Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(Gervuogine @ 2016 10 07, 17:21)

Taip, sutinku, kad visko gyvenime pasiteiko, trenkia zaibas meile...

Meile netrenkia, meile tai gyvenimo pastangos del kito, o ne asmeniniai emociniai ar klyno malonumai.
Kazkaip nei vienam netrenke ir jis nepradejo galvot, kaip jauciasi jo artimi zmones ir ka gero del ju galima padaryt.

Bet kai reikia suskysteti del kokio diedo, ar uzsimanoma sijono tai jau taip trenkia daznai.

Nepykit gryna statistika.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 07, 10:22)
Ir kai susirasit sekanti - uzsikimskite ausis ir neklausykite KA SAKO, o ziurekite KA DARO.

Aukso žodžiai, apskritai tinkantys visur gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 07, 19:02)
Meile netrenkia, meile tai gyvenimo pastangos del kito, o ne asmeniniai emociniai ar klyno malonumai.
Kazkaip nei vienam netrenke ir jis nepradejo galvot, kaip jauciasi jo artimi zmones ir ka gero del ju galima padaryt.

Pastangos dėl kito bis.gif Gali stengtis iki apsišikimo o tas kitas tik sėdės nosį užrietęs ir galvos,kad taip turi būti biggrin.gif Arba sakys per mažai stengeisi biggrin.gif Ir taip stengiesi visą gyvenimą, aukojiesi :O
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2016 10 07, 20:15)
Pastangos dėl kito  bis.gif Gali stengtis iki apsišikimo o tas kitas tik sėdės nosį užrietęs ir galvos,kad taip turi būti biggrin.gif Arba sakys per mažai stengeisi biggrin.gif Ir taip stengiesi visą gyvenimą, aukojiesi :O

Tai ko stengies, jei jam px...
Senai jau tau negerai su juo, gal turi priklausomybe nuo jo, nuo emocinio saltumo?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 07, 18:02)

Bet kai reikia suskysteti del kokio diedo, ar uzsimanoma sijono tai jau taip trenkia daznai.

Nepykit gryna statistika.

Tai ir turejau omeny. Jei tikrai buna meile (ar cia sarkastiskai ta zaiba pavartojau) nori kad tavo mylimam zmogui gerai butu, kad jis butu laimingas, nori buti salia, juo rupintis. O ne kankint aplankydamas karta per savaite pasidulkinimui.
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2016 10 07, 21:26)
Tai ir turejau omeny. Jei tikrai buna meile (ar cia sarkastiskai ta zaiba pavartojau) nori kad tavo mylimam zmogui gerai butu, kad jis butu laimingas, nori buti salia, juo rupintis. O ne kankint aplankydamas karta per savaite pasidulkinimui.

Apie kokia meile gali kalbet vedes vyras, nei jis zmona myli, nei meiluze. Nauda ir tiek. Tegul tik moterys gelbejas nuo tokiu.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 10 07, 20:39)
Tai ko stengies, jei jam px...
Senai jau tau negerai su juo, gal turi priklausomybe nuo jo, nuo emocinio saltumo?

Jau nebe smile.gif dabar gyvenu kaip man reikia ir kaip noriu, vadžios nutrūko, dabar jau jis stengiasi, uzmerkia akis į mano durnystes... Persistengiau, dabar iš vis vienodai rodo...
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2016 10 07, 22:40)
Jau nebe smile.gif dabar gyvenu kaip man reikia ir kaip noriu,  vadžios nutrūko,  dabar jau jis stengiasi,  uzmerkia akis į mano durnystes...  Persistengiau, dabar iš vis vienodai rodo...

Tai tik zaidimas, mieloji. Karpmano trikampis.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 10 07, 22:58)
Tai tik zaidimas, mieloji. Karpmano trikampis.

Kliedesys kažkoks smile.gif
Atsakyti
Aš tą situaciją matau taip..

Susituokė jauni. Jei jiems dabar apie 25, o vaikas jau į darželį eina, tai, manau, tuokėsi "iš reikalo". Visiškai neišsilakstę. O išsilakstyti vyrui reikia. Net jei jis paliks žmoną, tikrai nepuls į kitus įpareigojančius santykius. O jei įpuls - ištikimas nebus.
Nemanau, kad to norima. Tau pačiai nėr 30, pats merginos grožis ir subrendimas normaliems santykiams. Negaišk su juo laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2016 10 07, 22:40)
Jau nebe smile.gif dabar gyvenu kaip man reikia ir kaip noriu,  vadžios nutrūko,  dabar jau jis stengiasi,  uzmerkia akis į mano durnystes...  Persistengiau, dabar iš vis vienodai rodo...

Vienodai rodytu, tai negyventum su juo. Butas kiek zinau ne jo nuosavybe, tad atviros rankos isspirti laukan. Neapgaudinek pati saves bent jau.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 10, 09:37)
Vienodai rodytu, tai negyventum su juo. Butas kiek zinau ne jo nuosavybe, tad atviros rankos isspirti laukan. Neapgaudinek pati saves bent jau.

Tai kiek metu ji jau zaidzia toki gyvenima. Beprasmiska patarinet. Su metais patys issiaiskins arba ne.
Atsakyti