Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(aldi @ 2016 10 07, 07:26)
Reti susitikimai tapo savaidgaliais, dabar tik po darbo matomes pora valandu.

Zinai, gali buti, kad ikarstis, kuris buna pzinties pradzioje, praejo, emocijos ir susidomejimas pradeda rimti. Jeigu ir toliau taip, tai paskui visai atves ir jau nebeprisisauksi i pasimatymus.
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 07, 09:00)
Nori tokiomis buti. Maloniau tiketi to vyro kalbomis, negu atmerkti akis ir paziureti i jo elgesi.

Meile yra akla. Kai zmogus isimyli, tai tada kuri laika (kartais gana ilgai) negeba racionaliai vertinti kito elgesi, nes tam reikia salti proto. O isimylejusio smegenys "uzpiltos" hormonais.
QUOTE(aldi @ 2016 10 07, 10:32)
As atrodo viska suprantu, kad apgaudineja tiek mane tiek zmona,  bet kazkuri dalis tiki ir laukia, kad viskas issipres ir bus gerai. Zinau, kad ir pati sau meluoju, nenoriu pripazint tiesios, tiesiog kaip durne laukiu kazko.

QUOTE(open @ 2016 10 07, 10:52)
Esme, kad tu nori tiket. Nenoretum, juk pasiustum ji su visais makaronais biggrin.gif

As manau, kad ji dar negali patiketi, nes tam neturi pakankamai irodymu.
Jeigu si patirtis baigsis blogai, po to jau netikes niekieno zodziais, o tik darbais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 10 spalio 2016 - 19:00
QUOTE(viesnia @ 2016 10 10, 18:57)
Zinai, gali buti, kad ikarstis, kuris buna pzinties pradzioje, praejo, emocijos ir susidomejimas pradeda rimti. Jeigu ir toliau taip, tai paskui visai atves ir jau nebeprisisauksi i pasimatymus.

Meile yra akla. Kai zmogus isimyli, tai tada kuri laika (kartais gana ilgai) negeba racionaliai vertinti kito elgesi, nes tam reikia salti proto. O isimylejusio smegenys "uzpiltos" hormonais.
As manau, kad ji dar negali patiketi, nes tam neturi pakankamai irodymu.
Jeigu si patirtis baigsis blogai, po to jau netikes niekieno zodziais, o tik darbais.

Svarbiausia gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2016 10 05, 21:14)
Ne. Smagiau yra pagundautis.
Hmm... kada aš čia virkavau? Praėjusį rudenį ar žiemą lyg, ty po 1-1,5 metų nuo paleistuvysčių pradžios. Fui Fui.

Mrau, aš nesiliauju žavėtis tavo blaiviu protu.

QUOTE(ladynew @ 2016 10 06, 17:31)
Blyn, jau taip kantriai stengiuosi sita tema skaitydama nesmerkti, neteisti, nesistebeti, nes tikrai zinau, kad gyvenimas nebuna tik juodas ir baltas, bet jooopapa, kokia sazine reikia tureti, kad skaityti moters, kuri raso savo teisetam zmogui, zinutes.

Nėra čia ko smerkti, man tos moters vietoj jau ne lemputė įsijungtų, o sirenos kauktų: nepatikimas, nešk kojas. Nes kai man bus blogai, jis lygiai taip pat rodys mano žinutes kitai.

QUOTE(BurmeSS @ 2016 10 06, 21:57)
Dievaži, nu durų duros būnam mes, moterys.

Labai paprašyčiau kalbėti už save.

QUOTE(open @ 2016 10 07, 22:40)
Apie kokia meile gali kalbet vedes vyras, nei jis zmona myli, nei meiluze. Nauda ir tiek. Tegul tik moterys gelbejas nuo tokiu.

Vienos gelbėjasi, o kitos sriūbauja. Pačios gi pasirenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idem: 12 spalio 2016 - 13:12
QUOTE(wixxxx @ 2016 10 07, 20:15)
Pastangos dėl kito  bis.gif Gali stengtis iki apsišikimo o tas kitas tik sėdės nosį užrietęs ir galvos,kad taip turi būti biggrin.gif Arba sakys per mažai stengeisi biggrin.gif Ir taip stengiesi visą gyvenimą, aukojiesi :O

Man ir visa tai kazkur girdeta.
Kaip su virtualiu draugu sekasi bendraut?
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 10 14, 21:22)
Man ir visa tai kazkur girdeta.
Kaip su virtualiu draugu sekasi bendraut?

Gerai smile.gif galėtų ir geriau bet yra kaip yra. Nebesureiksminu. Ruduo atėjo depresija užėjo...
Atsakyti
kam depresija, Wixxx? tau ar jam?
iš tiesų, nesuprantu, ko tu nesiskiri?
tau kompleksai kažkokie -, prisirišai prie savo statuso?
butas tavo, darbą turi...o galvoje pas tave vis dar košė matau....verysad.gif
Atsakyti

Man tas klausimas jau ir tiktų.

Vyras manipuliuotojas santuokoje, turiu simpatiją, kuris galbūt gali būti mano, aš jo, bet ar žengsiu tą žingsnį laikas parodys.

Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2016 10 23, 15:38)
<p>Man tas klausimas jau ir tiktų.</p><p>Vyras manipuliuotojas santuokoje, turiu simpatiją, kuris galbūt gali būti mano, aš jo, bet ar žengsiu tą žingsnį laikas parodys.</p>

Viskam savas laikas. mirksiukas.gif
Matau rasai is naujos versijos. As ten neradau sitos temos. Man ten tamsus miskas, tai sedziu sitoje dar.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 10 17, 11:03)
kam depresija, Wixxx? tau ar jam?
iš tiesų, nesuprantu, ko tu nesiskiri?
tau kompleksai kažkokie -, prisirišai prie savo statuso?
butas tavo, darbą turi...o galvoje pas tave vis dar košė matau....verysad.gif

Ar logiška palikti žmogų tik dėl to kad jo nebemyli? Dabar va gyvenam ramiai be jokių bangų ir panašiai , meilės nebėra bet ar ji tikrai jau tokia svarbi? Jei ignoruojant tą faktą kad žmogaus buvimas sale kažkiek erzina lyg ir viskas puse bėdos tai ar tikrai meilė būtina ?
Atsakyti

Ar logiška palikti žmogų tik dėl to kad jo nebemyli? Dabar va gyvenam ramiai be jokių bangų ir panašiai , meilės nebėra bet ar ji tikrai jau tokia svarbi? Jei ignoruojant tą faktą kad žmogaus buvimas sale kažkiek erzina lyg ir viskas puse bėdos tai ar tikrai meilė būtina ?

Nelogiska, bet ir nesazininga. Ar ir vyrui dzin?

Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2016 10 24, 13:11)

O kas ta meile tau yra?
Atsakyti

O kas ta meile tau yra?

Open, kaip tu gyveni?

Atsakyti