Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(mrau @ 2016 10 24, 18:50)
Ne. Tai kad negeria, nemuša ir pinigus namo neša nėra puikaus vyro rodiklis. Visada būna blogiau, bet gi tavo tikslas nėra gyventi geriau už blogiausią variantą. Taip? Taip!

O galvojau, kad jau man visai kvankt gal. Baisu man kažkiek ir net neįsivaizduoju kokiais žodžiais žmogui pasakyt ok čiau skiriamės.
Kita vertus mano pažystamas išsiskyrė po 15 metų bendro gyvenimo ir neatrodo labai liūdnas.
Faktas, dejuoti kad kazkas netenkina visada lengviausia, o keist kažką matyt per slabake aš.
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2016 10 24, 20:09)
O galvojau, kad jau man visai kvankt gal. Baisu man kažkiek ir net neįsivaizduoju kokiais žodžiais žmogui pasakyt ok čiau skiriamės.
Kita vertus mano pažystamas išsiskyrė po 15 metų bendro gyvenimo ir neatrodo labai liūdnas.
Faktas, dejuoti kad kazkas netenkina visada lengviausia, o keist kažką matyt per slabake aš.

As suprantu Tave. MB ir nieko namuose nedaro, tik uzdirba daugiau uz mane. Man pavadovauja kaip namie kas turi but, kisasi i moteriskus reikalus, ko pasekoje amzini pykciai. Dabar dar apie du menesius bus namie, nezinau kas gausis. Tiesiog tyliu, atgaiva darbas ir naujas simpatija. Nezinau kaip elgtis, nesijausciau teisi budama jam pasiuliusi issikraustyt, butas mano, bet jis savo pardave, pinigai investuoti ir i mano buta.
Noreciau kad pas ji kazkas atsirastu..tada viskas issisprestu. Bet verysad.gif AS jo laimingu nesugebu padaryt, turi teise but toks su kita
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 10 24, 19:21)
As suprantu Tave. MB ir nieko namuose nedaro, tik uzdirba daugiau uz mane. Man pavadovauja kaip namie kas turi but, kisasi i moteriskus reikalus, ko pasekoje amzini pykciai. Dabar dar apie du menesius bus namie, nezinau kas gausis. Tiesiog tyliu, atgaiva darbas ir naujas simpatija. Nezinau kaip elgtis, nesijausciau teisi budama jam pasiuliusi issikraustyt, butas mano, bet jis savo pardave, pinigai investuoti ir i mano buta.
Noreciau kad pas ji kazkas atsirastu..tada viskas issisprestu. Bet verysad.gif AS jo laimingu nesugebu padaryt, turi teise but toks su kita

Daug tokiu seimu, kai abu eina i sona, kartu gyvena. Ne mano zodziai. Tad ir jus galit taip gyvent ilgai ilgai kol numirsit.
Atsakyti
Labiausiai tai pykstu ant savęs nes jau tada kai davede ir isvijau nereikėjo priimt atgal, dar tetai visa laiminga paskambinau sakau nu pagaliau gal atsikvepsiu tai ji man taip ir sake pareis ir priimsi, ka tu as jai sakau nei pareis nei priimsiu, vista...
Papildyta:
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 10 24, 19:21)

Baldai be perspektyvos, del grozio namie...
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2016 10 24, 19:04)
Ale kur jis eis..

aš gal greičiau galvoju jog noriu per daug

Wixxx, labai labai tave suprantu 4u.gif Galvodama apie skyrybas savo ex matydavau vargsa benami, nelaiminga, prasigerusi, o tada gal dar ir kilpoj. Ir viskas per mane! Ta mintis man kele siauba. O kur dar viska uztvirtinantis jo primusto suns zvilgsnis... Bet zinai, nera jie tokie silpni, tik labai jau sunkiai leidziasi isvejami is komforto zonos.

Tas gailestis ir visiskai nepamatuota kalte jam tave nuvarys jei ne i kapus, tai i psichuske. Issikankinsi viena bebandydama iseiti is sitos situacijos. Nejauti, kad jegos ir vidiniai resursai senka? unsure.gif

Nori per daug, tai lengviausia iseitis atrodo isvis nenoreti? Beda tik ta, kad vidiniai poreikiai niekur nedingsta ir nuo jokiu atmazkiu "buna ir blogiau, bile negeria ir pinigus nesa" nei trupucio lengviau nepasidaro. Susiimk, brangioji. Nenaikink saves friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė saulė @ 2016 10 25, 13:49)
Wixxx, labai labai tave suprantu 4u.gif Galvodama apie skyrybas savo ex matydavau vargsa benami, nelaiminga, prasigerusi, o tada gal dar ir kilpoj. Ir viskas per mane! Ta mintis man kele siauba. O kur dar viska uztvirtinantis jo primusto suns zvilgsnis... Bet zinai, nera jie tokie silpni, tik labai jau sunkiai leidziasi isvejami is komforto zonos.

Tas gailestis ir visiskai nepamatuota kalte jam tave nuvarys jei ne i kapus, tai i psichuske. Issikankinsi viena bebandydama iseiti is sitos situacijos. Nejauti, kad jegos ir vidiniai resursai senka?  unsure.gif

Nori per daug, tai lengviausia iseitis atrodo isvis nenoreti? Beda tik ta, kad vidiniai poreikiai niekur nedingsta ir nuo jokiu atmazkiu "buna ir blogiau, bile negeria ir pinigus nesa" nei trupucio lengviau nepasidaro. Susiimk, brangioji. Nenaikink saves friends.gif

Taip taikliai parašyta smile.gif aš kai Prisimenu tuos visus rekavimus o kam čia tą buitį tvarkyt reikia, gerai kaip yra, kam čia kur eiti reikia gerai kaip yra tai siaubas. Kai dujinę norėjau namie pasikeist tai nx išsiuntinėjo trenkė durim ir pabėgo, debilai sakė jūs visi, o kai į darbą reikėjo man šeštadieniais eit iš vis kosmosas, pats tyngi pajudėt o tarnaitės namie nėra tai sako nx tu man reikalinga, o kai reikalas pajudėjo link išsikraustymo tai jau galiu ir namus remontuotis ir viską bet viena... Jau tokia zopa ir nieks čia nepadės reikia pačiai susiimti...
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2016 10 25, 16:24)
Taip taikliai parašyta smile.gif aš kai Prisimenu tuos visus rekavimus o kam čia tą buitį tvarkyt reikia, gerai kaip yra, kam čia kur eiti reikia gerai kaip yra tai siaubas. Kai dujinę norėjau namie pasikeist tai nx išsiuntinėjo trenkė durim ir pabėgo, debilai sakė jūs visi, o kai į darbą reikėjo man šeštadieniais eit iš vis kosmosas, pats tyngi pajudėt o tarnaitės namie nėra tai sako nx tu man reikalinga, o kai reikalas pajudėjo link išsikraustymo tai jau galiu ir namus remontuotis ir viską bet viena...  Jau tokia zopa ir nieks čia nepadės reikia pačiai susiimti...

Ir ka zadi keist savy?
Tiesa sakant, ir as taip gyvenau su tokiu vyru ax.gif Truko pasitikejimo savim, buvau zemos savigarbos, tuo paciu turejau kitu problemu. Teko susiimt, gyvenimas priverte, taip dazniausiai ir buna, kad permainos vyksta kai gyvenimas ispaudzia i kampa, o ne kai pati blaskais ir kazko lauki.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 10 25, 19:53)
Ir ka zadi keist savy?
Tiesa sakant, ir as taip gyvenau su tokiu vyru ax.gif Truko pasitikejimo savim, buvau zemos savigarbos, tuo paciu turejau kitu problemu. Teko susiimt, gyvenimas priverte, taip dazniausiai ir buna, kad permainos vyksta kai gyvenimas ispaudzia i kampa, o ne kai pati blaskais ir kazko lauki.

Issiskyrei su vyru?
Atsakyti
QUOTE(velnio_nešta @ 2016 10 25, 19:21)
Issiskyrei su vyru?

Dar ne, bet... ;)
Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 10 25, 20:21)
Dar ne, bet... ;)

Kartu dar gyvenat? Kaip vaikai? Kas nutiko, papasakok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(velnio_nešta @ 2016 10 25, 19:45)
Kartu dar gyvenat? Kaip vaikai? Kas nutiko, papasakok smile.gif