Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 10 31, 14:32)
Gyvenimas viską sudėliojo.
Skiriuosi.

Gal geriau mums pranesti, kai teismas bus jus isskyres? Nes dar cia viskas miglota.
Atsakyti
Teisiskai as esu issiskyrusi pries kelis metus, nes taip reikejo-skyrybos popieriuje. Atsikratyti juo ne taip ir lengva... bet kadangi mano vaikai suauge, tai turiu kitu planu, tik gaila palikti savo namus, darba (nebloga turiu). Bet istorija ne apie tai. Kalbame apie pagundas. Zinau kad kada nors kai perskaitysiu savo parasyma-paciai bus juokinga is naivumo savo... o dabar pabandysiu megautis musu draugyste ir nekurti planu. O musu draugyste as branginu, nes yra ne tik sexas, mes kalbames telefonu 1-2 val beveik kiekviena diena apie viska, nuo ka veikei iki pasiilgau...
Atsakyti
QUOTE(Doremii @ 2016 11 01, 10:01)
Teisiskai as esu issiskyrusi pries kelis metus, nes taip reikejo-skyrybos popieriuje. Atsikratyti juo ne taip ir lengva... bet kadangi mano vaikai suauge, tai turiu kitu planu, tik gaila palikti savo namus, darba (nebloga turiu). Bet istorija ne apie tai. Kalbame apie pagundas. Zinau kad kada nors kai perskaitysiu savo parasyma-paciai bus juokinga is naivumo savo... o dabar pabandysiu megautis musu draugyste ir nekurti planu. O musu draugyste as branginu, nes yra ne tik sexas, mes kalbames telefonu 1-2 val beveik kiekviena diena apie viska, nuo ka veikei iki pasiilgau...

Na neteko man tokiu dalyku patirt, vien nuo minties, kad reiktu kalbeti su vedusiu vyru apie jo gyvenima, kai uz viso to slepias jo seima- zmona ir vaikai, negera pasidaro. Jus gal jam guodeja ax.gif Aisku, gal jam truksta emocinio rysio, demesio, tik kazin ar imanomas tas rysys, kai negalit viesai kartu rodytis, kazka veikti, dalintis kasdienybe, buvimu atviroje draugysteje (jo zmona ir jusu vyras, juk nenutuokia kas vyksta?). Aj nezinau, atrodo, kad tik trupuniais maitinates, bet gal to ir truksta niuroj kasdienybej. Kiek zmoniu, tiek pasirinkimu. Man noretusi daugiau, vien tas slapukavimas varytu is proto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo open: 01 lapkričio 2016 - 11:29
QUOTE(open @ 2016 11 01, 11:27)
Jus gal jam guodeja ax.gif Aisku, gal jam truksta emocinio rysio, demesio, tik kazin ar imanomas tas rysys, kai negalit viesai kartu rodytis, kazka veikti, dalintis kasdienybe, buvimu atviroje draugysteje (jo zmona ir jusu vyras, juk nenutuokia kas vyksta?).  Aj nezinau, atrodo, kad tik trupuniais maitinates, bet gal to ir truksta niuroj kasdienybej. Kiek zmoniu, tiek pasirinkimu. Man noretusi daugiau, vien tas slapukavimas varytu is proto.

Tikrai taip. Jam truksta emocinio rysio ir silumos seimoj kaip ir man. Del to daug bendraujame telefonu, pakeliam vienas kitam nuotaika, pasiguodziame... varo mane is proto tas slapukavimas ir trupiniai. Matomes kas 1-1,5 sav mazdaug 3 val. Vienu metu lyg ir atrode, kad galetu palikt seima...is pokalbiu, netiesiogiai pasake. Kelis kartus pasakiau, kad man per sunku taip. Tada klausia ka as siulau daryti, o as pasimetu ir issisiku nuo klausimo.
Atsakyti
Skaitant santuokiniu gyvenimu nepatenkintu vyru komentarus, visuomet susidaro vaizdas, kad jiems truksta rysio ir artumos, o tai dazniausiai reiskia - vyru poziuriu - sekso trukuma smile.gif . Ar ne jusiskis turi "giliai i uzpakali" zmona listi, kad jo gautu?
Siaip cia jusu istorijos su meiluziu tik pradzia. Jau vien is sios temos aisku, kad pradzios visos panasios: ilgi pokalbiai telefonu, atviravimai, entuziazmas pasimatymams, netgi pagalba buityje.....
Kas bus idomu, tai jusu istorijos pabaiga smile.gif . Ar bus ji kitokia? Ar tokia kaip daugumos?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 01 lapkričio 2016 - 13:53

Doremii, sakai kad tavo vyras yra ziaurus. Ir butent del to bijai palikt ji. O tai nebijai to ziaurumo, kai sutuoktinis suzinos apie tavo romana? 

Atsakyti

Viltis-durniu motina? Kaip manot? Ar gali zmogus persigalvoti?

Nu tai Jo ir paklauskit, niekas tiksliau neatsakys...

Atsakyti
QUOTE(Doremii @ 2016 10 31, 22:38)
Viltis-durniu motina? Kaip manot? Ar gali zmogus persigalvoti?

Jūs gi nuo pradžios susitarėte kaip bus - jis žmonos nepaliks. Aš manau, kad taip ir bus.

Fėja, ar tikrai? Ar tik eilinis susipykimas?
Atsakyti
mrau,

ar gerai pamenu, kad tu ta, kuri parsidave kazkokiam diedui uz 1000 eur.? norejau paklausti,ar dar teko pakartoti sita reikala? su tuo paciu? ar kitu?
Atsakyti
QUOTE(Doremii @ 2016 11 01, 00:38)
Dar susirasinejant jis sake, kad niekada nesiskirs ir nepaliks seimos(atseit buvo taip auklejamas).

O tai koks čia jo tas auklėjimas buvo? biggrin.gif Skirtis, šeimos palikti negalima, o va meilužę turėti šone, verkšlenti jai, gyventi dvigubą gyvenimą, tai jau galima? Sakyčiau labai blogas auklėjimas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2016 11 02, 09:58)
O tai koks čia jo tas auklėjimas buvo?   biggrin.gif Skirtis, šeimos palikti  negalima, o va meilužę turėti šone, verkšlenti jai, gyventi dvigubą gyvenimą, tai jau galima? Sakyčiau labai blogas auklėjimas.  smile.gif

Skirtis negalima, nes gi svarbu isorinis ivaizdis, o tuo paciu ir moterys jo nesibaido, pastangu santykiams su zmona det nereikia. Patogu. Kazkur skaiciau, kad yra daug ivairiu 'meiles' tipu ir noras yra toks stiprus tai isbandyt, kaip narkotikas pririsa. Pasikrauna ir rutina seimoj ne taip slegia.
Tik kazin ar cia reiskia, kad zmogus yra stiprios psichikos gyvendamas toki gyvenima ar atvirksciai, nemato kitu iseiciu ir pasiduoda instinktams, jau pastates viska ant kortos- seimos praradima, tiesai isaiskejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo open: 02 lapkričio 2016 - 11:27
QUOTE(mylimuke! @ 2016 11 01, 23:14)
mrau,

ar gerai pamenu, kad tu ta, kuri parsidave kazkokiam diedui uz 1000 eur.? norejau paklausti,ar dar teko pakartoti sita reikala? su tuo paciu? ar kitu?

biggrin.gif pinigų prirtūkai? Sumažink kainą minimum 3 kartus biggrin.gif štukė eurų yra daug, net aktorei iš filmo Graži moteris biggrin.gif
Atsakyti