giliai i subine listi, maldauti. Kartais uzsimena, kad zmonà erzina net jo apie bet ka pasakyti zodziai. Po 4 men susitikimu prisipazino, kad myli, sako, kad esu saules spindulelis jo gyvenime.. Myliu ir as ji, gaunu is jo tai ko is vyro niekada negavau. Mintyse kartais pasvajoju apie gyvenima kartu. Viltis-durniu motina? Kaip manot? Ar gali zmogus persigalvoti?

Man kas krenta i akis, tai, kad jus ieskote gelbetojo, kuris lyg jus uzstotu pries ta agresyvu vyra. Tik pamirstate, jog nuo vilko galite uzsokti ant meskos. Ir sokinesite, kol neturesite savo stuburo ir neismoksite uz save pastoveti.

Vyras agresyvus - nu visos supranta cia, ka tai reiskia. Jus leidziates zeminama ir nesiskiriate. Susidesite su kitu (meiluziu pvz) ir jis is jusu virveles suks ir kojas sluostysis. Jums reikia pirmiausia gerai save isanalizuoti, suprasti kodel gyvenate su smurtaujanciu vyru, sustipreti emociskai, tada galite ieskoti naujo vyro. Nebent jums patinka aukos vaidmuo ir samoningai renkates taip gyventi visa likusi gyvenima. Tada nereikia keisti nei saves, nei poziurio i save.

O meiluzio skyrybos su zmona cia yra atskira tema. Pakalbekite su juo atvirai apie tai. Pasakykite, kad norite skirtis ir kurti santykius su juo. Paklauskite ar jis nori skirtis ir jei taip, tai kada. Galite dar pasakyti, jog iki skyrybu santykiai bus tik platoniski. Tada paaiskes kiek jis jus myli. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 11 01, 23:14)
mrau,

ar gerai pamenu, kad tu ta, kuri parsidave kazkokiam diedui uz 1000 eur.? norejau paklausti,ar dar teko pakartoti sita reikala? su tuo paciu? ar kitu?

Taip, aš. Tik ne eurais, o dar litais. Ne, pakartot neteko. Nei su tuo pačiu, nei su kitu.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 11 02, 12:24)
biggrin.gif pinigų prirtūkai? Sumažink kainą minimum 3 kartus  biggrin.gif štukė eurų yra daug, net aktorei iš filmo Graži moteris biggrin.gif

Tiriu rinką. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 11 02, 19:49)
Tiriu rinką. laugh.gif

agam, rasi už 1000 litais, nuostabų gražų, malonų, mandagų, sexualų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 11 02, 17:33)
Man kas krenta i akis, tai, kad jus ieskote gelbetojo, kuris lyg jus uzstotu pries ta agresyvu vyra. Tik pamirstate, jog nuo vilko galite uzsokti ant meskos. Ir sokinesite, kol neturesite savo stuburo ir neismoksite uz save pastoveti.

Vyras agresyvus - nu visos supranta cia, ka tai reiskia. Jus leidziates zeminama ir nesiskiriate. Susidesite su kitu (meiluziu pvz) ir jis is jusu virveles suks ir kojas sluostysis. Jums reikia pirmiausia gerai save isanalizuoti, suprasti kodel gyvenate su smurtaujanciu vyru, sustipreti emociskai, tada galite ieskoti naujo vyro. Nebent jums patinka aukos vaidmuo ir samoningai renkates taip gyventi visa likusi gyvenima. Tada nereikia keisti nei saves, nei poziurio i save.

O meiluzio skyrybos su zmona cia yra atskira tema. Pakalbekite su juo atvirai apie tai. Pasakykite, kad norite skirtis ir kurti santykius su juo. Paklauskite ar jis nori skirtis ir jei taip, tai kada. Galite dar pasakyti, jog iki skyrybu santykiai bus tik platoniski. Tada paaiskes kiek jis jus myli.  smile.gif

jau man kai paraso, kad su vyru niekada neturejo to ,ka turi su dabartiniu, tai kliedesiai, nebent jau tekedama zinojo, koks vyras despotas yra, ar koks budulis. bet tai netikiu, kad nebuvo graziu dalyku, ypac jeigu imt pirma pazinties pusmeti. galimas daiktas dar ir dabartinis meiluzis nublanktu. tiesiog viskas pasimeta uzmarsty, dabartinis jau pats paciausias ir fainiausias buna.
o siaip pritariu viskam, ka paraset.
Atsakyti

Doremii, 31 Spa 2016 - 22:38, parašė: Noriu issipasakoti, gauti patarimu... turiu vyra-degrada, tik apie save gerai galvojanti. Virs 18 m gyvendama santuokoje buvau istikima, kol nenusprendziau-uzteks, visus graziausius savo metus buvau nelaiminga, emociskai zlugdoma. Kai tik uzsimindavau apie skyrybas-vyras suzveredavo... supratau, kad taip paprastai juo neatsikratysiu, kad man reikia kazka susirast, juk dar esu grazi moteris... pries metus uzsiregistravau draugas.lt. susizavejau vienmeciu vedusiu vyruku. Kelis men pasirasineje susitikom. Susitikinejam jau 6 menesius, ne tik platoniskai. Dar susirasinejant jis sake, kad niekada nesiskirs ir nepaliks seimos(atseit buvo taip auklejamas). Kad noriu skirtis, kad vyras agresyvus ir as jo bijau-jis zino. Veliau daug bendraujant jis uzsimine, kad norint gauti is zmonos sexo reikia giliai i subine listi, maldauti. Kartais uzsimena, kad zmonà erzina net jo apie bet ka pasakyti zodziai. Po 4 men susitikimu prisipazino, kad myli, sako, kad esu saules spindulelis jo gyvenime.. Myliu ir as ji, gaunu is jo tai ko is vyro niekada negavau. Mintyse kartais pasvajoju apie gyvenima kartu. Viltis-durniu motina? Kaip manot? Ar gali zmogus persigalvoti?

Sveiki, tokie pamastymai:

1. Pirmiausia, tai kad gyvenat su vyru, kuris jusu negerbia ir kurio bijot, labai daug pasako apie jus pacia. T.y. kad turite zema saviverte, negerbiate ir nemylite saves, turite priklausomybe nuo vyro. Taigi butu protingiau ne meiluziu rupintis, o pradzioj su savim padirbeti.

2. Atsiprasau, bet juokinga, kai suaugusi moteris pameta galva, uzsideda rozinius akinius ir nebemato realios situacijos. Jus dabar "veza" adrenalinas, romantika, seksas, bet realiai savo meiluzio jus nepazistat. Kai prasideda bendra buitis, rutina, vaiku, finansiniu klausimu sprendimas - va tada ir pasimato kas yra kas. Todel dabar isivaizduoti, kad su meiluziu "viskas butu kitaip, gerai" yra daugiau negu naivu.

3. Jusu meiluzis, jei ka, nepatikimas, neatsakingas ir moraliniu vertybiu neturintis vyras. Kodel? Nes jis turi seima ir jus. Ar tikrai norit susieti ateity su tokiu zmogum? (Turekit omeny, kad su tokiu vyru, pati galit labai greitai atsidurti apgaudinejamos moters vietoj).

4. Jei jau buciau meiluze, vyrui neleisciau net pyptelt kazko blogo apie zmona. Nes jus jos nepazistate, o santykiuose nebuna vieno gero, kito blogo. Jei dabar jusu meiluzis yra nepatenkintas santykiais su zmona, turekit omenyje, kad jie abu prie to priejo, t.y. gal jusu meiluzis nebuvo tobulas vyras savo zmonai.

5. Ir pabaigai. Jusu meiluzis jusu nemyli. Jei tikrai myletu - skirtusi ir butu su jumis. O dabar akivaizdu, kad skirtis nenori, jums isipareigoti irgi. O tos snekos apie meile, bloga zmona... Na, pati turetumet suprasti, klasikinis atvejis :D Jei taip norit isitikinti, kokia ta jo meile, pasiulykit platoniskus santykius, kol apsispres ar su jumis, ar su zmona nori buti. Greiciausiai meile labai greitai baigsis :)

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2016 11 04, 00:48)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Doremii" data-cid="71173082" data-time="1477946319">Doremii, 31 Spa 2016 - 22:38, parašė: Noriu issipasakoti, gauti patarimu... turiu vyra-degrada, tik apie save gerai galvojanti. Virs 18 m gyvendama santuokoje buvau istikima, kol nenusprendziau-uzteks, visus graziausius savo metus buvau nelaiminga, emociskai zlugdoma. Kai tik uzsimindavau apie skyrybas-vyras suzveredavo... supratau, kad taip paprastai juo neatsikratysiu, kad man reikia kazka susirast, juk dar esu grazi moteris... pries metus uzsiregistravau draugas.lt. susizavejau vienmeciu vedusiu vyruku. Kelis men pasirasineje susitikom. Susitikinejam jau 6 menesius, ne tik platoniskai. Dar susirasinejant jis sake, kad niekada nesiskirs ir nepaliks seimos(atseit buvo taip auklejamas). Kad noriu skirtis, kad vyras agresyvus ir as jo bijau-jis zino. Veliau daug bendraujant jis uzsimine, kad norint gauti is zmonos sexo reikia giliai i subine listi, maldauti. Kartais uzsimena, kad zmonà erzina net jo apie bet ka pasakyti zodziai. Po 4 men susitikimu prisipazino, kad myli, sako, kad esu saules spindulelis jo gyvenime.. Myliu ir as ji, gaunu is jo tai ko is vyro niekada negavau. Mintyse kartais pasvajoju apie gyvenima kartu. Viltis-durniu motina? Kaip manot? Ar gali zmogus persigalvoti?</blockquote>
<p> </p>
<p>Sveiki, tokie pamastymai:</p>
<p> </p>
<p>1. Pirmiausia, tai kad gyvenat su vyru, kuris jusu negerbia ir kurio bijot, labai daug pasako apie jus pacia. T.y. kad turite zema saviverte, negerbiate ir nemylite saves, turite priklausomybe nuo vyro. Taigi butu protingiau ne meiluziu rupintis, o pradzioj su savim padirbeti.</p>
<p> </p>
<p>2. Atsiprasau, bet juokinga, kai suaugusi moteris pameta galva, uzsideda rozinius akinius ir nebemato realios situacijos. Jus dabar "veza" adrenalinas, romantika, seksas, bet realiai savo meiluzio jus nepazistat. Kai prasideda bendra buitis, rutina, vaiku, finansiniu klausimu sprendimas - va tada ir pasimato kas yra kas. Todel dabar isivaizduoti, kad su meiluziu "viskas butu kitaip, gerai" yra daugiau negu naivu.</p>
<p> </p>
<p>3. Jusu meiluzis, jei ka, nepatikimas, neatsakingas ir moraliniu vertybiu neturintis vyras. Kodel? Nes jis turi seima ir jus. Ar tikrai norit susieti ateity su tokiu zmogum? (Turekit omeny, kad su tokiu vyru, pati galit labai greitai atsidurti apgaudinejamos moters vietoj).</p>
<p> </p>
<p>4. Jei jau buciau meiluze, vyrui neleisciau net pyptelt kazko blogo apie zmona. Nes jus jos nepazistate, o santykiuose nebuna vieno gero, kito blogo. Jei dabar jusu meiluzis yra nepatenkintas santykiais su zmona, turekit omenyje, kad jie abu prie to priejo, t.y. gal jusu meiluzis nebuvo tobulas vyras savo zmonai.</p>
<p> </p>
<p>5. Ir pabaigai. Jusu meiluzis jusu nemyli. Jei tikrai myletu - skirtusi ir butu su jumis. O dabar akivaizdu, kad skirtis nenori, jums isipareigoti irgi. O tos snekos apie meile, bloga zmona... Na, pati turetumet suprasti, klasikinis atvejis biggrin.gif Jei taip norit isitikinti, kokia ta jo meile, pasiulykit platoniskus santykius, kol apsispres ar su jumis, ar su zmona nori buti. Greiciausiai meile labai greitai baigsis smile.gif</p>

Jei taip lengvai imtu ir dirbtu su savim, tai daug problemu neliktu. Nu zmonems reikia adrenalino, itampos tam, kad isvengtu vidiniu skauduliu, giliu savo jausmu. Na o kam prisiimt atsakomybe uz savo gyvenima, kai galima plaukt pasroviui ir ieskot issigelbejimo isorej.
O kitas zmogus kartais buna tikrai geras gydytojas, tik vat turetu but tinkamas zmogus. Nors ir prostitutes pakankamai turi darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2016 11 04, 01:48)
Jusu meiluzis jusu nemyli. Jei tikrai myletu - skirtusi ir butu su jumis.

Tai gal ir išsiskirs, reikia laiko tokiems dalykams. Aš neįsivaizduoju kaip galima mesti pusę savo gyvenimo per keletą mėnesių, kaip rekomenduoja bobiški straipsneliai. Galvočiau, kad kažkas su žmogum negerai, jei jis mėtytųsi žmonomis.

Atsakyti
Labas vakaras. Nors ir visai keistai skambės nusprendžiau prisijungti čia. Spėju tikrai ne pirmas toks ir ne paskutinis čia. Bet pasistengsiu kuo trumpiau. Esu vedės 2 vaikų tėvas, su žmona kartu jau 13 metų. Tačiau, seksas nėra toks nustabus kaip norėtusi, jau tiek ji tiek aš žinome kiekvieną vienas kito judesį, ką darysim ir t.t. tiesiog kartais norisi kažko naujo, kitokio..
Kadangi čia yra pagrinde moterys nusprendžiau pabandyti būti viena iš pagundų moterims kurios jaučiasi panašiai kaip aš... kurios nenori griauti šeimos, bet nori kažko naujo.. naujos patirties...
Žinau kad bus daug negatyvo, piktų komentarų... bet jei atsiras ištekėjusi moteris kuri tiesiog norės nuotykio, lauksiu asmeninės žinutės, pabendrausim.. na, ir jei bus kokia kibirkštėlė gal ir susitikti išeis, o po to... jau kaip srovės neš. Iki? ;)
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2016 11 01, 21:55)

Fėja, ar tikrai? Ar tik eilinis susipykimas?

Mano šeimoj daug pokyčių
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 11 05, 10:38)
Mano šeimoj daug pokyčių

Jei tikrai pasiryzai, tai su tuom ir sveikinu!
Bet ar sugebesi gyvent be savo vyro, man rodos tu esi truputi mazochiste ax.gif
Atsakyti

Labas vakaras. Nors ir visai keistai skambės nusprendžiau prisijungti čia. Spėju tikrai ne pirmas toks ir ne paskutinis čia. Bet pasistengsiu kuo trumpiau. Esu vedės 2 vaikų tėvas, su žmona kartu jau 13 metų. Tačiau, seksas nėra toks nustabus kaip norėtusi, jau tiek ji tiek aš žinome kiekvieną vienas kito judesį, ką darysim ir t.t. tiesiog kartais norisi kažko naujo, kitokio..
Kadangi čia yra pagrinde moterys nusprendžiau pabandyti būti viena iš pagundų moterims kurios jaučiasi panašiai kaip aš... kurios nenori griauti šeimos, bet nori kažko naujo.. naujos patirties...
Žinau kad bus daug negatyvo, piktų komentarų... bet jei atsiras ištekėjusi moteris kuri tiesiog norės nuotykio, lauksiu asmeninės žinutės, pabendrausim.. na, ir jei bus kokia kibirkštėlė gal ir susitikti išeis, o po to... jau kaip srovės neš. Iki? ;)

Oo skelbimas!!! :D nebijai kad ir zmona tavo cia sioj temoj dalyvauja? Varda savo parasei, gimimo metus :D

Atsakyti